ArthurFleck 8 Napisano Październik 3, 2020 Dark Umbrella academy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Październik 4, 2020 Osadzony Lucyfer Arrow Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepokonany Wiking 5 Napisano Październik 11, 2020 Nudnych Wikingów. Oni rzeczywiście są nudni i ospali. Z prawdziwymi nie mają za wiele wspólnego. Odyn moim drogowskazem a Mjolnir moją mocą. Płyne i strasze tchórzy swym statkiem Naglfar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat-ryk 0 Napisano Grudzień 2, 2020 Polecam The Crown i Queen's Gambit (Netflix) i Od Nowa (HBO GO) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lulu7 2 Napisano Grudzień 2, 2020 Z nowości polecam The Crown,osobiście uwielbiam wracać do Narcosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ApoAnia 3 Napisano Grudzień 3, 2020 Virgin River - obejrzałam w weekend oba sezony - taka dla odprężenia, wyciszenia się - świetna produkcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annasw 0 Napisano Grudzień 11, 2020 Dnia 9.10.2020 o 03:49, Dobrosułka napisał: Wychowani przez wilki To nie Netflix tylko HBO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Grudzień 12, 2020 alice in borderland japoński trafiaja do alternatywnego swiata i musza grac by przezyc np berka berek zabija a reszta ucieka by przezyc albo łamigłówki oczywiscie jak zle zgadna to gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabrysia.szafraniec 5 Napisano Grudzień 14, 2020 ja polecam 3%, ale tylko pierwsze dwa sezony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrasioWiola 0 Napisano Luty 5, 2021 Virgin River polecam na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pannaAnna 0 Napisano Luty 24, 2021 Jak dla mnie dom z papieru - super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nostradamus Devil 13 Napisano Luty 24, 2021 Black Mirror Breaking Bad Stranger Things Most nad Sundem Bates Motel Dom z papieru Uwięzione The Ranch Unorthodox Rojst Norsemen Orange Is The New Black The Beginning Of Life One Day At A Time Grace i Frankie The End of the F***ing World Dom z papieru Dark Evil genius 13 powodów Gwarantowana rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdvmTvmv 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 Stranger Things, Dom z papieru, The 100, Orange is the new black Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikaax91 0 Napisano Maj 2, 2022 Obowiązkowo Dom z Papieru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz19 0 Napisano Maj 3, 2022 The 100 jest warty uwagi no i oczywiście dom z papieru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julciaxo 0 Napisano Maj 10, 2022 Annie with An E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
felline 0 Napisano Maj 30, 2022 The Serpent jest mocny, poruszający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caroline_1986 257 Napisano Czerwiec 22, 2022 Dnia 30.05.2022 o 19:43, felline napisał: The Serpent jest mocny, poruszający Opowiesz coś więcej? Nie słyszałam o nim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Lipiec 20, 2022 Wiedźmin Dom z papieru Lucyfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bastia92 0 Napisano Październik 14, 2022 Poleci ktoś coś wciągającego do oglądania,na netflixie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia!99 13 Napisano Październik 24, 2022 Polecam Edukację seksualną to bardzo zabawny serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię_żelki Napisano Październik 29, 2022 Dnia 2.05.2022 o 17:48, Monikaax91 napisał: Obowiązkowo Dom z Papieru Oglądałam kiedyś, chyba nie mam cierpliwości, bo po 1,5 odcinka zasnęłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bastia92 0 Napisano Listopad 1, 2022 co mi dobrego na długie wieczory polecicie do oglądania na netflixie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach