Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neutralnie

Co można robić w domu podczas kwarantanny?

Polecane posty

Powstał dziś krótki blog o Koranawirusie który opisuje wszystko co człowiek powinien wiedzieć (prosto i przejrzyście)

www.covid19informacje.wordpress.com

Polecam udostępniać u siebie na FaceBookach, by ludzi uświadomić, mało czytanie a może komuś to pomoże 🙂

Ja nie mam pojęcia. Zanudze się chyba na śmierć. i na końcu głowy ten 'przymus' siedzenia . 

Można robić nowe pińcetplusy!

Lepiej nie, bo jak się gospodarka załamie to nie będzie na pińcetplus.

Można czyścić szafy z moli żeby nam zapasów nie zeżarły 😉 Rozliczyć PIT. Przeczytać zaległą prasę. Odkopać stare kontakty w telefonach i komunikatorach. Malować pisanki. Zaszyć dziury w ciuchach.

Można czyścić szafy z moli żeby nam zapasów nie zeżarły 😉 Rozliczyć PIT. Przeczytać zaległą prasę. Odkopać stare kontakty w telefonach i komunikatorach. Malować pisanki. Zaszyć dziury w ciuchach.

To ostatnie muszę zrobić 😄bo mi druty ze staników wyszły,a nie mam kasy na nowe póki co  do środy mam wolne..

To ostatnie muszę zrobić 😄bo mi druty ze staników wyszły,a nie mam kasy na nowe póki co  do środy mam wolne..

Tym bardziej, że odzieżówka pozamykana. Teraz będziemy eko.

Ja robię o co zawsze. Jedyna zmiana polega na tym, że unikam dużych skupisk ludzkich i komunikacji miejskiej. W masce jeszcze nie chodzę.

W szafie porządki zrobione, na żadnej lekturze skupić się nie mogę, nie w sytuacji gdzie głowa zajęta jest innymi sprawami. Jedyna rzecz która daje zapomnienie i przynosi ulgę to właśnie rozmowa ze znajomymi i tu trafiłaś w dziesiątkę, odnowiłam kilka  kontaktów których brakowało mi od lat.

Sprzątanie

Gry planszowe,w karty

Spacer

Mycie okien

Ileż to można sprzątać, jak się sprząta regularnie to z tym ogarnianiem schodzi chwila. 
zaczęłam nawet szyć firanki bo  na nic innego nie miałam już pomysłu. 

Gotować,spacerować,jeździć na rowerze,czytać książki,zadzwonić do starych przyjaciół

Ja mam pińcetplusy już zrobione i siedzenie na kwarantannie to ciągłe ich animowanie. Mogę sobie oczywiście zrobić kolejnego gowniaka, to piniądz wpadnie. Na przyszłoroczny nawrót epidemii kasa będzie jak znalazł, żeby zakupić więcej kaszy, ryżu i papieru toaletowego😑