Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pannaAnna86

związek z facetem o 18 lat starszym. Pytanie do kobiet?

Polecane posty

3 minuty temu, pari napisał:

No, ale to widać czy ogarnie czy nie. Po trzech latach widać dokładnie, jednakże musi być warunek- częste bywanie w domu chłopaka ( w jego naturalnym środowisku) i wtedy widać jak na dłoni.

Czy ja wiem czy to tak od razu widać. To była jedna z rzeczy która mi się spodobała w moim facecie, chciałabym aby moje dziecko miało takiego ojca jakim on jest dla swojej nastoletniej córki. 

Znam małżeństwo z ok. 20 letnim stażem gdzie on jest starszy od niej o 10 lat. Są szczęśliwi. 

15 godzin temu, Esox napisał:

Znam małżeństwo z ok. 20 letnim stażem gdzie on jest starszy od niej o 10 lat. Są szczęśliwi. 

10 lat,

a

prawie drugie tyle to różnica 😉 

Gość Latarenka
17 godzin temu, Esox napisał:

Oj. Są związki z 30 letnim stażem, w których Ona jest 7 lat starsza i jest ok. Różnica wieku sugerująca związek typu: on/ona mogłaby/mógłby być jej ojcem/matką lub babcią/dziadkiem jest bardzo kłopotliwa i nie rokująca dobrze. No tak myślę bazując na obserwacjach.

Gość pari
1 godzinę temu, DavidoffZino napisał:

34 lata, za 6 będziesz 40dzietka, a on 58 lat. Powodzenia w seksie 😄😅

Powiem ci tak: u nas jest różnica 4 lat i teraz faktycznie satysfakcjonujący seks jest tak co 3-4 dni , nie częściej, bo po prostu mój mąż nie daje rady (taka prawda). Ja z kolei teraz mogłabym kochać się codziennie. Jak byłam o wiele młodsza, było odwrotnie. Los bywa przewrotny, ale to normalna kolej rzeczy.

1 godzinę temu, pari napisał:

Powiem ci tak: u nas jest różnica 4 lat i teraz faktycznie satysfakcjonujący seks jest tak co 3-4 dni , nie częściej, bo po prostu mój mąż nie daje rady (taka prawda). Ja z kolei teraz mogłabym kochać się codziennie. Jak byłam o wiele młodsza, było odwrotnie. Los bywa przewrotny, ale to normalna kolej rzeczy.

Nie żebym wiedział, bo mam tylko 29 lat, ale generalnie jest taka zasada, ze kobietą się z wiekiem bardziej chcę, a mężczyzną mniej. No cóż natura ;d