rakak667 0 Napisano Grudzień 2, 2020 Witajcie Szanowni Internauci! Chciałbym się Was doradzić czy 6 mięsięcy stażu w MOPS to dobry pomysł? Wynagrodzenie miesięczne 1070 zł netto, na stanowisku technik prac biurowych. Czy to stanowisko jest w ogóle warte uwagi po studiach II stopnia?, z tego co słyszałem to mają tam urwanie głowy chociaż nie wiem jak jest z tym stanowiskiem, podobno wynagrodzenia na umowie o pracę też nie są zadowalające. Pytam tutaj bo chcę poznać więcej opinii na ten temat i podjąć ostateczną decyzję. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zly_porucznik 0 Napisano Grudzień 2, 2020 było skończyć zawodówkę i płytki układać, ten 1000 to zarobisz na stażu w tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DANIEL 158 Napisano Grudzień 2, 2020 7 godzin temu, rakak667 napisał: Witajcie Szanowni Internauci! Chciałbym się Was doradzić czy 6 mięsięcy stażu w MOPS to dobry pomysł? Wynagrodzenie miesięczne 1070 zł netto, na stanowisku technik prac biurowych. Czy to stanowisko jest w ogóle warte uwagi po studiach II stopnia?, z tego co słyszałem to mają tam urwanie głowy chociaż nie wiem jak jest z tym stanowiskiem, podobno wynagrodzenia na umowie o pracę też nie są zadowalające. Pytam tutaj bo chcę poznać więcej opinii na ten temat i podjąć ostateczną decyzję. Z góry dziękuję za odpowiedzi. To jest tzw budżetówka czyli podwyżki pensji zamrażane przez wszystkie kolejne rządy. Kiedyś praca urzędnika dawała jakiś prestiż a dziś będziesz traktowana gorzej niż bezdomny alkocholik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Grudzień 4, 2020 warto się męczyć na stażu jesli masz gwarancję potem pracy choćby na rok jeśli nie możesz znaleźć żadnej innej pracy - staż to masz własnie okazję wyjść z domu, podszkolić się, mieć co wpisać do cv i jeszcze ci za to zapłacą. kasowo się nie opłaca, ale lepsze to niż nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Grudzień 4, 2020 poza tym zawsze to państwowa posada, jeśli masz szansę zostać po stażu na dłużej weź to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rakak667 0 Napisano Grudzień 10, 2020 Dnia 4.12.2020 o 12:10, ania H99 napisał: poza tym zawsze to państwowa posada, jeśli masz szansę zostać po stażu na dłużej weź to Dzięki za odpowiedź, podjąłem decyzję, poczekam do lutego, niby więcej ofert ma wtedy być, co do zawodu w stażu to trochę mnie przeraża, bardzo dużo rzeczy na głowie dokumentacja, planowanie dnia pracownikom, ustalanie spotkań, konferencji do tego pewnie jeszcze kontakt z osobami korzystającymi z opieki społecznej, odpuszczę sobie zresztą i tak nie widzę by ktoś się tam wybierał na to stanowisko, za duża odpowiedzialność no i pewnie wynagrodzenie zniechęca. Podziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach