Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Red

Chrzciny Koronawirus

Polecane posty

Zostałam poproszona o zostanie chrzestną za około 2 miesiące.

Jednak w dobie tego co się obecnie dzieje, zaczynam się martwić. Spotkaniami w kancelarii, spowiedzią, kościołem itd itp... Sama mam małe dziecko i staram się unikać skupisk ludzi.

Co zrobiłybyście na moim miejscu? Mam ochotę się z tego wycofać... 😞

2 godziny temu, Red napisał:

Zostałam poproszona o zostanie chrzestną za około 2 miesiące.

Jednak w dobie tego co się obecnie dzieje, zaczynam się martwić. Spotkaniami w kancelarii, spowiedzią, kościołem itd itp... Sama mam małe dziecko i staram się unikać skupisk ludzi.

Co zrobiłybyście na moim miejscu? Mam ochotę się z tego wycofać... 😞

A do sklepu po zakupy nie chodzisz? Zaloz maseczke, wez ze soba cos do dezynfekcji rak, przeciez nawet jak bedziesz miec cos na rekach, to wystarczy nie dotykac twarzy. Spowiedz i kancelaria to zadne skupisko ludzi. Osobiscie nie rozumiem ludzi, którzy odmawiaja, chyba ze ateistami i nie bawia sie w takie coś. 

4 godziny temu, Christmas_Pudding napisał:

A do sklepu po zakupy nie chodzisz? Zaloz maseczke, wez ze soba cos do dezynfekcji rak, przeciez nawet jak bedziesz miec cos na rekach, to wystarczy nie dotykac twarzy. Spowiedz i kancelaria to zadne skupisko ludzi. Osobiscie nie rozumiem ludzi, którzy odmawiaja, chyba ze ateistami i nie bawia sie w takie coś. 

No ok, ale chodzi mi raczej o to, że tak prędzej przebierańcy z sanepidu mogą mnie dorwać gdy u kogoś z uczestników wykryją i chyc... cała rodzina w przymusowym więzieniu.

1 godzinę temu, Red napisał:

No ok, ale chodzi mi raczej o to, że tak prędzej przebierańcy z sanepidu mogą mnie dorwać gdy u kogoś z uczestników wykryją i chyc... cała rodzina w przymusowym więzieniu.

To może zorientuj się w wielkości planowanej imprezy, jeśli będą zaproszone wszystkie pociotki i siódme wody po kisielu, to zrezygnuj i tyle

2 godziny temu, Red napisał:

Nie musisz uczestniczyc w posiedzeniu w restauracji. Mozesz powiedzieć rodzicom dziecka o swoich obawach. 

Zawsze mozesz isc do kosciola a po ceremonii grzecznie sie wymowic od imprezy. Chrzest bez chrzestnej nie moze sie odbyc, ale juz impreza tak. Masz prawo obawiac sie o swoje zdrowie i kazdy powinien to zrozumiec.