Niestety tak bo tak 29 Napisano 3 godziny temu Szkoda mi iskry naprawdę rozwaza 2 minuty słabego seksu z 11cm za jego buzie Szczerze? Ja bym takiej typiarze odmówił konia więcej wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 3 godziny temu Ze mnom mogła by odnaleźć boga jak by się darla to pewnie w końcu by się jej objawil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 3 godziny temu ZNALAZŁ KOLUMNY ZYGMUNTA I GWÓDŹ DO TRUMNY PEWNYCH RZECZY WTEDY... normalne nogi, nie wiem jak to mozliwe, że jakieś kłótnie o babe z youtube uskuteczniałem xD i o tym mogłem 2 lata temu wspomnieć na kafe, qwerty sprawdź lepiej swoje foldery ze screenami, bo nie lubię jak sobie ktoś mną pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 3 godziny temu Guwno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Guwno Tak może nawet by się zesřala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 83 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Tak może nawet by się zesřala Nie wiem ocbg. Guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie wiem ocbg. Guwno Nw ocb. Się piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Cały dzień tego szukałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Szkoda mi iskry naprawdę rozwaza 2 minuty słabego seksu z 11cm za jego buzie Szczerze? Ja bym takiej typiarze odmówił konia więcej wale Warto jeszcze się wybudzic i tu wejść Co rozważam i za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 2 godziny temu Kamieniczna femme fatale i madame jeż. Pociesznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Wyrąbane mam już teraz nie pamietam. Ważne ze qweta i ta druga karyna z sanrajsa rozrywająca koszule na małżu podchwyciły to mocno;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu W sumie to nie wiem czy to nie ta mefedroniara przypadkiem nie powiedziała już sama nie wiem. Przydałyby sie jakies skriny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Warto jeszcze się wybudzic i tu wejść Co rozważam i za co? Przyjedzie pranie mi zrobi pralka szybciej skonczy cykl niż my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Z 2 str pisałeś do qwerty ze lokowała duupsko libedowi (cytat dosłowny) i tez sie tego wypierasz wiec wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Przyjedzie pranie mi zrobi pralka szybciej skonczy cykl niż my Tyle lat się straciło na to gufnoforum a jeszcze ludzie mnie nie znajo. Buzi nie widziałam a polubiłam typa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu (edytowany) W ogóle ta kitty kat grazynowata faktycznie przepadła jak kamień w wodę a to było po akcji jak wyszedł z niej widmok i właśnie to chyba sławna bitwa o nogi i pisala rzeczy w stylu ze roochalam sie z psem kto by myslal ze taka szanowna pani z banku w spódnicy ołówkowej madka dziedziom ma takie pomysły w głowie tez bym sie zawinęła na jej miejscu. Ale do qwerty pasowała jako psiaps dla mnie to były takie Grażyny kopiuj wklej zastaw sie a postaw sie i niech somsiady zazdroszczom i obie odeszły w blamażu Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Cały dzień tego szukałeś? Nie... teraz przyszedłem i właśnie mi się przypomniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tyle lat się straciło na to gufnoforum a jeszcze ludzie mnie nie znajo. Buzi nie widziałam a polubiłam typa. Wiem że pijesz do mnie tylko jak ja zaczelam z nim gadać to też go jeszcze wtedy nie widziałam wiec wasze historie można o kant dupy potłuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wiem że pijesz do mnie tylko jak ja zaczelam z nim gadać to też go jeszcze wtedy nie widziałam wiec wasze historie można o kant dupy potłuc. A przystojny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Ja w ogóle nie mogę sobie lexa wyobrazić odkad wyznał ze kiedys miał kolorowego irokeza. Myslaalm ze to zwykły Janusz pruszkowski ale nie wiem jak przepoczwarzają sie tacy z irokezem w klasycznego Janusza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Wiem że pijesz do mnie tylko jak ja zaczelam z nim gadać to też go jeszcze wtedy nie widziałam wiec wasze historie można o kant dupy potłuc. Akurat tym razem nie piję, a faktycznie pasuje żeby tak to połączyć. No i skoro podjęłaś temat, to okej. Może i gadałaś zanim dał fote, ale dopiero jak dał to skupiłaś się tak konkretnie na jego osobie. Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A przystojny ? Widzialas zdjęcie przecież. To iskra razem z lezakiem próbują mi wmówic że ja zaczelam z nim gadać jak zobaczylam foto, a nawet nie wiedzą że to było sporo wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Widzialas zdjęcie przecież. To iskra razem z lezakiem próbują mi wmówic że ja zaczelam z nim gadać jak zobaczylam foto, a nawet nie wiedzą że to było sporo wcześniej. Nie, gdzie? On dał foto jakos ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: próbują mi wmówic że ja zaczelam z nim gadać To nie próbujemy wmówić. Gadałaś na publiku i bez foty, ale dopiero po focie to gadanie nabrało konkretnego rozpędu, było widać po ilości i jakości postów, wtedy też pewnie pojawiłaś się na privku. Edytowano 2 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Chyba nie mowicie o tym ukradzionym z netu z reklamy hemoroidow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Akurat tym razem nie piję, a faktycznie pasuje żeby tak to połączyć. No i skoro podjęłaś temat, to okej. Może i gadałaś zanim dał fote, ale dopiero jak dał to skupiłaś się tak konkretnie na jego osobie. No i gadaj do słupa a slup jak dúpa. Edytowano 2 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 2 godziny temu Jak było na publiku to żądam podzielenia sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 102 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Jak było na publiku to żądam podzielenia sie Chyba o Lexie myślisz? O Malowany gadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 295 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie, gdzie? On dał foto jakos ostatnio? Ty gadasz o malowanym czy o lexie teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 39 Napisano 2 godziny temu 30 minut temu, draże korsarze napisał: W sumie to może być i kleksik. Wwa Śródmieście a Pruszków to daleko nie ma no proszę co za cicha woda ten kleksik my tu pitu pitu wojny qwety madzki a ten na boku drążył drążył aż wydrążył tylko z czego on utrzyma 4 bejbika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach