Girlpowwer 0 Napisano Grudzień 11, 2020 Cześć dziewczyny. Staramy się z narzeczonym o dziecko od dłuższego czasu. Niestety nasze wysiłki idą na marne. Mama mojego partnera jest bardzo chora ,ale nie chciała zgłosić się do szpitala. jej marzeniem jest posiadanie wnucząt. Powiedziałam jej że jesteśmy w ciąży, zgodziła się pójść do szpitala. Codziennie mi gratulowala i mówiła że nie moze sie doczekać, ze teraz ma dla kogo walczyć. Czułam się strasznie głupio. Zbywałam jej gratulacje i zaczęła podejrzewac ze to kłamstwo. Wypisała się że szpitala, dopóki nie zobaczy pozytywnego testu, nie wróci do niego. Nie oceniajcie mnie. Chodzi mi o jej zdrowie. Potrzebuje pozytywnego testu! Pomożecie mi? Staramy się z partnerem o dziecko i bedziemy starać, ale czas nas goni. Proszę! Pomóżcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość_2 476 Napisano Grudzień 11, 2020 polecam wpisać w google frazę: "sprzedam pozytywny test ciążowy" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Grudzień 11, 2020 w internecie jest duzo ogloszen zeby sprzedac test . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Grudzień 11, 2020 znaczy masz zamiar szybko pochowac mamusie? Za chwile bedzie chciala zobaczyc zdjecie USG albo nawet filmik. Ciaza trwa 9 mc i jak mamusi dozyje to co jej powiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Girlpowwer 0 Napisano Grudzień 11, 2020 (edytowany) Staramy się z partnerem o dziecko, i żyjemy nadzieję że się uda nam nie za niedługo Edytowano Grudzień 11, 2020 przez Girlpowwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BitchNaughty 190 Napisano Grudzień 11, 2020 Jesteś zwykłą oszustką. A co jeśli Wam się nie uda w krótkim czasie, co zrobisz? Nadal będziesz kłamać? Współczuję Twojej teściowej takiej synowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
× lalunia88 3 Napisano Grudzień 11, 2020 Powiedz teściowej że może najpierw ślub a potem dziecko.?Jezzu,moja teściowa by zawału dostała jakbym byla w ciąży przed ślubem.Ma 70 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach