asiutka99 254 Napisano Grudzień 30, 2020 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 30, 2020 Kupiłem 4 Harnasie i kaszankę. Będę siedział na kafe i bawił was rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 30, 2020 I wdeptywal w asfalt głupie baby. Podnieca mnie ich jazgot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 247 Napisano Grudzień 30, 2020 Czy ktos z Was wydał pieniądze na fajerwerki? Ja nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, Mariusz4 napisał: Czy ktos z Was wydał pieniądze na fajerwerki? Ja nie. Tylko Harnasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 30, 2020 17 minut temu, asiutka99 napisał: jw Mam pomysł! Licytujmy kto bardziej nie wydał pieniędzy na frajerwerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 30, 2020 23 minuty temu, Resiurek555 napisał: I wdeptywal w asfalt głupie baby. Podnieca mnie ich jazgot. Kto by Ci na mnie nogę podniósł cieniasie. 32 minuty temu, asiutka99 napisał: jw In the hause without a heartbeat muzycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Pięcioosobowa, kameralna posiadówka z tańcami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 30, 2020 35 minut temu, asiutka99 napisał: jw Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Orgia lgbt Nie będzie żadnej orgii, ja się nie dziele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 3 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: To bardzo brzydko bo glodnych nakarmić należy. Chlebem czyli cialem. W takim razie babko odpokutuję i się poświęcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ElitexD 333 Napisano Grudzień 30, 2020 idę pić na imprezę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Najlepsza w rozku jest koncowka. Zależy jaka, w tych kupnych lubię, w Lionach. Chociaż za słodkie dla mnie te lody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Wszystkie maja na końcu Mają i to jest trochę dobijające. Takie słodkie, że się chce wymiotować. Najbardziej lubię lody naturalne z lodziarni, w jakichś smakach poje’banych typu szpinak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Lody oral chyba. Oral też, zboczona dziś jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Oral B chodzilo. Zęby musze umyc. Jestem bezpieczna seksualnie Mi szczoteczka gdzieś wpadła jak byłem naje’bany i nie mogę jej znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Poszles Gdzie niby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Grudzień 30, 2020 1 godzinę temu, FanNaturyzmu napisał: Nic czemu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Nie wiem. Moze sie nbales znow albo poszles na priv bo milczysz Gadamy na priv obgadując Przema ale jestem babko cały czas. Muszę poszukać tej szczoteczki, pewnie jest obrzydliwa, bo cały czas gdy mnie nie było w mieszkaniu tam leżała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 A miałem kupić nową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Kocnowke zmień. Ide spac zaraz. Udanego sylwestra babka życzy tobie. Dziękuje babko, Tobie tez. Nachlej się porządnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 30, 2020 3 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Bede trzeźwa raczej. Ewakuacje zrobię w nowym roku bo do choja to niepodobne by siedzieć na kafe w moim wieku Zgadzam się, zrób coś fajnego, nie żałuj sobie tak wnuk prawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ---?--- Napisano Grudzień 30, 2020 dzień jak co dzień, wytrwać do północy w względnie dobrym nastroju, przejść się po okolicy, zapuścić muzykę i powitać kolejne 365 dni w których wszystko się może zdarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 30, 2020 Siedzę w domu i się nudzę obok mojego faceta ...iarza na którego patrzeć już nie mogę. On chciał wyjść do kolegi (tak naprawdę ... wie dokąd). I wrócić o jedenastej. Ale nigdzie nie pójdzie finałowo,bo mu powiedziałam,że zdradzę go jak tylko nadarzy się okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 30, 2020 A ogólnie pewnie będę na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 30, 2020 bede grał w gre i pójdę normalnie spać, nie chce mi się czekać na północ ani gdziekolwiek iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 31, 2020 6 godzin temu, asiutka99 napisał: czemu nic Czasami tak bywa , nie mam z kim , nie mam gdzie , tak nie spełni się mój wymarzony sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FanNaturyzmu 23 Napisano Grudzień 31, 2020 5 godzin temu, Vip napisał: Siedzę w domu i się nudzę obok mojego faceta ...iarza na którego patrzeć już nie mogę. On chciał wyjść do kolegi (tak naprawdę ... wie dokąd). I wrócić o jedenastej. Ale nigdzie nie pójdzie finałowo,bo mu powiedziałam,że zdradzę go jak tylko nadarzy się okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_she_ 32 Napisano Grudzień 31, 2020 W tym roku Sylwester spędzony w domu nie będzie nikogo dziwił. A jeszcze niedawno panowało u mnie przekonanie, że każdy powinien gdzieś pójść, żeby tylko nie siedzieć w domu… Będę w domu, położę się spać o zwykłej porze. Jeśli usłyszę huki petard to może podejdę do okna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeteranPrzegrywu 14 Napisano Grudzień 31, 2020 Sylwestra spędzę tak jak większość samotnych starych kawalerów - będę gnił z kotem w swojej norze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach