Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nba

Ale mam beke z ludzi srajacych że strachu przed wirusem

Polecane posty

Ja się teraz trochę zacząłem bać powikłan w plucach

No ja też bo płuca mam osłabione i w dodatku po dwóch grypach miałem powikłania z oskrzelami.. do tego choroba autoimmunologiczna hasimoto. Czyli jestem trochę zagrożony 😷😥

Nie mogę, nie mam zwolnienia i nie wiem co mi jest. Chodzę do pracy i takich jak ja są setki

Chyba żartujesz... Ostatnio było dość głośno o lekarzu z Kielc który podczas kwarantanny pojechał do salonu odebrać auto i taki hejt później go spotkał, że popełnił sa.mobójstwo...

L4 Ci się nie należy? 

Chyba żartujesz... Ostatnio było dość głośno o lekarzu z Kielc który podczas kwarantanny pojechał do salonu odebrać auto i taki hejt później go spotkał, że popełnił sa.mobójstwo...

L4 Ci się nie należy? 

Wielu ludzi nie ma objawów albo takie jak przy przeziębieniu lekarze nie dają zwolnień, oni nie wiedzą że są chorzy bo nie robi się testów takie fakty. Ja też nie mam potwierdzenia na teście, zrobiłem co mogłem. 

Wielu ludzi nie ma objawów albo takie jak przy przeziębieniu lekarze nie dają zwolnień, oni nie wiedzą że są chorzy bo nie robi się testów takie fakty. Ja też nie mam potwierdzenia na teście, zrobiłem co mogłem. 

Ale tłumaczysz lekarzowi jakie masz objawy i to on podejmuje decyzję... pierwsze słyszę, żeby nie można było przechodzić kwarantanny 

Zrobiłbyś swoim wujkom, ciotkom, kuzynom, dzieciom ... pod górkę?  Jak myślisz, kto w wiekszości przypadków prowadzi w Polsce korporacje i przedsiębiorstwa produkcyjne?  Przepisy nie są dla nas, nigdy nie były, one są dla kumpli kumpli od kumpli od strony teścia kuzynki, pojął??  Doskonałym tego przykładem jest numer a Acta, Rodo i resztą. Dzisiaj możesz mieć dosłownie dowolny potajemny interes "kszak Sp.z o.o." i chować du/pę ile przepisy na to pozwalają. Nikt od Ciebie nie wymaga w czasach internetowych prze/stę/pstw abyś mając firmę i handlujac przez neta miał na swojej strnię takowe jak nip, regon, adres stacjonarny. Robisz "kszaka", lutujesz konta bankowe gdzieś za Uralem (prepaid na kartę) i na/pie/rda/lasz ludzi po portwelach ile wlezie, bo ludzie... nie mają szans sprawdzić firmy, strony i innych. Mało to na zwykłych butach (sklepy) ludzi w ciula porobili?  A tu? Zobacz to forum! To też doskonały przykład na kombinowanie. Nie wolno adminowi wyświetlić Twojego andersu IP bo zakazuje tego prawo i ... co mamy? Jeden pe/de/ra/sta pisze z wielu kont? A komentarze do produktów w sklepach to ... piszą kupujący czy ... nimi handlujący? Dlaczego ho/st i adres IP nie są zapodawane obok każdego takiego komentarza a sam system portalowy nie ma certyfikatu że... unimożliwia wstawianie takich danych z poziomu panelu admina?   O jakim prawie w ogóle mowa, przepisach... ludzie!  Nic takiego nie istniało i stnieć nie będzie. Polska jest przodownikiem w ilości aptek!  Mozna sobie w reklamie TV postawić kszaka z ulicy, ubrać w fartuszek, nazwać doktorkiem i pi/er/do/lić farmazony jak pięknie chemia leczy.  

No tak ale najgorsze są te duże firmy.Ja już nawet nie mówię że politycy by mieli  wcale rodzinie nie pomagać ale to co robią znacznie przekracza granicę jakiejkolwiek nie tyko przyzwoitości.To już przekracza granicę ludobójstwa co oni robią.A co innego dać zarobić rodzince po 50 tysięcy rocznie a co innego po wiele milionów.Ja bym na miejscu władzy tak daleko się nie posunął.To wielu dyktatorów się nie posuwało tak daleko do wykorzystywania społeczeństwa.

Pobawię się trochę w lekarza skoro cały czas mamy temat o koronawirusie. Z aktualnego odkrycia naukowców opisanego na onecie wynika że :

"Zaobserwowano podwyższony poziom komórek wydzielających przeciwciała (ASC), pomocniczych komórek T (TFH), aktywowanych limfocytów T CD4 + i T CD8 + oraz przeciwciał IgM i IgG, które wiążą koronawirusa SARS-CoV-2 powodującego COVID-19. Te zmiany immunologiczne utrzymywały się przez co najmniej siedem dni po pełnym ustąpieniu objawów."

Cytat z innego artykułu w necie o Uncaria tomentosa :

"Eksperymenty in vivo wykazały, że ekstrakt rośliny powoduje wzrost liczby leukocytów we krwi szczurów, w szczególności limfocytów CD4 + i CD8 + w śledzionie. Leukopenia wywołana doksorubicyną została odwrócona u szczurów po podaniu Uncaria tomentosa."

Więc wniosek powinien być prosty. Należy aplikować coś co podnosi poziom limfocytów T CD4+ i CD8+ aby szybciej i lepiej zwalczyć chorobę pomagając układowi immunologicznemu. A czymś takim jest między innymi "Uncaria Tomentosa" czyli tzw "cat's claw" dostępny w Polsce.

Jeszcze tak na wszelki wypadek. To co powyżej napisałem dotyczy zdrowych ludzi bez żadnych innych współistniejących chorób.

Gość pari

Pobawię się trochę w lekarza skoro cały czas mamy temat o koronawirusie. Z aktualnego odkrycia naukowców opisanego na onecie wynika że :

"Zaobserwowano podwyższony poziom komórek wydzielających przeciwciała (ASC), pomocniczych komórek T (TFH), aktywowanych limfocytów T CD4 + i T CD8 + oraz przeciwciał IgM i IgG, które wiążą koronawirusa SARS-CoV-2 powodującego COVID-19. Te zmiany immunologiczne utrzymywały się przez co najmniej siedem dni po pełnym ustąpieniu objawów."

Cytat z innego artykułu w necie o Uncaria tomentosa :

"Eksperymenty in vivo wykazały, że ekstrakt rośliny powoduje wzrost liczby leukocytów we krwi szczurów, w szczególności limfocytów CD4 + i CD8 + w śledzionie. Leukopenia wywołana doksorubicyną została odwrócona u szczurów po podaniu Uncaria tomentosa."

Więc wniosek powinien być prosty. Należy aplikować coś co podnosi poziom limfocytów T CD4+ i CD8+ aby szybciej i lepiej zwalczyć chorobę pomagając układowi immunologicznemu. A czymś takim jest między innymi "Uncaria Tomentosa" czyli tzw "cat's claw" dostępny w Polsce.

Ja robię codziennie odwar z korzenia lukrecji i pijemy to w niewielkich ilościach🙂

Ja robię codziennie odwar z korzenia lukrecji i pijemy to w niewielkich ilościach🙂

Też bardzo dobre zioło 🙂 . Każdy o siebie zadba i wierzę że w Polsce takiej epidemii jak we Włoszech nie będzie.

Też bardzo dobre zioło 🙂 . Każdy o siebie zadba i wierzę że w Polsce takiej epidemii jak we Włoszech nie będzie.

Który masz. Dzień objawów? 

Który masz. Dzień objawów? 

Nawet nie wiem dokładnie bo to narastało stopniowo. Ale na pewno sporo ponad tydzień. Już nawet mogę normalnie oddychać, tylko gardło jeszcze lekko boli. Może to była tylko zwykła grypa lub przeziębienie. Szkoda że się nie dowiem.

Zabawne. Nie mogę cytować linków bo zawartość jest ukryta.

Dzięki za linka. Chociaż w sumie to ja nadal nie wiem bo jakiegoś specjalnego kaszlu ani biegunki nie mam i nie miałem.

O kuurwa ale się ....owo czuje

A ja codziennie walę wódę