13trzynascie 81 Napisano Październik 12, 2020 Zaczęłam brać Vibin Mini po dłuższej przerwie (ciąża) i zaobserwowałam, że od pierwszej tabletki noc w noc śnią mi się całe filmy w głowie, wartkie akcje, najróżniejsze sceny, które mogłabym śmiało skleić w jakąś trylogię filmową wcześniej tak nie miałam. Budzę się taka zmęczona, że masakra. Miała któraś z Pań podobne skutki uboczne po tych albo innych tabletkach antykoncepcyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junicka 0 Napisano Październik 13, 2020 Szczerze to pierwszy raz słyszę o takich skutkach ubocznych Ale jeśli Cię one co noc męczą to może warto wybrać się do ginekologa w tym celu. U mnie na szczęście przy moich tabletkach vines cały czas czuję się w porządku i skutki uboczne mnie nie spotkały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yustynka 0 Napisano Październik 14, 2020 ja też nigdy wcześniej o tym nie słyszałam, może po prostu masz na tyle spokojną głowę że możesz śnić w nocy, ja niestety rzadko o czymś śnię za krótko śpię pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Październik 16, 2020 O zaburzeniach snu nie słyszałam, ale jak zauważysz, że to trwa i nie daje ci spokoju to pomyśl o zmianie metody może. Ja sobie chwalę domowy monitoring cyklu na cyclotesterze, jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Październik 16, 2020 Zastanów się z czego wynikać mogę te zaburzenia snu (może jakiś stres, zmiana trybu życia). Vibin raczej jest okej, ale każda ma inny organizm i inaczej reaguje. U mnie po pewnym czasie (ok. 5 lat) zaczęły się nieprzyjemne plamienia śródcykliczne, trochę się bałam czy ochrona jest nadal i dodatkowo się zabezpieczałam błoną dopochwową. Teraz mam na razie spokój, ale jak ponownie te plamienia będą to muszę powiedzieć gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Może spróbuj obserwować cykl z komputerem cyklu MyWay, u mnie sprawdza się świetnie i jest łatwy w obsłudze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Listopad 11, 2020 Wiesz co, jeszcze nie słyszałam, by po tabletkach był problem ze snem, ale może za bardzo myślisz o czymś, stresujesz się. Przy tabletkach można przecież stosować ochronę mechaniczną, spróbuj może diafragmę caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach