Gffffgg 0 Napisano Styczeń 28, 2020 Mam 16 lat. Jestem dziewczyną. 161 cm wzrostu i ważę 50 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eryyka 0 Napisano Styczeń 29, 2020 Moim zdaniem nie ważysz zbyt dużo . Zrób sobie jednak dla pewności ten test BMI . Wtedy ci wszystko wyjdzie , jak na dłoni. Nawet Jednak jeśli masz prawidłową wagę to nie zapominaj o tym , aby regularnie trenować , w miarę zdrowo się odżywiać itp. To na pewno wyjdzie ci po prostu na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajs Napisano Styczeń 29, 2020 Wazysz w sam raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weruszek 1 Napisano Marzec 5, 2020 Waga jest zgodna z twoim BMI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sunniva123 2 Napisano Marzec 16, 2020 Waga jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tancerka119 1 Napisano Kwiecień 27, 2020 Najważniejsze jak ty się z tą wagą czujesz.Jesli dobrze to ok .Nie słuchaj się innych .Ważne żeby tobie się podobało twoja ciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romulus 2 Napisano Maj 6, 2020 Z tego co podajesz, to jest Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jillie 0 Napisano Maj 21, 2020 Brzmi jak normalna i zdrowa waga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ada7 0 Napisano Czerwiec 18, 2020 Ważysz idealnie, sprawdź sobie tabele nie masz ani niedowagi ani nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liva_Liva 0 Napisano Listopad 5, 2020 Dnia 28.01.2020 o 16:16, Gffffgg napisał: Mam 16 lat. Jestem dziewczyną. 161 cm wzrostu i ważę 50 kg. Twoja waga jest ok a nawet dość małą ale najważniejsza jest twoja opinia i to jak się z tą wagą czujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia Olejni 1 Napisano Listopad 5, 2020 To Cię zainspiruje...Profesjonalna Słowacka tenisistka - Dominika Cibulkova? przy wzroście 160 ważyła 55 kg ( szczyt kariery ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria_gus 1 Napisano Listopad 6, 2020 Jeżeli czujesz się dobrze, to waga jest OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palka_pol 0 Napisano Listopad 17, 2020 Bardzo prawidłowa waga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkiJan69 10 Napisano Grudzień 9, 2020 ważysz idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natkasikora 3 Napisano Grudzień 15, 2020 Wg BMI waga jest prawidłowa, ale dobrze przejść się do dietetyka albo zważyć na bardziej zaawansowanej wadze. U mnie np BMI było ok, ale okazało się że mam za małą masę mięśniową i za dużo tkanki tłuszczowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 17, 2020 To jest świetna waga. Jak wchodziłam w temat to się zastanawiałam, czy nie wyskoczysz zaraz z wagą 150 kg, a tu tylko jedna trzecia tego. To bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 17, 2020 14 minut temu, gabrysia.szafraniec napisał: To jest świetna waga. Wszyscy piszą, że świetna waga a nikt nie poda konkretów, żeby inni też mogli sobie taką wagę kupić. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 17, 2020 hahah Proszę mnie nie śledzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 17, 2020 43 minuty temu, gabrysia.szafraniec napisał: hahah Proszę mnie nie śledzić Nie bądź taka ach i och. Śledzę tematy a nie Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Styczeń 2, 2021 W wieku 16 lat to nietrudno ważyć 50 kg. Wróć tu za 10-15 lat i napisz ile ważysz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DominikaKa 1 Napisano Styczeń 8, 2021 Nie ma co patrzeć na wagę lepiej patrzeć w lustro i samemu ocenić czy się dobrze czujesz w swoim ciele czy nie. Zanim zaczęłam ćwiczyć ważyłam jakieś 55 kg teraz ważę jakie 7kg ale czuję się zdecydowanie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sorayaja01 7 Napisano Luty 2, 2021 dziewczyno gdybym ja miała ten wiek i tę wagę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Snapujacykafe95 0 Napisano Luty 5, 2021 Jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikaaaa 0 Napisano Luty 26, 2021 Dnia 2.01.2021 o 21:45, serduszko7 napisał: W wieku 16 lat to nietrudno ważyć 50 kg. Wróć tu za 10-15 lat i napisz ile ważysz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasik5 0 Napisano Luty 27, 2021 Waga to jedno, ale ważne jest też jak wygląda sytuacja z mięśniami i masą tłuszczową. Szczególnie w okresie lockdownu łatwo tu mieć problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrenaline00 3 Napisano Kwiecień 14, 2021 Naturalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 16, 2021 według mnie to idealna waga do twojego wzrostu. jezeli jednak chcesz delikatnie zmniejszyc wage to nie jedz kolacji zbyt pozno - np. do 19 i po tym juz nic. Trochę wiecej ruchu i będą efekty - nie mniej wg mnie to jrst ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renatka1988 1 Napisano Lipiec 2, 2021 Dnia 5.11.2020 o 21:26, Sylwia Olejni napisał: To Cię zainspiruje...Profesjonalna Słowacka tenisistka - Dominika Cibulkova? przy wzroście 160 ważyła 55 kg ( szczyt kariery ) Tyle że u tenisistki spora część wagi to mięśnie, więc nie ma co porównywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach