Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nnnnl

Jestem zakochany. Tak naprawdę.

Polecane posty

Szkoda, że zadziało to tylko w jedną stronę, ale mówią, że jedynie miłość niespełniona jest prawdziwa. 

Ona nigdy tego nie poczuję. Jest zakochana w swoim byłym. A ja no cóż plasterek na ranę. 

Gość PNINA
  Dnia 6.04.2020 o 21:39, Nnnnl napisał:

Ona nigdy tego nie poczuję. Jest zakochana w swoim byłym. A ja no cóż plasterek na ranę. 

Jak w byłym, to masz szansę, być może się odkocha w końcu.

Dnia 6.04.2020 o 21:35, Nnnnl napisał:

Szkoda, że zadziało to tylko w jedną stronę, ale mówią, że jedynie miłość niespełniona jest prawdziwa. 

Tego nie słyszałam jak długo żyje " niespełniona miłość jest prawdziwa " skąd te wnioski ? 

Dnia 6.04.2020 o 21:35, Nnnnl napisał:

Mi się wydawało że " odwzajemniona miłość jest prawdziwa " ale może ja - nie mam racji.  

Dnia 7.04.2020 o 13:40, oink napisał:

Aaa no wspolczuje nie rozumiem takich ludzi co zgadzaja sie byc tym plasterkiem na rane itp no niepojete dla mnie serio co to daje jakis kosmos dla mnie jakos z litosci jeszcze nikt na nikogo nie polecial

No mi też by się to średnio podobalo.🙅

Tak tak ..te wasze durne teksty o bad boyach i kobietach które na takich lecą..daj spokój bo to już nudne...pewnie dziewczyna nawet nie wie o jego istnieniu bo bał się z nią spotkać i okreslić