Onkosfera 1860 Napisano Wrzesień 29, 2020 12 minut temu, zbanowany napisał: biadolicie zamiast się brać do roboty, eh księżniczki Ty też ciągle biadolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Wrzesień 29, 2020 1 minutę temu, BoniBluBrutal napisał: Zaleje was bezbeki minionkami A ja adoptuje za granicą murzynków małych i będę wychowywał w tęczowej rodzinie, pokażę im kafeterie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Wrzesień 29, 2020 10 minut temu, BennieAndTheJets1 napisał: I tak nie wejdę, bo nie mam jak. Żadnej raczej nie zapłodnię, no chyba że działają te historie ze spe'rmą w wannie. xD do szwecji wysyłaj sperme, tam się baby same zapładniają strzykawką z paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Wrzesień 29, 2020 Przed chwilą, zbanowany napisał: do szwecji wysyłaj sperme, tam się baby same zapładniają strzykawką z paczki Nie chcę zapładniać żadnej baby. Nawet przez strzykawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Wrzesień 29, 2020 Przed chwilą, BoniBluBrutal napisał: Oddam ci jednego minionka żebyś miał całego benetona Super, dzięki Boni, na Ciebie zawsze można liczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Wrzesień 29, 2020 2 minuty temu, Onkosfera napisał: Ty też ciągle biadolisz do dzieci śmigaj a nie na kafe farmazony truć jaki to kierat, co za pokolenie leniuchów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Wrzesień 29, 2020 2 minuty temu, BennieAndTheJets1 napisał: A ja adoptuje za granicą murzynków małych i będę wychowywał w tęczowej rodzinie, pokażę im kafeterie. na gejów ich wychowaj i problem załatwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbanowany 65 Napisano Wrzesień 29, 2020 2 minuty temu, BoniBluBrutal napisał: Lepiej już chyba z kozłem se zrobić niż z tobą. jak masz takie życzenie to śmigaj na wioske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BennieAndTheJets1 Napisano Wrzesień 29, 2020 1 minutę temu, zbanowany napisał: na gejów ich wychowaj i problem załatwiony Nie wiem czy wiesz ale na to wpływa wiele czynników i to nie jest tylko wychowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onkosfera 1860 Napisano Wrzesień 29, 2020 3 minuty temu, zbanowany napisał: do dzieci śmigaj a nie na kafe farmazony truć jaki to kierat, co za pokolenie leniuchów O tej porze? A co ja mam teraz jeszcze z nimi robić? To tej porze to wszystkie dzieci już w wyrkach, a nie zawracać duupe rodzicom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
virriel1999 37 Napisano Wrzesień 29, 2020 (edytowany) 6 godzin temu, zbanowany napisał: to żadne oranie tylko przyjemność, nie rób z tego gulagu Oczywiście... zapomniałam że wg męskiej pokrętnej logiki obiad sam się ugotuje, chałupa sama się posprząta a gary po obiedzie same się umyją, a lekcje z dzieciakiem w klasie 1-4 też same się przecież odrabiają... I że to wg panow jest tzw. "nic". A za to co wy robicie... to jest kierwa dopiero "coś". Sory odzwyczaiłam się Glupia ja całkowicie zapomniałam że tylko wy macie monopol na ciągłe przepracowanie od siedzenia w pracy na kuprze i na odpoczynek po owym... Edytowano Wrzesień 29, 2020 przez virriel1999 Jj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skb 794 Napisano Wrzesień 30, 2020 21 godzin temu, virriel1999 napisał: Oczywiście... zapomniałam że wg męskiej pokrętnej logiki obiad sam się ugotuje, chałupa sama się posprząta a gary po obiedzie same się umyją, a lekcje z dzieciakiem w klasie 1-4 też same się przecież odrabiają... I że to wg panow jest tzw. "nic". A za to co wy robicie... to jest kierwa dopiero "coś". Sory odzwyczaiłam się Glupia ja całkowicie zapomniałam że tylko wy macie monopol na ciągłe przepracowanie od siedzenia w pracy na kuprze i na odpoczynek po owym... Ależ gorycz... Zaczynam doceniać to, że mi obiad sam się gotuje, naczynia same się zmywają, pranie samo się pierze i mieszkanie samo się sprząta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Wrzesień 30, 2020 Dnia 29.09.2020 o 14:47, zbanowany napisał: wyciskanie soku jak z cytryny póki się da, potem pozbycie i jeszcze na kafe masz czas eeeeeeeeee to nie jes tak źle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach