Gość ◾Mefisto Napisano Grudzień 23, 2020 A jutro najprawdopodobniej mnie tu nie będzie, życzę wszystkim zdrowych, wesołych świąt❄ Po świętach Nowy Rok, oby przyniósł sporo dobrego bo ten był tragiczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 23, 2020 Wzajemnie, a w 2021 oby nam się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 23, 2020 1 godzinę temu, Mefisto napisał: A jutro najprawdopodobniej mnie tu nie będzie, życzę wszystkim zdrowych, wesołych świąt❄ Po świętach Nowy Rok, oby przyniósł sporo dobrego bo ten był tragiczny. Czemu? Nawet na chwilę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Grudzień 23, 2020 Wesołych świąt i lepszego Nowego Roku, mój może będzie spokojniejszy w drugiej połowie oby.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilys 137 Napisano Grudzień 23, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Co roku te same frazesy i co roku te same życzenia masakra.. Frazesy nie frazesy w sumie miłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ◾Mefisto Napisano Grudzień 23, 2020 1 godzinę temu, BoniBluBirdy napisał: Co roku te same frazesy i co roku te same życzenia masakra.. Nie marudź Boni Co tam ciekawego napiszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ◾Mefisto Napisano Grudzień 23, 2020 2 godziny temu, TwojaMuuza napisał: Czemu? Nawet na chwilę? No nie bardzo z czasem jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 23, 2020 3 godziny temu, Electra napisał: Wzajemnie, a w 2021 oby nam się... Oby nam się w du'pach poprzewracało ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 23, 2020 (edytowany) 11 minut temu, Elciaa29 napisał: Oby nam się w du'pach poprzewracało ? Bardziej już mi się nie przewróci "Oby nam się..." pozostaje otwarte i tutaj sobie każdy wstawia to czego sobie życzy- udawało, szczęściło, darzyło, przelewało, chciało itd. Żartobliwie oby nam się wszystko Edytowano Grudzień 23, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Grudzień 23, 2020 Dziękuję, spokojnych świąt : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 23, 2020 40 minut temu, BoniBluBirdy napisał: Dobra nie będę gorsza. Każdemu kto to przeczyta życzę miliona złotych i udanej kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Grudzień 23, 2020 1 godzinę temu, BoniBluBirdy napisał: Dobra nie będę gorsza. Każdemu kto to przeczyta życzę miliona złotych i udanej kafeterii Dzięki i wzajemnie dla wszystkich aaa i jeszcze zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach