Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola11

odczucia po postinor duo

Polecane posty

Gość zmalinami
troszke senna bylam

Gość mighto
no ja też..nawet bardzo..ale dobrze ze to juz minelo

Gość mała1234
a ja mialam po tym okres co 10 dni i tak trzy razy,myslalam ze sie wykoncze :(( nigdy wiecej.............:((((((

Gość przestraszony
Moja dziewczyna brała jakąs tabletkę ale nie postinor jakaś nowość o podobnym działaniu. Chciałem zapytać kiedy powinien pojawić sie u niej okres? bo było to jakiś miesiąc temu a ona nadal nic. Strasznie mnie to martwi prosze o odpowiedz

Gość .....karotka.....
escapelle nie ma reguły co do okresu jak sie martwicie to zróbcie test

Gość Brehta
ja bralam postinor tez 6 dni temu ok 19 godz od stostunku -wczoraj mialam plamienie a dzisiaj "geste" krwawienie - nie przejmuje sie tym bo dobrze zapoznalm sie z ulotka -mialam rowiniez bole glowy i sennosc -do tego mam 13 dzien cyklu ... nie przejmujcie sie jak wam sie spoznia okres to tez jest skutek uboczny - rozregulowanie cyklu i objawy jak przy ciazy(mdlosci ,wymioty,sennosc,zmaina nastrojow,czeste chodzenie do ubikacji) to tez skutki uboczne leku- a raczej skutki waszego stresu .. jezeli wzielyscie pierwsza tabletke w ciagu 24 godz od "wpadki" macie 95% zesie uda -czyli duuzo i raczej nie powinnyscie sie przejmowac- za to po 24 -48h -85% czyli juz mniej i wieksze ryzyko -a po 48 -72 tylko 58% czyli loteria... pozdrowienia i 3majcie sie dziewczyny a i jeszcze jedno -lepiej nie brac jak sie nie skonczylo 16 lat!!!

Gość ...karotka...
jak się nie skończyło 16 lat to lepiej nie uprawiać sexu...

Gość dzielna dziewczynka
bylam troszke senna :))

Gość Morcia
Po zażyciu postinoru nie miałam zadnych dolegliwości i paradoksalnie panikowałam z tego powodu bo sobie ubzdurałam że lek nie zadziałał i jestem w ciąży;P. Ogólnie panikowałam niesamowicie (w zasadzie nie wiem po co- tylko mi sie okres przez to spóźnił:P). Jedyne co zaobserwowałam po zażyciu postinoru to o wiele gęstsza wydzielina (no, po to jest postinor żeby ją zageszczać:D), a później obfitszy niż zwykle okres. Oprócz tego nie było tak źle;P

Gość Morcia
"dzielna dziewczynka bylam troszke senna " No właśnie ja też ale nie wiedziałam czy to postinor czy coś innego:P

Gość fatamorgana17
19 grudnia zazylam postinor, 23 miałam okres. Ale po tym wszystkim co tu przeczytałam, mysle ze moze to nie był okres tylko to krwawienie.. I teraz czekam na kolejna miesiaczke ktora powinnam miec, lecz jej nie mam. Nigdy nie mialam regularnego okresu, boje sie ze cos sie stało przez ten lek. Czy ktos też cierpi na brak okresto postinorze? Był ktoś z tym u ginekologa? Prosze o porade bo ja nigdy u ginekologa nie byłam i póki co nie wybieram sie..

Gość synonim__
czesc, ja wziełam postinor wczoraj... jak narazie mam tylko wielko chęć spać..spałam tejnocy 12 h a jak sie obudziłam znowu chciałam iść spać...pozatym nie mamjeszcze zadnych innych skutków ubocznych i mam nadzieje ze ichnie bede miała :( mój chlopak ma straszne wyrzuty sumienia..ze jest mozliwosc ze zabilismy zywa istote...nasze dziecko...od tego wszystkiego i ja dostaje wyrzutów sumienia i zaczynam wariowac pomału... wiem jedno jesli bede miała do wyboru wziasc ten lek a zostac mama... bede mama :) dziewczyny zastanuwcie sie przed wzieciem tego "gówna", to nie jest wyjsc....

Gość evelynn
oj wczoraj mialam niezla przygode..i niestety tez musialam zarzyc postinor:/ o 10 w nocy jezdzilam po miescie jak glupia szukajac lekarza zeby mi wypisali recepte.. tabletke zazylam po 4 godz. od naszej ,,wpadki" czekam teraz,tylko nie wiem czy to pomorze mam nadzieje ze tak bo mam 18 lat i nie mam zamiaru zostawac teraz matka..problem w ty ze mam nie regularny cykl i nie wiem czy to byly akurat dni plodne. mam pytanko czy zawsze wystepuja po postinorze krwawienia??

Gość evelynn
acha i mam jeszcze wazne pytank czy powinnam isc do ginekologa jesli to krwawienie nie wystapi?? bo jezeli cos ma byc nie tak to usze wiedziec jak najszybciej...

Gość malutka 18
a ja nei bralam postonoru tylko escapelle ale ma takie same dzialanie.. wzielam po ok 40 godz.. pare dni pozniej mialam mdlosci.. krwawienie nie wystapilo pomimo ze wzielam tabletke hmmm 16 lutego... 8 dni pozniej zrobilam test.. czy sadzicie ze test mowil prawde- brak ciazy??

Gość Qwiatuszek
Witam wszystkich Mam pewien problem...10 dni temu brałam postinor duo, okres skończył mi się 14.02, i teraz dostałam krwawienia...nie wiem czy to jest okre czy krwawienie po postinorze...a chcialam zaczac brac tabletki antykoncepcyjne i nie wiem czy moge zaczac od teraz...Czy to możliwe że okres tak mi sie przyspieszyl? prosze o rade. Pozdrawiam

Gość P O M O C Y
7 dni po zażyciu dostałam krwawienia które trwało tyle co okres..... po 28 dniach dostałam normalną miesiączkę martwić się ,ze jestem w ciąży?

Gość optimis
tylko mi się nie udało, po postinorze miałam typowe objawy (krwawienie itp.) a potem po aż 3 miesiącach okazało sie ze jestem w ciązy (a niemożliwe bym zaszła w nią po zażyciu postinoru). Miałam ochote to rozdmuchać, żądać odszkodowania- ale w życiu bym z nikim nie wygrała....

Gość moniaaaaaaaa
Dziewczyny nie martwcie sie!!!!! krwawienie po postinorze to jest rzecz normalna!! ja np. nie mialam zadnych krawienien ani plamien jedyne co to okres spoznil mi 11 dni!! a to wsyztsko spowodowane jest duzka dawka hormonow!! wiec jesli dostalyscie miesiaczki wczesniej badz jescze jej nie macie czy wystapily jakies plamienia nie ma powodow do zmartwien:)) 3mam za was kciuki:*

Gość optimis
moniaaaa- dzięki że zauważyłaś że jestem, bo komu ty to pisałaś??- na daty nie patrzysz?

Gość evelynn
jezu optimis teraz to mnie zalamalas... boze co to bedzie jezeli sie okaze ze ja tez jestem w ciazy???:( mam pytanie test ciazowy czy moge wykonac juz teraz tydzien po zazyciu postinoru?? moze jednak wybrac sie do ginekologa i to jak najszybciej...

Gość spirea
szczerze mowiac nic nie czulam procz ulgi:P a krwawienie po przyjeciu leku oznacza, ze ciaza miala prawo istniec, jesli nie bedzie to nie wiadomo

dziewczyny postinor wzielam tydzien temu, dzis dostalam krawaienie! ogolnie biore tabletki na uspokojenie! po tym krwawieniu moge wziasc tak jak zwykle tabletki?

Gość moniaaaaaaaa
optimis.... wyglada na to ze masz okropnego pecha dlatego wielkie wpsolczucia dla ciebie:) takich przypdkow jak twoj jest baaradzo malutko dlatego nie ma co straszyc dziewczyn bo nie to im teraz potrzebne:) ja wiem ze bedzie wszystko ok:*

Gość On17
hej moja dziewczyna wziela pierwszą tabletke po 64 godzinach ale jest taka sytacja!! kochalismy sie i i wlasnie dzis na rano dziewczyna dostala okres ale dostala go tydzien przed czasem i jest nie taki jak zawsze tzn jest jakis przerywany i jest go mało!! jednak pojechalismy po tabletki!! czy ten okres moze cos oznaczac?? i czy teraz nic sie nie powinno stac od postinoru??

Gość evelynn
po 60 godzinah szanse na to ze moglo do czegos dojsc sa o wiele wieksze niz gdyby twoja dziewczyna zazyla postinor w ciagu 12 godzin po tym feralnym stosunku a to krwawienie jest zwiazane z przyjeciem postinoru (efekt uboczny)

Gość Leaaaaaaaaaaa
Zadnych objawow po prostu jakbym wziela witamine C

Gość On17
hej dziekuje za odpowiedz, ale przepraszam bo źle to ujołem pytanie!! a wiec w tak z soboty na niedziele sie kochalismy we wtorek na rano dostala tak jak by okres ona mowila ze nigdy tak nie miala!! leciało mało i przerywalo czy jakos tak i nie wiem czy to jest okres czy plamienie!! a postinor duo wziela o godzinie 16 czyli jak juz to plamienie/okres był, wiec to nie od postinoru!! prosze odpowiadajcie od czego jest plamienie jak wygląda i co to oznacza!!

Gość On17
mam jeszcze pytanie!! po jakim czasie przychodzi krwawienie od tego postinor duo??

Gość Kasia 5
Ja wzielam postinor przedwczoraj po 3 gdz od stsunku ale strasznie sie boje ze jestem w ciazy!!!!!!!!!!!:( za 5 dni mam spodziewana miesiaczke jak mi sie spozni to dostane zawalu bo jestem straszna panikara!!!!Mam nadzieje ze to pomaga!!ja zajde w ciaze to bede miala przeje..........!!