Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Crazy

Dlaczego podoba mi się tyle dziewczyn?

Polecane posty

W szkole czy na ulicy jak mijam jakąś dziewczynę, to prawie każda mi się podoba. Nie chcę myśleć co byłoby jakbym do którejś zagadał czy coś bo zauroczenie byłoby pewne. Możliwe, że to wszystko przez to, że parę lat temu byłem nieśmiały (teraz trochę śmielszy) i za bardzo nie przebywałem w towarzystwie kobiet. Nie wiem czy to normalne, że aż tak mi się te dziewczyny podobają czy nie, ale lepiej żeby dziewczyny mi się podobały niż faceci hehe

32 minuty temu, Crazy napisał:

W szkole czy na ulicy jak mijam jakąś dziewczynę, to prawie każda mi się podoba

Niech zgadnę: mieszkasz w Polsce? 😜 😝

albo chociaż w jakimś kraju słowiańskim, jak byłe NRD, Węgry?

4 minuty temu, Misiek_ napisał:

Niech zgadnę: mieszkasz w Polsce? 😜 😝

albo chociaż w jakimś kraju słowiańskim, jak byłe NRD, Węgry?

No tak, mieszkam w Polsce, to coś dziwnego? 😆

Chodzi o to, że to chyba aż dziwne że tak dużo dziewczyn mi się podoba, ale nie wiem. Mojemu koledze to mało dziewczyn się podoba i ciężko żeby któraś mu się spodobała.

Ale też chodzi o to, że chyba za często się zauraczam bo wystarczyłoby, abym pogadał z taką dziewczyną i cyk bym się zauroczył... Nie mówię, że każdą dziewczyną, z którą bym gadał to bym się zauroczył, ale jak dla mnie to chyba coś dziwnego.

3 godziny temu, Crazy napisał:

Chodzi o to, że to chyba aż dziwne że tak dużo dziewczyn mi się podoba, ale nie wiem. Mojemu koledze to mało dziewczyn się podoba i ciężko żeby któraś mu się spodobała.

Ale też chodzi o to, że chyba za często się zauraczam bo wystarczyłoby, abym pogadał z taką dziewczyną i cyk bym się zauroczył... Nie mówię, że każdą dziewczyną, z którą bym gadał to bym się zauroczył, ale jak dla mnie to chyba coś dziwnego.

A jaki masz znak zodiaku?

Gość Skadi
3 godziny temu, Crazy napisał:

Jesteś poddatny na wdzięki płci przeciwnej. Jesteś w jakimś związku?   

1 godzinę temu, BoniBluBombka napisał:

A jaki masz znak zodiaku?

Mój znak zodiaku to Panna 😁

1 godzinę temu, Skadi napisał:

Jesteś poddatny na wdzięki płci przeciwnej. Jesteś w jakimś związku?   

Nie jestem. Wcześniej nie miałem dziewczyny bo brakowało trochę śmiałości, ale teraz myślę, że na luzie bym zagadał do dziewczyny aczkolwiek różnie to bywa. Nie podbijam do kobiet tak o dla beki żeby poćwiczyć zagadywanie bo nie chcę robić nadziei, i nie szukam dziewczyny na siłę bo wierzę w to, że to kiedyś samo przyjdzie, a jak przyjdzie to jakoś to będzie.

Gość Skadi
24 minuty temu, Crazy napisał:

Nie jestem. Wcześniej nie miałem dziewczyny bo brakowało trochę śmiałości 

Jak się trafi już ta jedyna to też możesz się oglądać za innymi. Tak przypuszczam.  

4 godziny temu, MalaMi94 napisał:

Kobiety też tak mają że dużo facetów się podoba 

Taaa ciekawe której? No nie sadze...chyba ze mieszkają gdzieś za granica 😂 mi bardzo rzadko kto sie podoba

1 minutę temu, Malutka92 napisał:

Taaa ciekawe której? No nie sadze...chyba ze mieszkają gdzieś za granica 😂 mi bardzo rzadko kto sie podoba

Widocznie masz wymagania z kosmosu skoro na nikim oka zawiesić nie możesz w Polsce. Każda która pisze ze tu nic nie ma jest żałosna. 

12 minut temu, Skadi napisał:

Jak się trafi już ta jedyna to też możesz się oglądać za innymi. Tak przypuszczam.  

Nie wiem jak to by wyglądało, ale wydaje mi się, że jakby trafiła się już ''ta jedyna'' to przeszłoby mi te podobanie dziewczyn i podobałaby mi się tylko ta jedyna.

1 godzinę temu, BoniBluBombka napisał:

Widocznie masz wymagania z kosmosu skoro na nikim oka zawiesić nie możesz w Polsce. Każda która pisze ze tu nic nie ma jest żałosna. 

Dokładnie, ciekawe jak one wyglądają. Ja ostatnio na plaży byłam i widziałam parę ciasteczek i to rasowych. Bo nie mówimy tu o zwykłych facetach. 

1 minutę temu, kaspej napisał:

dlatego jesteś sama, nadmierna wybredność

Czemu nie zastosujesz swoich złotych rad we własnym życiu tylko siedzisz i rżniesz eksperta od podrywu? Szewc bez butów chodzi czy ki chooj? 

24 minuty temu, BoniBluBombka napisał:

Dla mnie to co dla innych rasowe jest nijakie często co nie zmienia faktu ze można na czym oko zawiesić. 

Otóż to. 

4 godziny temu, TwojaMuuza napisał:

Nie jesteś wybredny, do wyrka bierzesz co się da i co chętnie samo ci do niego wlazł,  ot cala tajemnica .

No tutaj to bym się nie zgodził, bo to nie jest tak, że wziąłbym każdą, którą bym mógł. Facet, który np. na pierwszej randce dąży do seksu to buc bez szacunku dla kobiety i potem nie ma z tego co liczyć już na  związek. Jak dla mnie to kobieta, która odda się facetowi szybko, to nie jest dobrze traktowana do dłuższego związku- jeśli mnie się szybko oddała, to równie szybko zrobi to z innym.

Bo Polki są pięknę, wiesz jak mijasz ładne zgrabne to normlane i młode, ale jak każda wchodzi tutaj wiek każdy to nie wiem. Tylko zakochanie by tutaj pomoglo prawdziwe 

1 godzinę temu, Farelka napisał:

Bo Polki są pięknę, wiesz jak mijasz ładne zgrabne to normlane i młode, ale jak każda wchodzi tutaj wiek każdy to nie wiem. Tylko zakochanie by tutaj pomoglo prawdziwe 

Ciężko coś z tego przeczytać, ale jeżeli chodzi ci o wiek, to młodziutki jestem bo za parę miesięcy będę pełnoletni, i przypuszczam, że chodzi ci o wiek podobających mi się kobiet to odpowiadając: nie, nie podobają mi się te starsze, tylko kobiety mniej więcej w moim wieku.

14 godzin temu, kaspej napisał:

dlatego jesteś sama, nadmierna wybredność

Podejrzewam ze wiele kobiet ma to samo, w Polsce jest malo przystojnych facetów albo przynajmniej średnich ale zadbanych i cos sobą reprezentujących jednocześnie. Zresztą bywali obiektywnie przystojni którzy wcale mnie nie pociągli a bywają tez, w ocenie moich koleżanek średni lub brzydsi ale dla mnie przystojni, pociągający, cos maja w sobie. To COS właśnie rzadko sie u mnie zdarza. 

1 minutę temu, kaspej napisał:

bo wam się w duupach poprzewracało, za dużo seriali i wybredność wzrasta bo mało kto w realu wygląda na codzień jak aktor, no więc gnijcie same, najlepsze wasze lata zmarnowane

Jprdl skończ pajacu upoślaku

4 godziny temu, kaspej napisał:

bo wam się w duupach poprzewracało, za dużo seriali i wybredność wzrasta bo mało kto w realu wygląda na codzień jak aktor, no więc gnijcie same, najlepsze wasze lata zmarnowane

Taa to sie tyczy przede wszystkim Polakow. Ile to kobiet pisało ze tylko wyjechały za granice i dużo przystojnych facetów widziały na ulicach np w Hiszpanii czy we Włoszech, ze nie ma porównania do Polski. Zresztą nikt nie mówi ze szukam takiego 9-10/10, tak jak wczesniej pisalam, typowy przystojniak (w ocenie moich koleżanek) może mi sie nie podobać, nie ma reguły.

32 minuty temu, Puchacz Rolny napisał:

Ciężko zrozumieć, ale muszę przyznać Farelce rację: Polki są piękne.

U mnie w pracy to strach wyjść z pokoju, bo w sąsiednich i na innych piętrach budynku pracuje takie mnóstwo pięknych kobiet, że ciężko wzrok oderwać.... 

A powiedz, te wszystkie piękne kobiety Ci sie podobają? Czy to jest tak ze tylko do niektórych z nich, jednej lub kilku odczuwasz pociąg fizyczny a na inne patrzysz jak na ładne obrazki, bez emocji, nie kręcą Cie tylko widząc je po prostu stwierdzasz ze są atrakcyjne? 

2 minuty temu, Puchacz Rolny napisał:

Jestem od lat zajęty, więc kobiety w pracy oglądam jak obrazki, do patrzenia a nie do dotykania... ale nie powiedziałbym, że to jest "bez emocji" 😎

Czyli każda z nich fizycznie Ci sie podoba? A gdybyś był wolny? 

W wieku 30+ odechce ci się 😜 nie wszystko złoto co się świeci z loszkami ale jak masz 18+ lat to powinieneś się wyszaleć właśnie z dziewczynami bo jak nie to zrobisz sobie tylko krzywdę a nieśmiałość pfff....  wyjdż do ludzi i się wyrobisz 

Dnia 17.06.2020 o 02:15, kaspej napisał:

jest masa tylko ładnych obrazków bez pociągu do nich, bo potrzebne jest coś więcej niż tylko sam wygląd

do samego pociągu fizycznego raczej wystarczy sam wyglad, bycie w czyimś typie a do zauroczenia juz trzeba czegoś więcej, przede wszystkim rozmowy. Jestem przerażona widzac jak wielka mam konkurencje i raczej sobie odpuszcze szukanie faceta, bo to szukanie igły w stogu siana...A  racji ze nie jestem 10/10 tylko podobno 8/10, więc juz z racji samego mniejszego biustu czuje sie ,,niewystarczajaca" dla wielu facetów bo maja wokół pełno ładniejszych lasek. Juz samo dopasowanie sie pod względem fizycznym jest trudne- w sensie zebym i ja sie podobała facetowi i on mi, żebym poczuła ten pociąg fizyczny który tak rzadko u mnie występuje na czyis widok, a co dopiero dopasowanie sie charakterami, zeby to było cos na dłużej...

1 godzinę temu, Malutka92 napisał:

do samego pociągu fizycznego raczej wystarczy sam wyglad, bycie w czyimś typie a do zauroczenia juz trzeba czegoś więcej, przede wszystkim rozmowy. Jestem przerażona widzac jak wielka mam konkurencje i raczej sobie odpuszcze szukanie faceta, bo to szukanie igły w stogu siana...A  racji ze nie jestem 10/10 tylko podobno 8/10, więc juz z racji samego mniejszego biustu czuje sie ,,niewystarczajaca" dla wielu facetów bo maja wokół pełno ładniejszych lasek. Juz samo dopasowanie sie pod względem fizycznym jest trudne- w sensie zebym i ja sie podobała facetowi i on mi, żebym poczuła ten pociąg fizyczny który tak rzadko u mnie występuje na czyis widok, a co dopiero dopasowanie sie charakterami, zeby to było cos na dłużej...

nie znam ani jednego faceta u ktorego biust bylby jednym z glownych kryteriow przy wyborze dziewczyny...to jest tylko dodatek dziesiatej kategorii i nie liczac jakichs tam erotomanow, ktorymi i tak bys nie byla zainteresowana, to nikt na to nie patrzy...

co do tematu - w pracy mam sporo bardzo atrakcyjnych lasek, ktore maja duzo adoratorow i wcale mnie to nie dziwi, ale tylko jedna z nich ma to 'cos' co mnie przyciaga i tylko nia bylbym zainteresowany gdyby byla wolna, a reszta mimo tego ze jest bardzo ladna mnie w ogole nie pociaga, nie interesuje itd., po prostu jest cos takiego jak chemia do niektorych osob