kardulaki 89 Napisano Wrzesień 27, 2020 Szukam na różnych stronach i różnią się ceny może jest jakaś na aplikacja gdzie ludzie szukają tanich biletów...? Pierwzy raz szukam biletów i nie znam się.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebieska_Panda 86 Napisano Wrzesień 27, 2020 Ja wpisuje z/do...i wchodzę na google w flights/loty. Zazwyczaj wtedy jak wybite datę itd itd przekierowuje mnie na linie lotnicza..przynajmniej ja tak szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaspej 63 Napisano Październik 1, 2020 Dnia 27.09.2020 o 08:15, kardulaki napisał: Szukam na różnych stronach i różnią się ceny może jest jakaś na aplikacja gdzie ludzie szukają tanich biletów...? Pierwzy raz szukam biletów i nie znam się.. gdzie się wybierasz? ceny są ustawiane algorytmami zależnie od popytu, pozatym są różnice sezonowe i nawet od dni tygodnia. Często prosto ze strony lini lotniczej można coś wygrzebać bawiąc się parametrami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirinka 32 Napisano Październik 1, 2020 A gdzie chcesz leciec? Jak do PL to bezposrednio na stronach easyjet i ryanair, jak gdzie indziej to skyscanner i kayak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darekh87 19 Napisano Październik 1, 2020 skyscanner jest najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach