k0ntozapasowe 120 Napisano Kwiecień 9, 2020 DOBRZE NAPISAŁA ty to napisałeś z konta agatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anastazja 88 443 Napisano Kwiecień 10, 2020 o matko to chore takie teksty!!! jak tam mozna komus napisac Boze ja to tak sie czyta to jeszcze bardziej sobie mozna psychike porysowac a juz mam wystarczajaco chory mozg to czyste zło to forum brrrr Mi wczoraj aż łza poszła autentycznie mną wstrzasło ! Także nie jedna normalna osobę to ruszy. Przez pierwsze 2 min - wdech ,wydech. Mimo że w życiu nie miałam żadnej traumy. A co dopiero jak osoba która miała styczność z takim czymś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SyndromTakotsubo 62 Napisano Kwiecień 10, 2020 Dlaczego niby???? bo tu ludzie są przewrażliwieni i biorą wszystko na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eute 18 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 9.04.2020 o 10:49, B-side napisał: Na początku myślałam, że to Heu, miłośniczka ZSa, ale ona nie była wulgarna. Mam jeszcze inny typ, ale się nim nie podzielę. To nie heu, coś wiem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 12, 2021 Dnia 9.04.2020 o 11:12, Onkosfera napisał: To był i film? Wielka szkoda dla kafeteryjnej kinematografii, że został usunięty. Może znajdą się naśladowcy? Czekam wystrzały kreatywności bo sadol już przeczytany od deski do deski. Ooo, Waćpanna tutaj? Jak tam się Waćpanna miewa? A jak tam gucz Waćpanny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Marzec 12, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: To temat z kwietnia 2020. Jednym słowem "zjeeebałem" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach