Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kghbv

Dlaczego na kafe ciągle są krytykowane kobiety po 30stce

Polecane posty

Gość Gosc

nie kazdy kto nie chce miec dzieci to jego priorytety to "wysportowane ciało, lans i lajki" po prostu nie chce miec dzieci bo nie wychowa ich na wartosciowych ludzi, nie da szczescia.

Gość Gosc

nie kazdy kto nie chce miec dzieci to jego priorytety to "wysportowane ciało, lans i lajki" po prostu nie chce miec dzieci bo nie wychowa ich na wartosciowych ludzi, nie da szczescia.

Dziecko to wielka odpowiedzialność na całe życie co jest dla mnie nieco straszne, niby partnerstwo ale i tak kobieta musi wszystko robić. Nie można dłużej pospać, poczytać kiedy chce, spotkać się ze znajoma kiedy chce. To zmienia całe życie i to jest dla mnie straszne i gdybym zaszła w ciążę to bym płakała ale z powodu utraconej wolności.

Gość Gia

Dziecko to wielka odpowiedzialność na całe życie co jest dla mnie nieco straszne, niby partnerstwo ale i tak kobieta musi wszystko robić. Nie można dłużej pospać, poczytać kiedy chce, spotkać się ze znajoma kiedy chce. To zmienia całe życie i to jest dla mnie straszne i gdybym zaszła w ciążę to bym płakała ale z powodu utraconej wolności.

Teraz byś płakała bo masz z 20-pare lat, a jak będziesz mieć te 40, 50 to pomyślisz kurcze tak cicho w tym domu, pusto, fajnie by było gdyby jakiś fajny szkrab pozawracał mi głowe, pomęczył troche... bo ileż można czytać te książki, chodzić do kina, na imprezy, w końcu to sie znudzi, a zresztą, w wieku 40, 50 lat to ludzie już przestają sie towarzysko udzielać, I jak jest taka para samotnych starszych ludzi to potem nawet nie mają za bardzo z kim sie spotykać, bo większość to ludzie z rodzinami, a tacy tylko o swoich dzieciach gadają I to jeszcze bardziej pogłębia tą pustke. Tak mi się wydaje, poza tym ja nie znam w swoim otoczeniu ani jednej takiej pary bezdzietnej, chociaż szanuję wybory innych, to raczej wydaje mi sie to niemożliwe, że jak czas ucieka -że kobieta nie zaczyna chcieć mieć dziecka...