Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczera prawda

haha kobiety z kafeterii są po prostu załosne i smieszne, gardzą zarobkami pokroju 3-4k, podczas gdy bardzo rzadko , która kobieta tyle zarabia

Polecane posty

Gość Gość

Czyli są 2 opcje albo facet zarabia na dom żonę i dzieci a ona ogarnia chatę albo oboje pracują, oboje gotują, oboje pieką ciasta , przewijają osrane dzieci i się z nimi bawią 

Gość Gość

A nie że książę śmieć chce żeby kobieta pracowała i się jeszcze domem zajmowała xD takich głupich to nie ma nigdzie bo po co komu kula u nogi xD 

Gość Maczo
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Czyli są 2 opcje albo facet zarabia na dom żonę i dzieci a ona ogarnia chatę albo oboje pracują, oboje gotują, oboje pieką ciasta , przewijają osrane dzieci i się z nimi bawią 

Sama se przewijaj osrane dzieci. Od tego jesteś

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Maczo napisał:

To ty kupuj za to zonie perfumy i kolie chanel za 2000 od tego jako facet jesteś 

Gość Gość

To ty kupuj za to zonie perfumy i kolie chanel za 2000 od tego jako facet jesteś 

Gość Gość

Gość Gość

3 minuty temu, Gość Maczo napisał:

Skoro uważasz że przewijanie dziecka to zajęcie tylko kobiety to przyjmij do wiadomości że w takim wypadku zarabianie na żonę i dzieci należy tylko do faceta, albo partnerstwo albo tradycyjna rodzina 

Gość Gość

Dziś widziałam ogłoszenie o pracę w Warszawie CRM Manger 13-15 tys. Netto więc takie zarobki nie są rzadkością w dużych miastach. 

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

To jak bardzo Was oburza mało znaczący fakt, że obce kobiety uważają Wasze zarobki za małe, świadczy o tym jak bardzo te zarobki są jednak ważne dla poczucia własnej wartości mężczyzny. Gdybyście sami w głębi duszy nie byli przekonani, że miarą wartości mężczyzny jest sukces, to by aż tak bardzo nie oburzało, że ktoś wytyka brak tego sukcesu. Czysta biologia. Facet ma być wojownikiem, myśliwym, a nie zbieraczem korzonków.. Sami widzicie, że to nieatrakcyjne, tylko się przyznać przed sobą nie potraficie. 

Brednie. Bardziej oburzają roszczeniowe pasożytki, które same zarabiają grosze, a wymagają wielkich zarobków od innych. Czysta hipokryzja.

Gość Taka prawda
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Brednie. Bardziej oburzają roszczeniowe pasożytki, które same zarabiają grosze, a wymagają wielkich zarobków od innych. Czysta hipokryzja.

Hipokryzja jest jak jakis tępy meski pasztet chce ładna kobiete. Przecież to jakieś chore. Jesteś brzydki to Gier brzydka roszczeniowy knurze 🐽 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość lol napisał:

Zaskakujące że większa część facetów widzi biologie wtedy kiedy IM wygodnie. Kiedy mowa o seksie( bo partnerka nie daje,albo idzie do innej bo biologia oni muszą) albo mówią o biologii żeby kobieta gotowała,zajmowała się dziećmi bo ,,bioologiaaa"albo wybiera najładniejsze do pukania i związku bo ,,biologia: bo ,,geny" xD

A mało który facet rozumie,że jak jest brzydki to tez przekazuje geny...nie tylko kobieta. I kobieta również powinna patrzeć na wygląd,ale często przymyka oko,stąd różnica kobiet i mężczyzn. I dużo starszy facet jest czesto w tych czasach schorowany,więc kobiety teraz nie biorą dużo starszych...bo po co? Dziecko skrzywdzić? Aleeee...

Mało który też wie,że biologia jest również to,że facet ma zapewniać utrzymanie. Kiedyś facet polował na zwierzęta,im lepiej to robił tym był atrakcyjniejszy. A dzisiaj?Dzisiaj takimi zwierzętami,a raczej zamiennikami są pieniądze. Tak było setki lat temu,tak jest teraz. Jak facet nie umie tego robić,to po co jej facet?Tak czysto teoretycznie niby do miłości? A kobieta też taka może być: brzydsza,35+ a jednak faceci wolą o wiele młodsze i najatrakcyjniejsze...to jak to jest? Patrzymy na biologię czy na miłość? Bo jesli na biologię i chcemy łączyć to do uczucia,to bądźmy konsekwentni,tak? A nie że tylko jedna strona może patrzeć pod względami biologii a kobiety mają być matkami teresami,mają cierpieć i brać który się napatoczy...

Wszystko idzie w 2 strony,pamiętajcie. Jest akcja i reakcja,ale uderzmy w stół a panowie się odezwą zbulwersowani,no bo jak to,jak kobieta może żadać cokolwiek xD

I tak jak wyżej któraś napisała. Jak któraś się naprawdę ZAKOCHA i jest facet WARTY to sama z siebie mu ugotuje,baaa nawet mu koszulę wyprasuje między praniem i jeszcze mu masaż zrobi od czasu do czasu. Sama tez wiem po sobie,potwierdzam wypowiedź tamtej kobiety,z ręką na sercu mogę powiedzieć,że tak jest. Ale facet musi być wart. A nie że on z 3 tysiącami będzie udawać pana domu i masz byc idealną żoną...bo wtedy jakbysmy miały uje to by nam ,,opadł" xD

A tak to wtedy mamy sucho i ochota na seks...spada.

Boże, znowu ten roszczeniowy pasożyt. Teraz sobie wymyśliła, że rzekomo facet ma zachrzaniać na leniwą kobietę, bo tak chce.... biologia (sic!). To chyba najśmieszniejszy argument na kobiece lenistwo nawet jak na kafeterię. Leniwy babsztyl nie potrafi zarobić, choć kobiety w 21 wieku mają bez liku możliwości. 

Gość Co za dzi.wka
4 minuty temu, Gość Taka prawda napisał:

Hipokryzja jest jak jakis tępy meski pasztet chce ładna kobiete. Przecież to jakieś chore. Jesteś brzydki to Gier brzydka roszczeniowy knurze 🐽 

Zamknij tępą mor.dę ty blazo j3bana

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Jak chcecie żeby kobiety chciały was z waszymi goffnianymi wyplatami to wy musicie zacząć lubić grube stare i brzydkie, czemu niby kobieta ma akceptować wasze golodoopstwo a wy brzydoty kobiety już nie ? Piękne modelki to są dla milionerów nie dla cieci bez kasy , to jest właśnie ta wasza biologia , że kiedyś samiec który zdobywał najwięcej mięsa miał najpiękniejsze samice w stadzie , a wy zarabiacie ochlapy i myślicie że wam się miss universe należy xD para alfa wśród zwierząt to najpiękniejsza i najplodniejsza samica plus najbardziej "łowczy" samiec a nie najlepsza samica i beta przegryw bez kasy xD

Lala, milionerzy to mogą mieć najpiękniejsze modelki, a nie przeciętne polskie pasztety. 

Gość Co za dzi.wka
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ok kupię ale w takim razie niech żonka kupi mi nowe auto z salonu skoro chcę być nim włożona albo garnitur za 5000 Jeżeli chce żebym ładnie wyglądal

Gość Gosc

Ja to mam polew z kobiet, które traktują same siebie jak produkt w sklepie na półce XD Po co szanować laskę która sama o sobie mówi, że faceta musi być na nią stać? XD Skoro mnie stać na Ciebie, to Cię kupiłem i zamknij ryyyj rób co mówię xD 

Gość Taka prawda
10 minut temu, Gość Co za dzi.wka napisał:

Zamknij tępą mor.dę ty blazo j3bana

Tepa baza to ty. Tylko ze niej3bana bo zadna cie wyj3bac nie chce knurze 🐽 

Gość gość
5 godzin temu, Gość lol napisał:

aha  i jeszcze dodam zanim pójdę do pracy. Jak was tu czytam to czuję się jakw innym świecie...zupełnie innym niż mój. I wydaje  mi się że nie rozumiecie prostych rzeczy. A one nie są skomplikowane. Po 1 facet jak zgaduje kobietę to nie dlatego że księżniczka czeka na księcia z bajki,ale jeśli facet podejdzie i zagada to kobieta podświadomie widzi w nim silnego i odważnego mężczyznę,w sensie że jesli wziął sprawy w swoje ręce i chce wziąć tę kobietę to znaczy ze z innymi wazniejszymi i trudniejszymi sprawamk sobie poradzi. I niech  rzuci kamieniem ten,który w życiu nie odrzucił kobiety,która mu się nie podoba. Każda ze stron ma do tego prawo,ale trzeba to zrobić DELIKATNIE by najmniej bolało. W dodatku,jeśli facet jest zaradny,a pieniadze to owoce jego zaradności i ogółem traktuje partnerkę dobrze a nie jak służącą i ...w łóżku to w głowie kobiety rodzi się myśl,,kurczę,ale on męski,o matko,co ja mogę zrobić żeby miał dobrą partnerkę ze mnie,chcę coś dla niego zrobić,hmm ostatnio mowił że uwielbiał kiedy mama robiła mu pierogi ruskie (przykładowo to je mu zrobię,zasługuje na to. Albo : a może urozmaicić seks? Ostatnio kochamy się 4 razy w tygodniu,ale może miłoby mu było gdybym ubrała się w seksowny strój? Albo zrobię mu masaż erotyczny kończący się seksem? Tak,to może być dobre,na pewno go to zrelaksuje,ciężko pracuje a ostatnio mnie zabrał na Teneryfę,chcę się odwdzięczyć mu jakoś"Już czaicie? To samo z seksem...jak jestescie DOBRZY  w te klocki i poprostu dbacie o przyjemnosc partnerki,gra wstepna i te ...y,tak zrobicie że będzie dla niej romantycznie i delikatnie to nie ma,NIE MA szans że będzie non stop ją bolała głowa,ona na drugi dzień już od 17 stej będzie się szykować,byś po powrocie o 20 zastał ją w łóżku,wyszykowaną...jak facet zje i powie że naprawde smaczne,że pyszny obiad był i doda ,,wiesz jak ja się odwdzięczę wieczorem?" Albo ,,zrobiłaś wspaniale to i to,teraz zobaczysz co się stanie jak zdejmę z ciebie tą bluzeczkę,tak się odwdzięczę,że ..." ,,teraz moja kolej..."to nawet ja to pisząc mam ciarki,a co dopiero jak słyszę od swojego faceta. Chce się aż krzyczeć żeby już się zabierał za mnie. 

Przed chwilą byłam w sklepie. Facet koło 30stki,może chwilę po,włosy,płaszcz który dodaje elegancji,chociaz można go kupić za 100 w promocji...a przepuścił w kasie  chociaż nie musiał,podziękowałam,ale zaplusował dużo choć nie był jakiś specjalnie przystojny...

to jak wy się zachowujecie sprawia jak zachowuje się partnerka,żona. Jeśli wy się staracie,robicie coś też dla niej,nie tylko dla siebie to  ona automatycznie też.

Ja przy dawnym facecie byłam średnia,też mi się mało chciało,facet ani przystojny ani bogaty a sam miał żądań po kokardkę i jeszcze krytykował dużo,a przy obecnym to ja samą siebie nie poznaję nawet,gdzie ja kiedyś bym powiedziała że tak kocham seks,że czuję się wspaniale przy facecie,czuję że żyję,gdzie ja kiedyś chciałabym jakieś przebieranki robić,stroić się dla niego by wieczór kończył sie seksem,jakies masaze z olejkami...jestem inną kobietą i taką chcę pozostać i chciałabym by mój facet zawsze był takim facetem jakim jest. I jak widzę co piszecie to mam wrażenie że piszą tu niedojrzali tak naprawdę ludzie choć wiekowo mają niby 40...

Po 1 kobieta jak odważy się zagadać faceta to facet podświadomie widzi że jej zależy, bo w tym kraju pełnym królewien z drewna to nadal rzadkość. Jeśli wzięła sprawy w swoje ręce i chce wziąć tego faceta, to znaczy że z innymi ważniejszymi i trudniejszymi sprawami sobie poradzi. W dodatku, jeśli kobieta jest zaradna, a pieniądze to owoce jej zaradności i ogółem traktuje partnera dobrze, a nie jak służącego i ...w łóżku to w głowie mężczyzny rodzi się myśl ,,kurczę,ale ona kobieca, o matko, co ja mogę zrobić żeby miała dobrego partnera ze mnie, chcę coś dla niej zrobić. Hmm ostatnio mówiła że uwielbiała kiedy mama robiła jej pierogi ruskie (przykładowo to jej zrobię, zasługuje na to. Albo : a może urozmaicić seks? Ostatnio kochamy się 4 razy w tygodniu, ale może miło by jej było gdybym ubrał się w seksowny strój? Albo zrobię jej masaż erotyczny kończący się seksem? Tak, to może być dobre, na pewno ją to zrelaksuje, ciężko pracuje a ostatnio mnie zabrała na Teneryfę, chcę się odwdzięczyć jej jakoś". Już czaicie? To samo z seksem...jak jesteście DOBRE  w te klocki i po prostu dbacie o przyjemność partnera, gra wstępna i te ...y, tak zrobicie, to NIE MA szans że będzie non stop go bolała głowa, on na drugi dzień już od 17-stej będzie się szykować, byś po powrocie o 20 zastała go w łóżku, wyszykowanego... Jak kobieta zje i powie że naprawdę smaczne, że pyszny obiad był i doda ,,wiesz jak ja się odwdzięczę wieczorem?" Albo ,,zrobiłeś wspaniale to i to, teraz zobaczysz co się stanie jak zdejmę z ciebie tę koszulę, tak się odwdzięczę,że ..." ,,teraz moja kolej..." to nawet ja to pisząc mam ciarki,a co dopiero jak słyszę od swojej kobiety. Chce się aż krzyczeć żeby już się zabierała za mnie. 

To jak wy się zachowujecie sprawia jak zachowuje się partner, mąż. Jeśli wy się staracie, robicie coś też dla niego, nie tylko dla siebie, to on automatycznie też.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Sorry ale samce się musza nauczyć że jak chcą kobiety , która sprząta gotuje, zmywa i nie wymaga pomocy od męża to taki facet musi mieć dużą kasę żeby ja odpowiednio utrzymać a jak chve kobiety w domu która pracuje i nie patrzy na kasę to taki typ musi zakazać rekawy do gotowania sprzątania, pieczenia ciast i wychowywania dzieci sorry taka sprawiedliwość 

Oboje mogą podzielić się obowiązkami domowymi i oboje pracować. Za trudne dla ciebie czy jesteś przygłupia?

Gość Gość
25 minut temu, Gość Taka prawda napisał:

Skąd możesz wiedzieć czy jestem brzydki czy nie, tępa dzido?

Gość Gość
20 minut temu, Gość Co za dzi.wka napisał:

Ok kupię ale w takim razie niech żonka kupi mi nowe auto z salonu skoro chcę być nim włożona albo garnitur za 5000 Jeżeli chce żebym ładnie wyglądal

👏

Gość Gość
15 godzin temu, Gość Gość napisał:

Mój mąż jak słyszy, że facet zarabia 3000 zł to zawsze pyta czy to inwalida, ma rację, siłą fizyczną da się zarobić dużo więcej,a tak się szczycicie wnoszeniem lodówki na piętro, w sumie zarabiając takie grosze nie dziwne, że nie macie 5 dych by wam wnieśli. 

I przez takie teksty takich chu/jów jak twój gach czekam na ten gospodarczy kryzys, oby je/bło jak w 2009 albo gorzej, ja stracę niewiele, a tacy jak wy stracą być może wszystko... 🙂 O ile może przyzwyczaicie się do życia za 3-4 tysiące, oczywiście obydwoje pracując, to macie kredyciki, których nie da się spłacać z takich pensji 🙂 . Nie mówiąc o przyzwyczajeniu się do nowych warunków, już widzę, z jakim kijem w doopie będzie chodzić większość pań z tego tematu, kiedy mężuś zamiast 6 tysięcy zacznie przynosić 2-2,5 🙂 i skończy się obśmiewanie tych, którzy nie mogą więcej zarabiać. Chyba, że je/bnie inflacja, to liczby będą inne, ale nic to nie zmienia.

Gość Taka prawda
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Skąd możesz wiedzieć czy jestem brzydki czy nie, tępa dzido?

Przystojny ma powodzenie zawsze i wszędzie. Nie musi mieć hajsu a i tak najlepsze sztunie będą mu do lozka wychodzić, nawet parami by poskakac mu po jego dużym twardym kuutasie. Ale ty tego nigdy nie doświadczysz knurze 🐽 

A do tamtego powyżej: 😂 tak będziemy skakać przy biednym facecie z malym kuutasem by ten chciał mieć seks z nami. Poki co to trzeba przed takimi uciekać bo im sie ciągle chce. Nawet żony stawiają małżeństwo na ostrzymu noża by mieć spokój od starego knura. Popi3rdolilo cie czy co? 

A tak jak odpisałeś wyżej maja przystojni i zamożni faceci. Bo dla nich warto. 

Gość Gosc

Mój mąż jak słyszy, że facet zarabia 3000 zł to zawsze pyta czy to inwalida, ma rację, siłą fizyczną da się zarobić dużo więcej,a tak się szczycicie wnoszeniem lodówki na piętro, w sumie zarabiając takie grosze nie dziwne, że nie macie 5 dych by wam wnieśli. 

Możesz przekazać mężowi, że są tacy którzy wolą zarabiać 3000 tys. w biurze niż 10 jako robol. Sorry ale pieniądze nie są dla mnie tak ważne bym zapie... gdzieś na magazynie, czy na budowie jak zwierzę. 

Gość Gosc

Możesz przekazać mężowi, że są tacy którzy wolą zarabiać 3000 tys. w biurze niż 10 jako robol. Sorry ale pieniądze nie są dla mnie tak ważne bym zapie... gdzieś na magazynie, czy na budowie jak zwierzę. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

I to jeszcze ryzykując zdrowiem zasuwać na takie babsko, jak większość tych, co się tu wypowiadają. Niech coś się stanie, a na budowie o wypadek bardzo łatwo, to chu/j z tych 8-9 tysięcy, wszystko pójdzie na leczenie, zdrowia się do końca i tak nie odzyska, a baba spier/doli do innego frajera, który będzie dla niej tracił zdrowie.

Gość vvv
6 godzin temu, Gość Kobieta napisał:

Słabe zarobki tracą na znaczeniu gdy mezcyzna jest czuły, troskliwy, wierny i kochający.

Ja taki jestem (kwestię zarobków pomijam, bo dopiero studiuję), a jakoś żadna mnie nie chce.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I to jeszcze ryzykując zdrowiem zasuwać na takie babsko, jak większość tych, co się tu wypowiadają. Niech coś się stanie, a na budowie o wypadek bardzo łatwo, to chu/j z tych 8-9 tysięcy, wszystko pójdzie na leczenie, zdrowia się do końca i tak nie odzyska, a baba spier/doli do innego frajera, który będzie dla niej tracił zdrowie.

Opisałeś właśnie historie moje ojca. Facet całe życie zapier.... zarabiał bardzo dobrze. Koło 50 walnął mu kręgosłup i po zabawie. Nic w życiu po za pracą fizyczną nie potrafił i dziś pracuje właśnie za 3000 zł

Gość gość
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Boże, znowu ten roszczeniowy pasożyt. Teraz sobie wymyśliła, że rzekomo facet ma zachrzaniać na leniwą kobietę, bo tak chce.... biologia (sic!). To chyba najśmieszniejszy argument na kobiece lenistwo nawet jak na kafeterię. Leniwy babsztyl nie potrafi zarobić, choć kobiety w 21 wieku mają bez liku możliwości. 

ty to nieżle jesteś głupi, bo NAWET JEDNEGO ZDANIA NIE ZROZUMIAŁEŚ Z TEGO CO DZIEWCZYNA NAPISAŁA. NO CHYBA, ZE NIE CZYTASZ TYLKO POD KAZDYM POSTEM SRASZ SWOJE ZALE, ŻE KOBIETY SA ZŁE.  O czym by nie było to ty w płacz jak to baby chca ciebei oskubać...z czego niby? Kieszonkowego od matki czy włosów na jajach?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Opisałeś właśnie historie moje ojca. Facet całe życie zapier.... zarabiał bardzo dobrze. Koło 50 walnął mu kręgosłup i po zabawie. Nic w życiu po za pracą fizyczną nie potrafił i dziś pracuje właśnie za 3000 zł

To jeszcze i tak dobrze, że w ogóle moze pracować, a nie wylądował na rencie 1000 zł.

Gość gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Po 1 kobieta jak odważy się zagadać faceta to facet podświadomie widzi że jej zależy, bo w tym kraju pełnym królewien z drewna to nadal rzadkość. Jeśli wzięła sprawy w swoje ręce i chce wziąć tego faceta, to znaczy że z innymi ważniejszymi i trudniejszymi sprawami sobie poradzi. W dodatku, jeśli kobieta jest zaradna, a pieniądze to owoce jej zaradności i ogółem traktuje partnera dobrze, a nie jak służącego i ...w łóżku to w głowie mężczyzny rodzi się myśl ,,kurczę,ale ona kobieca, o matko, co ja mogę zrobić żeby miała dobrego partnera ze mnie, chcę coś dla niej zrobić. Hmm ostatnio mówiła że uwielbiała kiedy mama robiła jej pierogi ruskie (przykładowo to jej zrobię, zasługuje na to. Albo : a może urozmaicić seks? Ostatnio kochamy się 4 razy w tygodniu, ale może miło by jej było gdybym ubrał się w seksowny strój? Albo zrobię jej masaż erotyczny kończący się seksem? Tak, to może być dobre, na pewno ją to zrelaksuje, ciężko pracuje a ostatnio mnie zabrała na Teneryfę, chcę się odwdzięczyć jej jakoś". Już czaicie? To samo z seksem...jak jesteście DOBRE  w te klocki i po prostu dbacie o przyjemność partnera, gra wstępna i te ...y, tak zrobicie, to NIE MA szans że będzie non stop go bolała głowa, on na drugi dzień już od 17-stej będzie się szykować, byś po powrocie o 20 zastała go w łóżku, wyszykowanego... Jak kobieta zje i powie że naprawdę smaczne, że pyszny obiad był i doda ,,wiesz jak ja się odwdzięczę wieczorem?" Albo ,,zrobiłeś wspaniale to i to, teraz zobaczysz co się stanie jak zdejmę z ciebie tę koszulę, tak się odwdzięczę,że ..." ,,teraz moja kolej..." to nawet ja to pisząc mam ciarki,a co dopiero jak słyszę od swojej kobiety. Chce się aż krzyczeć żeby już się zabierała za mnie. 

To jak wy się zachowujecie sprawia jak zachowuje się partner, mąż. Jeśli wy się staracie, robicie coś też dla niego, nie tylko dla siebie, to on automatycznie też.

no tak chłopie, ale po co komu facet, który sie musi do seksu szykować 3 godziny...no niestety o ile u kobiety to do przyjecia, o tyle kulturowo facet któremu nie staje na zawołanie to impotent. I tyle. miało być uszczypliwie z tą zamiana ról w tekście, a wyszło , ze jesteś ...a i sam sie ośmieszasz