Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

🎆🎊2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣🎇🎉

Polecane posty

Życzę Wam w nadchodzącym roku przede wszystkim zdrowia. Tak, jest najważniejsze i to nie jest wyświechtany frazes. Miłości i przyjaźni, bo nadają życiu sens. Braku samotności, jeśli franca zasiedziała się u Was. Spokoju, jeśli coś go Wam odbiera. Spełnienia marzeń - nie tylko tych malutkich, ale tych nierealnych również. Satysfakcjonującej pracy. Hobby lub pasji, która naładuje Wam akumulatory i dostarczy ogromu przyjemności. Wielu zwyczajnych i codziennych okazji do uśmiechu. Kasy, ale tylko na takim poziomie by nie była zmartwieniem. Odwagi, determinacji, siły, asertywności  i wszystkiego co sprawi, że będzie Wam żyć się lepiej. Wiary, nadziei, planów i ciągle nowych marzeń. Niech to co złe omija Was, działajcie na pecha jak czosnek na wampiry, nic na odwrót😉

Wszystkiego co dobre, niech 2021 rok będzie dla Was pozytywny i radosny, a nade wszystko nie ostatni (Elektra i jej poczucie przemijania...😅).

Oby nam się! 🥂🍾

5 minut temu, Cisza napisał:

Ładnie to ujęłaś 🙂 wszystkiego dobrego:) 

Dziękuję.

14 minut temu, Qwerty82 napisał:

Dziękuję Elektroda. Spełnienia wszystkich marzeń !

Dziękuję.

4 godziny temu, Electra napisał:

Oby nam się! 🥂🍾

Dziękuję i nawzajem, oby wszystkim nam się :classic_smile:

Wszystkiego, co daje szczęście, zdrówka i niech ten 2021 będzie przepełniony miłością i radością❤️

7 minut temu, Blanca30 napisał:

Dziękuję i nawzajem, oby wszystkim nam się :classic_smile:

Wszystkiego, co daje szczęście, zdrówka i niech ten 2021 będzie przepełniony miłością i radością❤️

Dziękuję. Jasne, że oby wszystkim nam się, bez wyjątku. Kurcze, o sobie zapomniałam. Życzę sobie i Wam😅

aby ten rok był, lepszy od poprzedniego, dla wszystkich, 

aby szczęcie dopisywało, a jak go będzie brakować to abyście dawali radę tak czy inaczej patrzeć na przyszłość z podniesioną głową ...

10 minut temu, Kulfon napisał:

Nie mam nic do dodania, wzajemnie! 💞

Dziękuję.

Lepiej bym tego nie napisała 🙂 Wzajemnie Electra Tobie i nam wszystkim tu życzę tego samego .

7 minut temu, Pravik 😱 napisał:

Dziękujemy, ja Ci życzę poniżej setki na wadze Kochana

Dziękuję, też mam w planach zejść na dwie cyfry. Czego Tobie życzyć? Qrwa, nierealne... 😩 Po prostu dzięki.