Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jobeg

Jak to powiedzieć ?

Polecane posty

Jak to powiedzieć swojej kobiecie aby nie depilowała mojej cipki bardzo bym chciał aby ona miała futerko, jak jej to powiedzieć ???

Jak to powiedzieć swojej kobiecie aby nie depilowała mojej cipki bardzo bym chciał aby ona miała futerko, jak jej to powiedzieć ???

Problemy pierwszego świata... 

Uwaga, powiedz jej to tak :

" Kochanie ( czy inny kwiatuszku) nie depiluj swojej (tu wedle upodobań np. właśnie cipki) bo bardzo mi się to podoba, i bardzo bym chciał żebyś miała tam futerko." 

Nie ma za co 😎

Porozmawiaj z nią szczerze , ale nie wyskakuj jak filip z konopi. Np podczas zabaw napomknij że lubi jak ma meszek 🙂

Kotku bardzo lubię twoje futerko, które chroni Cię przed kataram 😁 Nie kombinuj tylko powiedz, że lubisz owłosienie w okolicach intymnych. 

chociaż lepiej się liże pipki bez owłosienia, chyba, że owłosienie będzie tylko na wzgórku ...

A dlaczego lepiej? Każdy lubi co innego. Dla Ciebie tak jest lepiej a inny może lubi jak go włosy po twarzy smyrają. Po co wnikasz 🤷‍♀️

chociaż lepiej się liże pipki bez owłosienia, chyba, że owłosienie będzie tylko na wzgórku ...

Może zrobić irokeza 😁

A dlaczego lepiej? Każdy lubi co innego. Dla Ciebie tak jest lepiej a inny może lubi jak go włosy po twarzy smyrają. Po co wnikasz 🤷‍♀️

Spokojnie on wypowiedział się widocznie z swojego punktu widzenia .🙂

Najpierw się zdecyduj czy jesteś lesbijką czy transem, a potem schowaj jej maszynkę do golenia... i powiedz, że taka owłosiona bardziej cię podnieca...

Prosto z mostu. Temat jest mniej delikatny niż gdybyś żądał, aby kosmata ogolila swe podwoje. Wszystko co zmierza w stronę naturalności i wygody będzie przyjęte z większym aplauzem, aniżeli prośby o wzięcie bardziej surowego kursu względem ciała.

Problemy pierwszego świata... 

Uwaga, powiedz jej to tak :

" Kochanie ( czy inny kwiatuszku) nie depiluj swojej (tu wedle upodobań np. właśnie cipki) bo bardzo mi się to podoba, i bardzo bym chciał żebyś miała tam futerko." 

Nie ma za co 😎

🙈🤦😅😂👏