Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhuhewwreruwei

Palacze nie powinni otrzymywać zasiłków

Polecane posty

Gość rhuhewwreruwei

Szkoda, że to ciężki (niemożliwy) do zrealizowania pomysł, ale osoby palące nie powinny otrzymywać pieniędzy. Tak samo jak w przypadku niektórych rodzin dysfunkcyjnych, które zamiast 500+ otrzymują bony, tak i tu palenie papierosów powinno z automatu dyskwalifikować daną rodzinę do pobierania świadczeń. Skoro brakuje pieniędzy to trzeba zrezygnować z tego, co pieniądze zabiera a nie jest niezbędne do życia. Przykro mi, że w tym kraju nieroby żyją sobie jak pączki w maśle, czego nie można powiedzieć o wielu uczciwych, ambitnych i pracowitych ludziach. Czas wspierać inteligencję i normalność a nie szkodniki społeczne

Gość zxcv

już się zaczyna a nie palacze powinni się nie zadawać z palaczami

Gość rhuhewwreruwei
1 godzinę temu, ToBezZnaczenia napisał:

500+ powinno nigdy nie zaistnieć.

W przypadku dzieci jest adekwatnie.

Podniecasz mnie. Chciałbyś się spotkać?

Gość rhuhewwreruwei
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Jestem palaczem, więc pewnie mnie trochę nienawidzisz 🙂

Nie wiedziałem... w takim razie już mnie nie podniecasz, a wręcz obrzydzasz, bo ja należę do inteligencji

Gość rhuhewwreruwei
4 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

A ja nie zamierzam Ci robić za ojca i z błędu wyprowadzać 🙂 Powodzonka

Z jakiego niby błędu?

Gość Ble
1 godzinę temu, ToBezZnaczenia napisał:

500+ powinno nigdy nie zaistnieć.

W przypadku dzieci jest adekwatnie.

W dupie jest adekwatne. Pisu nie powinno nigdy być przy władzy. Fajki niebawem będą kosztować 28 zł. Chleb już 6 zł. Jak będę chciał o suchych chlebie i fajkach żyć to nie wiem czy mi starczy wypłaty. Fikcja, fikcja i jeszcze raz fikcja. A za 500 plus płacimy wszyscy. 

Gość Ble
7 minut temu, ToBezZnaczenia napisał:

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie jestem zwolennikiem 500+ po pierwsze, po drugie zwolennikiem PiSu, a po trzecie obcy mi jest antagonizm nie będąc stroną sporu. Za dużo dla Ciebie? Jak kogoś nie stać, to nie powinien się na dziecko decydować. Tak należy to rozumieć, jeśli o "adekwatnie" chodzi, choć nie sądzę bym pomógł Ci nabyć tym umiejętność, o której wspomniałem w pierwszym zdaniu.

To ty się naucz zrozumiale pisać bo się zamotałeś z tym

Gość rhuhewwreruwei
20 minut temu, Gość Ble napisał:

W dupie jest adekwatne. Pisu nie powinno nigdy być przy władzy. Fajki niebawem będą kosztować 28 zł. Chleb już 6 zł. Jak będę chciał o suchych chlebie i fajkach żyć to nie wiem czy mi starczy wypłaty. Fikcja, fikcja i jeszcze raz fikcja. A za 500 plus płacimy wszyscy. 

Jak cię nie stać to nie pal kopciuchu śmierdziuchu obrzydliwy

Gość Artur
2 minuty temu, Gość rhuhewwreruwei napisał:

Jak cię nie stać to nie pal kopciuchu śmierdziuchu obrzydliwy

A jak kogoś nie stać nie powinien się na dziecko decydować. Taka prawda. Jaki PiS jest rozdawniczy wiemy, skutki też znamy, nie Pan powyżej ale większość Polaków. Dziwię się że wygrali wybory... 

Gość Migowy
3 minuty temu, Gość Artur napisał:

A jak kogoś nie stać nie powinien się na dziecko decydować. Taka prawda. Jaki PiS jest rozdawniczy wiemy, skutki też znamy, nie Pan powyżej ale większość Polaków. Dziwię się że wygrali wybory... 

Skutki polityki PiSu odczuwa każdy po kieszeni, nie tylko kwestia kosztów papierosów. Kwestia podstawowych produktów.  500 plus nie dla palaczy powinno nie być. Nie powinno być dla nikogo. Moi rodzice jakoś mnie wychowali bez 500 plus, mieli jakiś zasiłek rodzinny i to wszystko. PiS przez 500 plus zdobywa wyborców, ociemniałych wyborców. Jest jak lichwa. Dam Ci 500 zł ale sobie zabiorę więcej. Człowiek mało analityczny umysł mając pomyśli "dali mi". Palacze niech sobie pala, dzieci niech się rodzą ale bez tej drozyzny i danin. Niech sobie każdy zarobi. 

Gość Śmiech
1 minutę temu, Gość Migowy napisał:

Skutki polityki PiSu odczuwa każdy po kieszeni, nie tylko kwestia kosztów papierosów. Kwestia podstawowych produktów.  500 plus nie dla palaczy powinno nie być. Nie powinno być dla nikogo. Moi rodzice jakoś mnie wychowali bez 500 plus, mieli jakiś zasiłek rodzinny i to wszystko. PiS przez 500 plus zdobywa wyborców, ociemniałych wyborców. Jest jak lichwa. Dam Ci 500 zł ale sobie zabiorę więcej. Człowiek mało analityczny umysł mając pomyśli "dali mi". Palacze niech sobie pala, dzieci niech się rodzą ale bez tej drozyzny i danin. Niech sobie każdy zarobi. 

Jeden dostanie 500 plus a z każdego sciagają na nie

Gość zxcv

Wszyscy Ludzie Powinni Umrzeć wykorzystywani na wszelkie sposoby koniec pracy przeciwstawić się zakończyć to z.abić  ...y.

Gość vvcx

J,e.b.i.e mnie ten rząd Duda i tak dalej