Aja 477 Napisano Marzec 11, 2020 Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. Piękny wynik. Taka wysoka beta. Może bliźniaki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martyna 29 5 Napisano Marzec 11, 2020 Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. Gratulacje kochana! Piekny wynik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Piękny wynik. Taka wysoka beta. Może bliźniaki? O nie, podali mi tylko jeden zarodek. Tez mnie to zaskoczylo nawet pyt przez tel czy to dobry wynik ale pow ze tak.. Byli zdziwieni moja reakcja, a raczej jej brakiem. A ja nie czuje tego nie dociera to do mnie ze w koncu sie udalo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelin 80 Napisano Marzec 11, 2020 Gratulacje ❣ Mogą być bliźniaki, bo mógł się podzielić 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Gratulacje ❣ Mogą być bliźniaki, bo mógł się podzielić 🥰 Serio??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona2019 86 Napisano Marzec 11, 2020 Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. Gratuluję piękny wynik 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anaa80 1 Napisano Marzec 11, 2020 Trzymam kciuki. Napisz co i jak po transferze. Juz po ja mialam zamrozony zarodek 3 dniowy jako 8 komorkowy, po rozmrozeniu zaczal sie dzielic i przed transferem mial 13 komorek. Zastanawiam sie czy czasem nie za malo mial tych komorek na ten czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziallena31 113 Napisano Marzec 11, 2020 (edytowany) Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. A miałaś 1 zarodek czy 2 podawane. Beta mega. Ogromne gratulacje Już doczytałam 1 A przypomnij mi to 1 transfer? Edytowano Marzec 11, 2020 przez Madziallena31 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelin 80 Napisano Marzec 11, 2020 Serio??? Tak powstają bliźnięta jednojajowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 11, 2020 Gratulacje ❣ Mogą być bliźniaki, bo mógł się podzielić 🥰 Mogą być bliźniaki jednojajowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. Piękna beta! Gratulacje!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 A miałaś 1 zarodek czy 2 podawane. Beta mega. Ogromne gratulacje Już doczytałam 1 A przypomnij mi to 1 transfer? Pierwszy transfer na mrozdzakach za duzo pecherzy mialam malutkich po punkcji i odroczyli transfer. Dzięki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Mogą być bliźniaki jednojajowe. A przy 5d zdarodku w 10dniu po transferze jaka jest zazwyczaj beta? Duzo niższa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 A przy 5d zdarodku w 10dniu po transferze jaka jest zazwyczaj beta? Duzo niższa? Z ciekawości sprawdziłam. W 10dpt miałam 468. Ciąża pojedyncza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 11, 2020 A przy 5d zdarodku w 10dniu po transferze jaka jest zazwyczaj beta? Duzo niższa? Uprzedzając twoje lęki. Nie twoja beta nie jest za duża. Jest super. Po prostu jest wyższa niż przeciętna. Ale to dobrze. Znaczy że się mocno i szybko zagnieździł. Albo faktycznie bliźniaki. Ja w 11 dpt miałam 145. A w tej ostatniej co teraz poroniłam miałam 90 w 12 dpt ale to już był nie prawidłowy wynik. Powinien być między 200a300 wyliczając go z bety z 8 dpt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosia1980 2 Napisano Marzec 11, 2020 Dziewczyny w najbliższy piątek mam mieć transfer jedynego i ostatniego mrozaczka. Czy ktoras z was, uwagi na koronawirusa, zrezygnowala z transferu czy też transferujecie mimo wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Z ciekawości sprawdziłam. W 10dpt miałam 468. Ciąża pojedyncza. I tez mialas 5d? No to super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 11, 2020 Z ciekawości sprawdziłam. W 10dpt miałam 468. Ciąża pojedyncza. I to są piękne wyniki. Broniłam się przed tym długo, ale się nie da. Ja wam po prostu strasznie zazdroszczę takich wyników.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Uprzedzając twoje lęki. Nie twoja beta nie jest za duża. Jest super. Po prostu jest wyższa niż przeciętna. Ale to dobrze. Znaczy że się mocno i szybko zagnieździł. Albo faktycznie bliźniaki. Ja w 11 dpt miałam 145. A w tej ostatniej co teraz poroniłam miałam 90 w 12 dpt ale to już był nie prawidłowy wynik. Powinien być między 200a300 wyliczając go z bety z 8 dpt Ok dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 (edytowany) I tez mialas 5d? No to super Tak. Na 16.03. mam termin porodu zatem ciesz się kochana i dbaj o siebie! Jesteś w CIĄŻY! Edytowano Marzec 11, 2020 przez Kasia83.1 Dodawanie tekstu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 I to są piękne wyniki. Broniłam się przed tym długo, ale się nie da. Ja wam po prostu strasznie zazdroszczę takich wyników.... Aja, przed czym się broniłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 Tak. Na 16.03. mam termin porodu zatem ciesz się kochana i dbaj o siebie! Jesteś w CIĄŻY! Ojeju!! Gratuluję! Takie wiadomości podnosza na duchu, że jednak udaje się ! ❤❣ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aja 477 Napisano Marzec 11, 2020 Aja, przed czym się broniłaś? Przed zazdroszczeniem innym. Bo wiem, że każdy przeszedł ciężką drogę. I w pełni zasłużył na to wszystko. Ale i tak wam zazdroszczę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 Przed zazdroszczeniem innym. Bo wiem, że każdy przeszedł ciężką drogę. I w pełni zasłużył na to wszystko. Ale i tak wam zazdroszczę... To normalne uczucie, każda z nas zasłużyła na dziecko, a los niejednokrotnie z nas zadrwił. Ja też zazdrosciłam, bo inne kobiety zachodziły bez problemu, a u nas pierwsze in vitro się nie powiodło. Bywało tak, że wręcz wyłam w poduszkę na wiadomość o kolejnej czyjejś ciąży. I mimo, że jestem w ciąży to cały czas poza poczuciem szczęścia mam też w sobie poczucie niesprawiedliwości, bo przecież żadna z nas nie zasłużyła na to, co przechodzimy. Trzymam mocno kciuki za każdą z nas i pragnę żeby każda z nas została matką. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziallena31 113 Napisano Marzec 11, 2020 Pierwszy transfer na mrozdzakach za duzo pecherzy mialam malutkich po punkcji i odroczyli transfer. Dzięki:* A pobieralas estradiol i progesteron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 (edytowany) Ojeju!! Gratuluję! Takie wiadomości podnosza na duchu, że jednak udaje się ! ❤❣ Bo się udaje Dziękuję bardzoTeraz udało się Tobie, więc wspieramy pozostałe staraczki. Pozdrawiam Cię i ściskam Edytowano Marzec 11, 2020 przez Kasia83.1 Literówki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Halucyna 50 Napisano Marzec 11, 2020 A pobieralas estradiol i progesteron? Jeszcze nie. Dzis zrobilam sama betę ale na dniach pewnie pobiore resztę. Zobacze co dzis powie lekarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziallena31 113 Napisano Marzec 11, 2020 Jeszcze nie. Dzis zrobilam sama betę ale na dniach pewnie pobiore resztę. Zobacze co dzis powie lekarz U mnie pojawiły się wyniki estradiolu I progesteronu, bety jeszcze nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia83.1 88 Napisano Marzec 11, 2020 U mnie pojawiły się wyniki estradiolu I progesteronu, bety jeszcze nie ma. Czyli jeszcze trochę musisz się postresować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lexyy 30 Napisano Marzec 11, 2020 Trzeba sie modlić o ciąże z tego bąbelka co mam w sobie . Bo właśnie dzwonili ze nie udało się żadnego zarodka zamrozić Będzie dobrze, trzymam kciuki Dziewczyny dziś 9dpt beta rano pobrana. Wynik pewnie gdzie 18, 19. Zoladek mam scisniety ze stresu. Kciuki zaciśnięte oby był piękny wynik!! Dziewczyny 1.03 mialam transfer dziś zrobilam bete- 464!!!!!! Nie moge w to uwierzyć. Dziś wieczorem mam wizytę u dr.. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach