Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dldld

Powiedzcie mie co zrobiłam zle że nie znalazłam partnera w swoim życiu

Polecane posty

Gość Gosia

Dla mnie facet musi być pewny siebie przystojny i dobrze cimcirimcim. Póki mam 19 lat to korzystam, a pewnie z czasem zmienia mi się priorytety 

😅😅😅

Gość kimon
47 minut temu, Gość SLSL napisał:

nie wiem jak podrywać facetów, mam wrazenie ze wiekszość facetów nie lubi jak to kobieta za nimi biega. Mam koleżanke która stara się poderwać naszego kolege a on ma ją w doopie i przykro to wygląda.

To że ona go podrywa nie znaczy że ona jemu się podoba, zrozum że faceci też nie lecą na byle dziure.

Gość gosc

ja jestem ksiezniczkowata i zła i w ogole i mi tam z kolei podobaja sie dojrzalej wygladajacy mezczyzni, ci 23 letni troche jeszcze za malo mescy dla mnie, twarz za malo "kanciasta", lubie tez szpakowatosc, cos jak u Huberta Urbanskiego no ale ja z kolei dla tych 35, najlepiej 40+ jestem za mloda i nie mamy tematow do rozmowy

Gość Gosia

Dla mnie facet musi być pewny siebie przystojny i dobrze cimcirimcim. Póki mam 19 lat to korzystam, a pewnie z czasem zmienia mi się priorytety 

😅😅😅

Gość Gość
10 minut temu, Gość Mistrz napisał:

Bo sie nie zgadzasz co nie? 😄 kiedys przypomnisz sobie moje slowa i przyznasz 100% racje.

Nie, bo po prostu piszesz jak jakiś niedorobiony dzieciak.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Mistrz napisał:

Bo sie nie zgadzasz co nie? 😄 kiedys przypomnisz sobie moje slowa i przyznasz 100% racje.

Gość ldld
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Czy Ty wogole jesteś w stanie napisać co to jest miłość? Co jest ważne w związku? Podpowiedz, ani wygląd, ani to czy chce przyjechać czy nie..

Co to znaczy że mężczyzna jest odpowiedzialny? Jak ktoś jest odpowiedzialny to będzie już w wieku 15 lat odpowiedzialny, a jak nie jest to nie będzie nigdy.  Chyba Ci chodzi raczej o taka dojrzałość społeczną.

nie znam dojrzałego 15 latka i nie spotkałam przez całe swoje życie. Może i o dojrzałość społeczną mi chodzi. W każdym razie o to że faceci dorośli od 25+ życia potrafią zachować się jak mężczyzna a nie dziecko i że chcą mieć żone i dzieci a nie tak jak 20+ latkowie imprezować i roochać księżniczki.

Gość Mistrz

Miała prawo, chce po prostu faceta który jej się będzie podobać. Co w tym w ogóle dziwnego. 

To ze mowila ze jestem stworzonym dla niej idealem z charakteru, itp komplementy. Nigdy bym nie pomyslal ze ktos moze az tak dobrze o mnie myslec. Ale jednak to bylo za malo. Moj charakter do konca zycia sie nie zmieni wiec mogla miec swoj ideal do konca a wyglad wiadomo ze nikt nie jest wieczny i bedzie sie starzec i brzydnac. Zreszta do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i pokochac. Ja w zyciu bym nie odrzucil dziewczyny o ktorej myslalbym to co ona o mnie. Zreszta mysle o niej praktycznie to samo co ona o mnie, mimo tego gowna ktore mi zafundowala...

Gość Mistrz
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Chyba ty 😄

Gość dkdld

to skoro facet nie chciał do mnie przyjeżdzać i mnie lekceważył to miałam czekać na niego do usranej śmierci? w imię miłości? chyba jak sie kogoś kocha z wzajemnością to ludzie sie potrafią porozumieć i facet który kocha potrafi przyjechać do dziewczyny i okazać jakąś inicjatywe że mu zależy a nie że ma ją w doopie jak mnie

Gość dkdldmm

może jeszcze powiesz ze miłość wszystko zwycięży i kobieta ma pozwalać facetowi lać sie latami po mordzie w imie miłości, nie rozwieść sie tylko przecierpieć.

Gość gosc

ja mam 23 lata i bardzo mi sie podobaja 40+ ale nie umiem takich podrywac ani gadac z nimi, chodzi o takich nie Januszy tylko inteligentnych, szczuplych i zadbanych, tacy po 40 sa najlepsi ehhh. Nie dla psa kiełbasa ;( 

Gość dkdkd

a ci faceci na kafe którzy piszą że kobieta musi mieć 20 lat żeby ją zechcieli i ma być ładna i mieć duże cycki to wiedzą co to miłość twoim zdaniem?

Gość Gość
5 minut temu, Gość Mistrz napisał:

To ze mowila ze jestem stworzonym dla niej idealem z charakteru, itp komplementy. Nigdy bym nie pomyslal ze ktos moze az tak dobrze o mnie myslec. Ale jednak to bylo za malo. Moj charakter do konca zycia sie nie zmieni wiec mogla miec swoj ideal do konca a wyglad wiadomo ze nikt nie jest wieczny i bedzie sie starzec i brzydnac. Zreszta do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i pokochac. Ja w zyciu bym nie odrzucil dziewczyny o ktorej myslalbym to co ona o mnie. Zreszta mysle o niej praktycznie to samo co ona o mnie, mimo tego gowna ktore mi zafundowala...

Nie pociągasz jej, związek z kimś kto nie pociąga to mordęga, choćby miał najlepszy charakter. Obrażanie się na to to zwykłe przedszkole.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Mistrz napisał:

Chyba ty 😄

Odpowiedź dokładnie na poziomie dzieciaka.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

ja mam 23 lata i bardzo mi sie podobaja 40+ ale nie umiem takich podrywac ani gadac z nimi, chodzi o takich nie Januszy tylko inteligentnych, szczuplych i zadbanych, tacy po 40 sa najlepsi ehhh. Nie dla psa kiełbasa ;( 

Nie jesteś dla nich partnerką po prostu, nie ten rozum, nie to doświadczenie życiowe. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość Mistrz napisał:

mialam podobna sytuacje, no ale czy obrazaloby cie to bycie z taka jakby na ciebie nie leciała wyjatkowo? Jakby po czasie sie ... nie przyzwyczaila po prostu i nie miala checi na aktywnosci lozkowe tak samo czesto jak ty chcesz? no moze nie chciala robic przykrosci i tyle

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Co to znaczy że mężczyzna jest odpowiedzialny? Jak ktoś jest odpowiedzialny to będzie już w wieku 15 lat odpowiedzialny, a jak nie jest to nie będzie nigdy.  Chyba Ci chodzi raczej o taka dojrzałość społeczną.

Czyli mężczyzna przestaje się rozwijać mentalnie w wieku 15 lat? Potem tylko rośnie?

Gość gosc

Nie jesteś dla nich partnerką po prostu, nie ten rozum, nie to doświadczenie życiowe. 

wiem dlatego ksiezniczkuje :(((( 

Gość gosc

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość dldld napisał:

dopiero co latają na kafe tematy w których faceci piszą że każdy facet pragnie 20-latki to gdzie te patrzenie na charakter? albo że jak kobieta jest w starszym wieku to od razu pójdą szukać innej 20-stki

Przecież to prowo, poważnie ktoś się na to nabiera? 😄

1 godzinę temu, Gość Takapani napisał:

I tu masz wlasnie dwulicowosc meska 🙂

Niby tacy dobrzy na wyglad ani na wiek nie patrza a nawet rowiesnic nie chca. No i kilka poziomow wygladowych wyzej od siebie, a jakze. Przeciez musi dac piekne dzieci i do szpanu przed kolegami. Najlepiej jakby miala wlasne mieszkanko po babci.

To, że paru trolli sobie zakłada takie tematy i pisze w nich głupoty, nie oznacza, że wszyscy mężczyźni są dwulicowi. Poza tym to kobiety szukają facetów kilka poziomów wyżej od siebie.

Gość Mistrz

i dokladnie taka na poziomie dzieciaka miala byc bo nie chce mi sie z toba klocic. prawda boli po prostu kogos i tyle.

Gość Mistrz

i dokladnie taka na poziomie dzieciaka miala byc bo nie chce mi sie z toba klocic. prawda boli po prostu kogos i tyle.

Gość vvv
28 minut temu, Gość ldld napisał:

nie znam dojrzałego 15 latka i nie spotkałam przez całe swoje życie. Może i o dojrzałość społeczną mi chodzi. W każdym razie o to że faceci dorośli od 25+ życia potrafią zachować się jak mężczyzna a nie dziecko i że chcą mieć żone i dzieci a nie tak jak 20+ latkowie imprezować i roochać księżniczki.

Ja mam 21 i jestem dojrzały, szukam stałego związku i chcę mieć dzieci. Seks z pierwszą lepszą kobietą mnie nie interesuje.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Mistrz napisał:

Zdaje się, że przede wszystkim ta prawda o tobie boli ciebie.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość vvv napisał:

Ja mam 21 i jestem dojrzały, szukam stałego związku i chcę mieć dzieci. Seks z pierwszą lepszą kobietą mnie nie interesuje.

O nie, znowu ta mameja przylazła.

Gość Mistrz
21 minut temu, Gość gosc napisał:

mialam podobna sytuacje, no ale czy obrazaloby cie to bycie z taka jakby na ciebie nie leciała wyjatkowo? Jakby po czasie sie ... nie przyzwyczaila po prostu i nie miala checi na aktywnosci lozkowe tak samo czesto jak ty chcesz? no moze nie chciala robic przykrosci i tyle

wg mnie da rade do wszystkiego sie przyzwyczaic i pokochac, tym bardziej myslac to co ona myslala o moim charakterze. zreszta gdyby dala mi szanse to by sie przekonala ze moge byc jeszcze lepszy niz te jej kosmiczne mysli o mnie. i pisalem przeciez ze w zyciu bym nie odrzucil dziewczyny o ktorej myslalbym to co ona o mnie, dlatego bylo to cholernie dziwne dla mnie. zrobila sobie bardzo na zlosc bo nikogo lepszego ode mnie dla siebie na pewno nie znajdzie i bedzie kiedys tego bardzo zalowac... seks w calej tej sytuacji byl najmniej wazny

Gość Gość

Oczywiście że są odpowiedzialni 15 latkowie tylko spotykają się z innymi problemami niż 20, 30 czy 40 latkowiw.

Jest 15 latek który potrafi odpowiedzialnie wybrać szkołę średnią a jest taki który to lekceważy, jest taki który umie odpowiedzialnie jeździć skuterem i taki który robi to nieodpowiedzialne. 

Gość Gość

Odpowiedzialny mężczyzna chce mieć dziecko z odpowiednią kobieta. A o taka trudno.

Gość soooo
4 minuty temu, Gość Mistrz napisał:

wg mnie da rade do wszystkiego sie przyzwyczaic i pokochac, tym bardziej myslac to co ona myslala o moim charakterze. zreszta gdyby dala mi szanse to by sie przekonala ze moge byc jeszcze lepszy niz te jej kosmiczne mysli o mnie. i pisalem przeciez ze w zyciu bym nie odrzucil dziewczyny o ktorej myslalbym to co ona o mnie, dlatego bylo to cholernie dziwne dla mnie. zrobila sobie bardzo na zlosc bo nikogo lepszego ode mnie dla siebie na pewno nie znajdzie i bedzie kiedys tego bardzo zalowac... seks w calej tej sytuacji byl najmniej wazny

nigdy nie mow ze ktos bedzie tego zalowac, tak mowia przegrani, mow ze nie pasowaliscie