Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Crazy

Dlaczego podoba mi się tyle dziewczyn?

Polecane posty

Nie przecze że są tacy którzy patrzą wyłącznie na wygląd, ale to zwykle płytkie osobniki z którymi i tak raczej nie ma co się zadawać, więc zero straty. Malutka92, nie pękaj z powodu biustu bo to nie jest takie istotne, tak samo jak nie bycie 10/10, co musi być obrzydliwie nudne.

10 godzin temu, kaspej napisał:

Nie przecze że są tacy którzy patrzą wyłącznie na wygląd, ale to zwykle płytkie osobniki z którymi i tak raczej nie ma co się zadawać, więc zero straty. Malutka92, nie pękaj z powodu biustu bo to nie jest takie istotne, tak samo jak nie bycie 10/10, co musi być obrzydliwie nudne.

Pekam...bo widzę jak spadło mi powodzenie, prawie nikt sie mną nie interesuje mimo ze wg mnie wyglądam najlepiej jak do tej pory, to raczej maximum mojej atrakcyjności ale ze mam 28 lat to czuje sie jakby nawet obcy faceci wyczuwali moj wiek (ze to juz nie 20stka tylko bliżej 30stki) i dlatego nie byli zainteresowani. A inni dają mi średnio 23-24 lata, wiem ze wygladam na mniej siec nie wiem dlaczego mam coraz mniejsze powodzenie...może dlatego ze w mediach aż kipi od superlasek z często poprzerabianymi zdjęciami gdzie co druga na instagramie jest 9-19/10 (nawet jeśli w Realu dalibyscie jej 7-8/10). Faceci sie naogladaja ,,ideałów" w mediach, co stwarza pozór ze maja wielki wybór wśród nich, a na takie ładne ale nie idealne kobiety jak ja juz mniej zwracają uwagę na ulicy... Jakoś jeszcze zanim ten instagram się ,,rozkrecil" (i SNAP, a tak w ogóle to nie mam ani jednego ani drugiego, mam konto tylko na FB) to więcej facetów na mnie zwracało uwagę, znacznie więcej...wiec albo to ,,wina" mojego wieku albo media społecznościowych gdzie laski są ,,na wyciągnięcie reki".