Gość pari Napisano Grudzień 23, 2020 1 minutę temu, Santee napisał: o popularności wykorzystania tworzyw sztucznych decyduje ich łatwość wytwarzania, elastyczność w użyciu i niska cena ( tak z grubsza ofkz, są inne czynniki ). Wystarczy porównać koszt kołdry z pierza i kołdry z jakimś sztucznym "nadzieniem". Bez alternatywy w postaci równie łatwo wytwarzanego produktu biodegradowalnego raczej się obecnych tworzyw sztucznych nie pozbędziemy. Wiem, wiem, jestem tego świadoma Ziemia sama się oczyści za ileś tam lat- mam nadzieję Ludzie nie chcą zrezygnować z łatwego życia (klient nasz pan). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 23, 2020 4 minuty temu, pari napisał: Ziemia sama się oczyści za ileś tam lat- mam nadzieję Dla Ziemi jest akurat wszytko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 23, 2020 12 minut temu, Nemetiisto napisał: Dla Ziemi jest akurat wszytko jedno. Celna uwaga (masz rację) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach