Regretter 0 Napisano Grudzień 5, 2020 Witam moje drogie Panie :) Mam pytanie odnośnie aplikacji na telefon Flo. Uzywałyście przy planowaniu potomstwa? Używacie? Jakie są wasze opinie? Do tej pory używałam tej aplikacji do zapisywania miesiączek i dolegliwości z nimi związanych. Aktualnie chcemy starać się z mężem o dziecko. pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Grudzień 5, 2020 Używałam tej aplikacji. Może nie do planowania ale dzięki jej wiedziałam mniej więcej kiedy zaszłam w ciążę. Bardzo dobra apka jeśli nie najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
31190 10 Napisano Grudzień 6, 2020 Ja też używałam. Polecam. Z aplikacją łatwiej jest zaplanować ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lavina 37 Napisano Grudzień 6, 2020 9 godzin temu, 31190 napisał: Ja też używałam. Polecam. Z aplikacją łatwiej jest zaplanować ciążę. Ale jak łatwiej??Przecież z mężem seks uprawia się codziennie to wiadomo,że się zajdzie i nie trzeba żadnej aplikacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Grudzień 6, 2020 Ja używam Mój kalendarzyk. Apka całkiem fajna, także nie testowałam żadnej innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yskra 165 Napisano Grudzień 6, 2020 Ja mam Flo i polecam. Jest prosta w obsłudze, można ją łatwo spersonalizować i nie narzuca wielu opcji jak inne apki. Pilnuję przy jej pomocy długości cyklu, więc jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solanka 203 Napisano Grudzień 6, 2020 Flo jest dobra do rysowania wykresów ale w kwestii wyznaczania dni płodnych jej nie ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach