Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie (nie mówię że to pierwsze to coś złego ale) ile procent kobiet od cesarki na życzenie robi sobie ją z obawy o siebie, a ile o dziecko? Bo mi się wydaje że to nie ma wiele wspólnego ze starchem o dziecko. One się boją o siebie, by nie bolało

Polecane posty

Gość gość
1 minutę temu, Gość ewa napisał:

Nareszcie cos mądrego.

co w tym mądrego? chcecie rodzić niedotlenione dzieci to nikt wam przecież nie zabrania

Gość ewa
46 minut temu, Gość Gosc napisał:

Następna sierota która niewie co między nogami nosi. Weź sobie lusterko i sama oglądnij jak twoja psiocha po porodzie SN wygląda a potem zaczniesz opowiadać historie z du.. jeden rzut oka i widać która Jak rodziła 

Mylisz swoją twarz z czyimś czym innym, jesteś płaska, a nawet wklęsła, nie zasługujesz na miano kobiety.

Gość ewa
Przed chwilą, Gość gość napisał:

co w tym mądrego? chcecie rodzić niedotlenione dzieci to nikt wam przecież nie zabrania

Podaj lepsze argumenty, bo mądrego nie przekonasz. Słabo cię wyszkolili, może próbuj w Zepterze lub w bezpłatnych badaniach z opcja kupienia kołdry za 4500 zł lub cudownych garnków uzdrawiających 🙂

Gość gosc
Przed chwilą, Gość ewa napisał:

Podaj lepsze argumenty, bo mądrego nie przekonasz. Słabo cię wyszkolili, może próbuj w Zepterze lub w bezpłatnych badaniach z opcja kupienia kołdry za 4500 zł lub cudownych garnków uzdrawiających 🙂

tobie już żadne garnki nie pomogą

Gość ewa
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

tobie już żadne garnki nie pomogą

A tobie już nikt nie wierzy, na suchy chleb nie zarobisz na tym szczuciu, niedługo tylko ulotki będziesz roznosić lub myć szyby na skrzyżowaniu 🙂

Gość Gosc
35 minut temu, Gość ewa napisał:

I takie coś udziela rad?? Dziewczyny skąd takie byleco się bierze, spadaj wywłoko, nie zaśmiecaj forum.

Wywołoki to sobie w lustrze poszukaj 

Gość gosc
25 minut temu, Gość ewa napisał:

A tobie już nikt nie wierzy, na suchy chleb nie zarobisz na tym szczuciu, niedługo tylko ulotki będziesz roznosić lub myć szyby na skrzyżowaniu 🙂

Wszędzie spiski, każdy kto się z tobą nie zgadza jest na usługach lekarzy i koncernów 😆 weź leki

Gość Gosc
2 godziny temu, Rescator555 napisał:

Jak czytam takie teksty jak tym temacie i podobnych, to utwierdzam się w przekonaniu, że baby to istoty o bardzo małych rozumkach 😝

Tak. Szczególnie twoja. Jeśli w ogóle ma choćby rozumek.

Gość Gosc
3 minuty temu, Rescator555 napisał:

Myślisz głupia trolico, że będę dyskutował o twoich wypierdach? To zamieniłas się z macica na rozum. Więc masz, zjedz i spier.... 💩💩💩💩💩.

A ty z kim się zamieniles na rozum, że w ogóle przyszło ci do tego pustego łba, że ktoś w ogóle chce z toba dyskutować? Aż tak tępy jesteś, że nie zauważasz, że wszyscy jedynie dra tu z ciebie łacha? Nie jesteś kimś z kim można by było dyskutować. 

Gość Gtg
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Nie znam absolutnie nikogo, kto zrobiłby sobie cesarkę na życzenie.

Ja sobie zrobiłam.Moje święte prawo.

Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A ty z kim się zamieniles na rozum, że w ogóle przyszło ci do tego pustego łba, że ktoś w ogóle chce z toba dyskutować? Aż tak tępy jesteś, że nie zauważasz, że wszyscy jedynie dra tu z ciebie łacha? Nie jesteś kimś z kim można by było dyskutować. 

A czego chcesz głupia trolico? Goowna? No to smacznego: 💩💩💩💩💩. I spier... do lasu opowiadać swoje wypierdy.

Gość Gość
2 godziny temu, Rescator555 napisał:

Jak czytam takie teksty jak tym temacie i podobnych, to utwierdzam się w przekonaniu, że baby to istoty o bardzo małych rozumkach 😝

Nie wszystkie Res, ale na kafeterii to głównie takie ameby niestety😕 

Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nigdy i nigdzie nie pisałem, że wszystkie. A co do kafeterii, to masz rację, a może nawet jest jeszcze gorzej.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

No właśnie nie wszyscy. Dobrze Ci Res napisał 😁

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No właśnie nie wszyscy. Dobrze Ci Res napisał 😁

Tak, tak. Od każdej reguły jest jakiś wyjątek.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Napisała naczelna ameba kafeterii. Resa poziom.

Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No to powiesz wreszcie trolico, czego właściwie chcesz? Naprawdę chodzi ci o to, by dostać rysunki kupy, w odpowiedzi na swoje chamskie wypierdy ?

Gość gosc

Nie wiem co jest powodem, pewnie u kazdego co innego, ale wiem jedno, bo sama mam dziecko niepełnosrpawne ze względu na za pózno zrobiona cesarke i rozległe niedotlenienie, ze wiekszosc ludzi nie ma swiadomosci jak niebezpieczny moze byc poród i jak lekarze nie przykłądaja sie do zawodu. W szkole gdzie chodził syn, to chyba znaczna czesc dzieci była owocami takich spapranych porodów. Kazdy rodzic powinien za to dostac po kilka milionów odszkodowania

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

A Ty jaki poziom reprezentujesz?

12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak, tak. Od każdej reguły jest jakiś wyjątek.

To, że coś jest regułą oznacza, że nie ma od tego wyjątków. Po drugie wyjątek w żaden sposób nie może wyjaśnić niczego a tym bardziej reguły, więc nie powtarzaj czegoś, czego nie rozumiesz.

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Gość napisał:

A Ty jaki poziom reprezentujesz?

To, że coś jest regułą oznacza, że nie ma od tego wyjątków. Po drugie wyjątek w żaden sposób nie może wyjaśnić niczego a tym bardziej reguły, więc nie powtarzaj czegoś, czego nie rozumiesz.

Rozumiem. Ty jesteś takim wyjątkiem.

Resa poziom...

Gość gość
34 minuty temu, Gość Gtg napisał:

Ja sobie zrobiłam.Moje święte prawo.

Święte prawo być tchórzem i ydyotka. Za pieniądze można wiele. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Rozumiem. Ty jesteś takim wyjątkiem.

Resa poziom...

Płyta ci się zacięła? Wydusisz z siebie  w końcu coś innego?

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Płyta ci się zacięła? Wydusisz z siebie  w końcu coś innego?

A po co?

Gość gość

Moje drogie, prawdziwe matki, które urodziły jak natura chciała, a nie jakieś wydmuchy którym w wyniku operacji przecięcia powłok brzusznych wyjęto dziecko z brzucha: za pieniądze ksiądz się modli, za pieniądze świat się podli! Za łapówkę która powinna być karalna, tchórzliwe trzciny robią sobie operację, niedojdy tragiczne. Dobrze że w tym wątku po agresji widać chociaż że rzecywissice autorka na rację nie chodzi o dobro dzieci tylko jak zwykle o nie same. Egoistki. Te co miały CC na zyczenie...One niech o sobie nie mówią że rodziły. One miały operację wyjęcia dziecka z brzucha. Bo na normalny poród brakło odwagi 😄

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Święte prawo być tchórzem i ydyotka. Za pieniądze można wiele. 

Idź sprawdź czy ci podkład pochłaniający mocz zanadto nie nasiąknął 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Idź sprawdź czy ci podkład pochłaniający mocz zanadto nie nasiąknął 

Nigdy nie miałam takiego problemu ...jak słyszę na kafe że ktoś nie trzymał moczu po sn to się dziwię. To są jakieś skrajne i nieliczne przypadki jeśli w ogóle istnieja. Zadna z moich koleżanek nie narzeka że miała sn. Rodzą po kilkoro dzieci i żadnego CC nie mają choć stać je na to. Większość wręcz nogami i rękami zasłania się przed CC. To chyba o czymś świadczy. Nie lubię tchórzy, moje święte prawo. Nie umiesz urodzić, to nie powinnaś mieć dzieci.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nigdy nie miałam takiego problemu ...jak słyszę na kafe że ktoś nie trzymał moczu po sn to się dziwię. To są jakieś skrajne i nieliczne przypadki jeśli w ogóle istnieja. Zadna z moich koleżanek nie narzeka że miała sn. Rodzą po kilkoro dzieci i żadnego CC nie mają choć stać je na to. Większość wręcz nogami i rękami zasłania się przed CC. To chyba o czymś świadczy. Nie lubię tchórzy, moje święte prawo. Nie umiesz urodzić, to nie powinnaś mieć dzieci.

Jedyne święte prawo jakie masz to to żebyś pilnowała swojej dupy, która ewidentnie strasznie cię piecze, że nigdy w swoim marnym życiu nie będziesz decydować kto powinien a kto nie mieć dzieci. 

Gość ale
19 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie wiem co jest powodem, pewnie u kazdego co innego, ale wiem jedno, bo sama mam dziecko niepełnosrpawne ze względu na za pózno zrobiona cesarke i rozległe niedotlenienie, ze wiekszosc ludzi nie ma swiadomosci jak niebezpieczny moze byc poród i jak lekarze nie przykłądaja sie do zawodu. W szkole gdzie chodził syn, to chyba znaczna czesc dzieci była owocami takich spapranych porodów. Kazdy rodzic powinien za to dostac po kilka milionów odszkodowania

Na Marsie tak jest, u nas to pierdy, twoje dziecko ma rozum po tobie, czyli niedorozwój. Niebezpiecznie to jest tobie uwierzyć.

Gość ale
9 minut temu, Gość gość napisał:

Po co się tłumaczysz, one nawet nie wiedzą co to sn a co to cc, gowniary za 30 gr od wpisu zaśmiecają fora, poziom mniej niż zero, powinny na targu cebula handlować.

Gość ale
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Jedyne święte prawo jakie masz to to żebyś pilnowała swojej dupy, która ewidentnie strasznie cię piecze, że nigdy w swoim marnym życiu nie będziesz decydować kto powinien a kto nie mieć dzieci. 

Ty nie myślisz, że ktoś twoj bełkot weźmie na poważnie.