Aja 477 Napisano Marzec 6, 2020 Jutro pójdę na betę.... Boje się bo jak zwykle przed okresem mam lekka biegunkę.... Ja się bałam bety nawet jak trzymałam w ręku pozytywny test ciążowy. Który to będzie dzień po transferze? I ilodniowy zarodek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 3 dniowy... Licząc dzien transferu który miałam o 7 rano to 10 dzień.... A nawet go nie licząc to 9 dnia już coś wyjdzie jak ma wyjść... Dzisiaj jeszcze wzielam accofil i zaczynaja mnie nogi bolec jakbym na Rysy szła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 6, 2020 Ehhh.... Rycze prawie w pracy po wyswoetleniu wyniku. w srode beta 16, dzis 0. Jest mozliwy taki spadek? Mam jakies skrawki nadziei ze cos pomylili w labolatorium Bardzo mi przykro. Tulę Cię mocno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 6, 2020 3 dniowy... Licząc dzien transferu który miałam o 7 rano to 10 dzień.... A nawet go nie licząc to 9 dnia już coś wyjdzie jak ma wyjść... Dzisiaj jeszcze wzielam accofil i zaczynaja mnie nogi bolec jakbym na Rysy szła.... 12 dzień życia zarodka. No teoretycznie powinno być już po implantacji. Wiec w krwi faktycznie może już coś byc. Tylko nie rób sikacza. On nie wyjdzie jeszcze na pewno. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 6, 2020 No to mam już czarno na białym wyniki bhcg. 8dpt - 60,3 12dpt - 90 15dpt - 37,8 Doktor twierdzi, że to nadal ciąża biochemiczna, bo nie ma jeszcze struktur w macicy. Tak więc jeszcze chwilę muszę poczekać na krwawienie. Ale ciąża już obumarła. Przykro mi bardzo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 12 dzień życia zarodka. No teoretycznie powinno być już po implantacji. Wiec w krwi faktycznie może już coś byc. Tylko nie rób sikacza. On nie wyjdzie jeszcze na pewno. Powodzenia. Sikacz mnie tym razem nawet nie kusi... Szczerze to nawet na tą betę bym jutro nie poszła tylko leki mi się kończą i muszę wiedzieć co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 6, 2020 Ja dzis jestem 3 dzien po transferze, od wczoraj odczuwam brzuch. Boję się, że nic z tego nie wyjdzie. Jutro pójdę na betę.... Boje się bo jak zwykle przed okresem mam lekka biegunkę.... Ktory to bedzie Twoj dzien po transferze? Ja transfer mialam w niedziele a bete zrobie w pon. Juz powinno wyjsc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Marzec 6, 2020 Ehhh.... Rycze prawie w pracy po wyswoetleniu wyniku. w srode beta 16, dzis 0. Jest mozliwy taki spadek? Mam jakies skrawki nadziei ze cos pomylili w labolatorium Magdaa tak mi przykro. Miałaś zastrzyk pregnyl lub ovitrelle ?? One zaklamuja wynik bety. Jeśli nie to znaczy że się zaimplantowal ale potem przestał się rozwijac. Strasznie mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 Ktory to bedzie Twoj dzien po transferze? Ja transfer mialam w niedziele a bete zrobie w pon. Juz powinno wyjsc.. 9-10 zależy jak liczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga. 22 Napisano Marzec 6, 2020 Cześć Dziewczyny, Jestem tu nowa, ale czytam Was od jakiegoś czasu to moje pierwsze podejście do in vitro. Co dwa dni biorę zastrzyki z gonapeptylu, a wczoraj brałam ostatnią tabletkę anty, więc teraz czekam na okres. Pomimo anty była owulacja w poniedziałek wizyta. Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Marzec 6, 2020 Cześć Dziewczyny, Jestem tu nowa, ale czytam Was od jakiegoś czasu to moje pierwsze podejście do in vitro. Co dwa dni biorę zastrzyki z gonapeptylu, a wczoraj brałam ostatnią tabletkę anty, więc teraz czekam na okres. Pomimo anty była owulacja w poniedziałek wizyta. Pozdrowienia Cześć Kinga to idziemy równo ja też jestem na etapie Gonapeptyl co drugi dzień, też pierwsze in vitro, ostatnią anty biorę w poniedziałek i też mimo anty miałam owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga. 22 Napisano Marzec 6, 2020 Cześć Kinga to idziemy równo ja też jestem na etapie Gonapeptyl co drugi dzień, też pierwsze in vitro, ostatnią anty biorę w poniedziałek i też mimo anty miałam owulacja A myślałam, że jestem wybrykiem naturyjak widać takie rzeczy się zdarzają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beta 161 Napisano Marzec 6, 2020 A myślałam, że jestem wybrykiem naturyjak widać takie rzeczy się zdarzają Ja poprostu biorę anty pierwszy raz w życiu i mój dr mi tłumaczył, że w pierwsze 3 miesiące brania różne rzeczy są możliwe. Przez 12 dni np.mialam plamienie albo nawet coś więcej niż plamienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga. 22 Napisano Marzec 6, 2020 Ja poprostu biorę anty pierwszy raz w życiu i mój dr mi tłumaczył, że w pierwsze 3 miesiące brania różne rzeczy są możliwe. Przez 12 dni np.mialam plamienie albo nawet coś więcej niż plamienie Ja też miałam plamienie ok. 2 tygodni. Kilka lat temu brałam anty i tylko dwa miesiące, ale takich plamień nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 6, 2020 9-10 zależy jak liczyć... Daj znac jak będziesz miala wyniki. Ja tez boje się robic bete.. to byl Twoj pierwszy trasfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 Daj znac jak będziesz miala wyniki. Ja tez boje się robic bete.. to byl Twoj pierwszy trasfer? Drugi... I do wczoraj nic mi się nie działo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
May1223 21 Napisano Marzec 6, 2020 Justyna jesteś bo mam sprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 6, 2020 Dziewczyny bardzo mi przykro, ze bera spadała. Oby to ostatni raz i obyscie miały mimo wszystko siłe walczyc dalej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 6, 2020 Dziewczyny z wczorajszych 9 konorek zapłodniło się 7. Jutro będą dzwonić czy rozwijają się. Patrycja do Ciebie w drugiej dobie od punkcji dzwonili? Bo ja nie wytrzymałam i dziś zadzwonilam. Recepcja połączyła z embriologiem i pani powiedziała że będą jutro dzwonic czy sie dzielą. Powiedziała ze 7 zaplodnilo się, a 2 nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 6, 2020 Drugi... I do wczoraj nic mi się nie działo... Trzymam mocno za Ciebie. Tez mnie to wykancza. To moj pierwszy transfer, ale duzo nieudanych prób za mną i mam mieszane uczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna000 3 Napisano Marzec 6, 2020 Justyna jesteś bo mam sprawe Jestem kochana, co byś chciała?? Potrzebujesz mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 Trzymam mocno za Ciebie. Tez mnie to wykancza. To moj pierwszy transfer, ale duzo nieudanych prób za mną i mam mieszane uczucia. A ja za ciebieJa też juz nie mam siły... Jak się teraz nie uda to nie wiem co dalej... Chyba już wszystkie możliwe leki mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miilaa 11 Napisano Marzec 6, 2020 Dziewczyny z wczorajszych 9 konorek zapłodniło się 7. Jutro będą dzwonić czy rozwijają się. Patrycja do Ciebie w drugiej dobie od punkcji dzwonili? Bo ja nie wytrzymałam i dziś zadzwonilam. Recepcja połączyła z embriologiem i pani powiedziała że będą jutro dzwonic czy sie dzielą. Powiedziała ze 7 zaplodnilo się, a 2 nie Zuza a to bardzo dobrze trzymam kciuki. Ja dzisiaj miałam weryfikację 11dpti beta 560, cały dzień nie chciałam sprawdzać wyników do wizyty u lekarza na 18, myślałam że zejdę do tego czasu 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Marzec 6, 2020 Dziewczyny z wczorajszych 9 konorek zapłodniło się 7. Jutro będą dzwonić czy rozwijają się. Patrycja do Ciebie w drugiej dobie od punkcji dzwonili? Bo ja nie wytrzymałam i dziś zadzwonilam. Recepcja połączyła z embriologiem i pani powiedziała że będą jutro dzwonic czy sie dzielą. Powiedziała ze 7 zaplodnilo się, a 2 nie Bardzo dobry wynik. Szansa na 7 mrozakow !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko1988 134 Napisano Marzec 6, 2020 Zuza a to bardzo dobrze trzymam kciuki. Ja dzisiaj miałam weryfikację 11dpti beta 560, cały dzień nie chciałam sprawdzać wyników do wizyty u lekarza na 18, myślałam że zejdę do tego czasu Wow piękna beta !! Zazdraszczam. Czekamy na przyrosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renia20k 12 Napisano Marzec 6, 2020 Zuza a to bardzo dobrze trzymam kciuki. Ja dzisiaj miałam weryfikację 11dpti beta 560, cały dzień nie chciałam sprawdzać wyników do wizyty u lekarza na 18, myślałam że zejdę do tego czasu Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycjaa 78 Napisano Marzec 6, 2020 Zuzana ja miałam punkcje w poniedziałek a dzwonili w srode i to jeszcze po południu, tez nie mogłam wytrzymac. Super ze az 7 sie zapłodniło, to dobrze wróży u nas zaplodnily sie tylko 2 i ja myślałam ze juz po ptakach a tu się okazalo ze wystarczy JEDEN zarodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga24z@op.pl 1 Napisano Marzec 6, 2020 Dziewczyny, przykro mi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Marzec 7, 2020 Milaa gratuluje:) Zuza - ladny wynik, a tak sie martwilas o stymulacje w ogole;) u mnie tez ciekawa historia... lekarz kazal mi powtorzyc bete bo ewentualnie bylaby spadkowa a nie zerowa. Wyszla 27,6 (niesmialo ale rosnaca). Czyli nie cala nadzieja stracona. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzana 163 Napisano Marzec 7, 2020 Milaa gratuluje:) Zuza - ladny wynik, a tak sie martwilas o stymulacje w ogole;) u mnie tez ciekawa historia... lekarz kazal mi powtorzyc bete bo ewentualnie bylaby spadkowa a nie zerowa. Wyszla 27,6 (niesmialo ale rosnaca). Czyli nie cala nadzieja stracona. Trzymam kciuki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach