Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor

Ile macie lat ? / Na ile lat sie czujecie ?

Polecane posty

30 a ile czuję to już zależy od sytuacji. Im więcej jestem w ruchu, między ludźmi, z rodziną czy nawet pracując, tym mniej lat czuję na karku. Gorzej jak przyjdzie kiepski dzień,... ujowa pogoda czy jakiś problem zdrowotny, wtedy to i czuje się na 80.

Ja tam się czuje na 30 ale dziś świętuję 36 urodziny 😁🎉,  także kochani latka lecą 🤪 🤭😜😎🍰

Dnia 17.09.2020 o 10:37, KKeira napisał:

Ja tam się czuje na 30 ale dziś świętuję 36 urodziny 😁🎉,  także kochani latka lecą 🤪🤭😜😎🍰

Najlepszego !

Dnia 17.09.2020 o 09:24, BennieAndTheJets1 napisał:

Boje się, ze się zestarzeje sam, no chyba że będę starym podróżnikiem. Albo będę miał fajny dom z ogrodem (nie w Polsce). Nie zanosi się żebym dożył starości. 😎

Podróżnikiem .? Weeż.. moje takie małe marzenie. Odłozyć kase, kupić starego busa "ogórka", pomalowac go naprawić, zabrać kolege / koleżanke i wyruszyć w podróż ! 

Gość BennieAndTheJets1
  Dnia 17.09.2020 o 10:55, Mayor napisał:

Podróżnikiem .? Weeż.. moje takie małe marzenie. Odłozyć kase, kupić starego busa "ogórka", pomalowac go naprawić, zabrać kolege / koleżanke i wyruszyć w podróż ! 

Marzenie 😎

Gość BennieAndTheJets1
  Dnia 17.09.2020 o 11:06, KLAUN96 napisał:

Ben- Bedziesz starym podroznikiem...? E tam...:) 

KKeira- 100lat zycze Ci ! 🙂

W moim życiu wszystko jest możliwe, bycie podróżnikiem i życie na skraju również.

Dnia 17.09.2020 o 10:55, Mayor napisał:

U nas koleżka wyremontował starą nyske i śmiga po kraju. Co prawda silnik wstawił od vw lt bo orginalny często przerywał im to śmiganie. 

Dnia 17.09.2020 o 11:21, DANIEL napisał:

U nas koleżka wyremontował starą nyske i śmiga po kraju. Co prawda silnik wstawił od vw lt bo orginalny często przerywał im to śmiganie. 

No i elegancko. Ale trzeba miec odwagę, mozna rzucić robote, i żyć z odłożonej kasy, a jak zbraknie to pracować np w miejscu w którym obecnie się jest. Tak zaczynal Busem przez Świat.. piekna sprawa 😉

Dnia 17.09.2020 o 10:54, Mayor napisał:

Najlepszego !

Dnia 17.09.2020 o 11:06, KLAUN96 napisał:

KKeira- 100lat zycze Ci ! 🙂

Mayor dzieksy🙂😚

KLAUN96 myślę że ta 100 to za daleko i długo ale dziękuję 😉🙂😚

Dnia 17.09.2020 o 11:38, KKeira napisał:

Mayor dzieksy🙂😚

KLAUN96 myślę że ta 100 to za daleko i długo ale dziękuję 😉🙂😚

Dożyjesz setki spokojnie 😄

Dnia 17.09.2020 o 11:35, Mayor napisał:

No i elegancko. Ale trzeba miec odwagę, mozna rzucić robote, i żyć z odłożonej kasy, a jak zbraknie to pracować np w miejscu w którym obecnie się jest. Tak zaczynal Busem przez Świat.. piekna sprawa 😉

W polskich warunkach gdzie każdy patrzy jak wydymać drugiego może być ciężko. Chyba że ktoś ma jakiś konkretny zawód. Znam ekipe budowlancow którzy kamperem jeżdżą z zlecenia na zlecenie.