Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horror

Gdy baba troche zacznie zarabiać to palma odbija i przez to zostaje sama i gnije

Polecane posty

Gość horror

i na co im to było? Ambitne przegrywy.

Gość polester

większość bab to tępe dzidy

Gość rabbi

bo taka prawda, babie od kasy odwala, to samozniszczalność

Gość Gosc

Wulgarnie piszecie ale to prawda. Domy z największą przemocą ekonomiczną, to te w których kobieta zarabia więcej od faceta. To jest tragedia jak CI faceci są traktowani, zero szacunku, a pseudofeministki plują jadem, że jest odwrotnie.

Mam znajomych i rodzinę, w której faceci zarabiają wiecej- jest tam szacunek, równouprawnienie i pieniądze nie mają na nic wpływu Bo to normalne, że facet zarabia więcej.

Gdy kobieta zarabia więcej, to Ci faceci w ogóle nie mają nic do powiedzenia. Jak na nich patrzę to tacy zbici chłopcy siedzący w koncie. Teroryzowani przez psychopatki z megalomanią. 

Gość pracownik zoo

babom kasa i władza odbija, na psychike im wali, to tak jak małpie w zoo dać nieograniczoną ilość bananów lub psu żarcia, żrą aż pękną

Gość al natural

tu dobry przykład jak babie odwala od kasy i gdy zarabia więcej od faceta

https://f.kafeteria.pl/temat-7669102-zarabiam-3-razy-wiecej-od-mojego-faceta-i-zrobil-sie-z-tego-problem/

Gość goblin

ano właśnie, to kobiety mają problem gdy troche kasy zaczną zarabiać

Gość taktylko

Horror ty gołodupcu, piszesz sam ze sobą?😂za robote się  weź lepiej. Boli że kobiety sobie radzą???

Gość horror
10 minut temu, Gość taktylko napisał:

Horror ty gołodupcu, piszesz sam ze sobą?😂za robote się  weź lepiej. Boli że kobiety sobie radzą???

radzą z czym? gniją samotne, piją wino i oglądają seriale, w weekend wódka aby przymulić samotność, po 40 piją jeszcze więcej, same sfrustrowane i przepracowane alkoholiczki

Gość gość

A jak nie zarabia to nie ma z czego żyć, oby cię to spotkało ty wieprzu. 

Gość Gość
28 minut temu, Gość horror napisał:

radzą z czym? gniją samotne, piją wino i oglądają seriale, w weekend wódka aby przymulić samotność, po 40 piją jeszcze więcej, same sfrustrowane i przepracowane alkoholiczki

Uroiłes sobie, co widać po kobietach "celebrytkach", tych z programów politycznych, wiadomości czy nawet pogodynek. Zarabiają krocie, mają fajnych facetów, jeżdżą na super wakacje, zadbane i zadowolone, a w razie rozstania nowy przystojny narzeczony, a typowa mało zarabiająca Polka biegnie po nędznej robocie po dzieci na świetlice, a później do biedry po schab dla Janusza, wiecznie niezadowolona z grymasem zmęczenia na twarzy,a jak Janusz ją zostawi to już zawsze będzie sama, bo życie tak przytłacza, że nie na czasu, siły i ochoty na nowe znajomości, a jej zrujnowana psychika i tak każdego odstraszy. Dużo mam takich Pań w otoczeniu, wystarczy spojrzeć na minę typowej starszej  Polki na ulicy, zgryzota i nieszczęście. 

Gość Gość

No nie wiem. Mam 46 lat, pracuje 16 godz tygodniowo, nie pije w ogóle, nie oglądam seriali. Mam 37 letniego partnera, który zarabia mniej niż ja, ale jest męski A nie peezdowaty więc i nie ma powodu, by co źle traktowac😁

Gość żałosne sooki
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Uroiłes sobie, co widać po kobietach "celebrytkach", tych z programów politycznych, wiadomości czy nawet pogodynek. Zarabiają krocie, mają fajnych facetów, jeżdżą na super wakacje, zadbane i zadowolone, a w razie rozstania nowy przystojny narzeczony, a typowa mało zarabiająca Polka biegnie po nędznej robocie po dzieci na świetlice, a później do biedry po schab dla Janusza, wiecznie niezadowolona z grymasem zmęczenia na twarzy,a jak Janusz ją zostawi to już zawsze będzie sama, bo życie tak przytłacza, że nie na czasu, siły i ochoty na nowe znajomości, a jej zrujnowana psychika i tak każdego odstraszy. Dużo mam takich Pań w otoczeniu, wystarczy spojrzeć na minę typowej starszej  Polki na ulicy, zgryzota i nieszczęście. 

Bo baba ma siedzieć na duupie a nie dawać duupy bambo na karaibach czy innym makao i robić operacje platyczne na ryja aby wyglądać dobrze w TV

Gość wczorajszy deń
7 minut temu, Gość Gość napisał:

No nie wiem. Mam 46 lat, pracuje 16 godz tygodniowo, nie pije w ogóle, nie oglądam seriali. Mam 37 letniego partnera, który zarabia mniej niż ja, ale jest męski A nie peezdowaty więc i nie ma powodu, by co źle traktowac😁

kwestia czasu

Gość Gość
1 minutę temu, Gość wczorajszy deń napisał:

kwestia czasu

Tak,wiem że wszyscy umrzemy. Itp itd.