Naaatalia213 0 Napisano Styczeń 10, 2021 Cześć , Bije się z myślami i nie wiem co myśleć. jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka . Fajnie się rozmawiało , poznawaliśmy się . Wszystko szło ku dobremu . straciliśmy kontakt na jakiś czas , ale szybko to nadrobiliśmy . Relacja wciąż toczyła się pomyślnie . duzo opowiadał o swojej rodzinie , planach na przyszłość , ogólnie o wszystkim . Nigdy nie brakowało tematów do rozmów Pare dni temu tak nagle z dnia na dzień przestał się odzywać .. mija już trzeci dzień a ja nadal czekam aż on się odezwie .. dlaczego faceci tak się zachowują ? Może zbyt szybko ta relacja zaczęła nabierać tępa ? Jak powinnam się zachować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kejtred 575 Napisano Styczeń 11, 2021 (edytowany) siema. on ma cie w dhhooopie. Edytowano Styczeń 11, 2021 przez kejtred Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Styczeń 11, 2021 Ewidentnie ma Cie gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blada doopa 104 Napisano Styczeń 11, 2021 1 godzinę temu, Naaatalia213 napisał: Cześć , Bije się z myślami i nie wiem co myśleć. jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka . Fajnie się rozmawiało , poznawaliśmy się . Wszystko szło ku dobremu . straciliśmy kontakt na jakiś czas , ale szybko to nadrobiliśmy . Relacja wciąż toczyła się pomyślnie . duzo opowiadał o swojej rodzinie , planach na przyszłość , ogólnie o wszystkim . Nigdy nie brakowało tematów do rozmów Pare dni temu tak nagle z dnia na dzień przestał się odzywać .. mija już trzeci dzień a ja nadal czekam aż on się odezwie .. dlaczego faceci tak się zachowują ? Może zbyt szybko ta relacja zaczęła nabierać tępa ? Jak powinnam się zachować ? dałaś mu dupy? jak nie to nie masz nad nim żadnej władzy, może cie olać z dnia na dzień i nie możesz mieć o to pretensji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 11, 2021 8 godzin temu, Naaatalia213 napisał: Jak powinnam się zachować ? Tak samo jak on. Prawdopodobnie przestał udawać sam przed sobą, że jest fajnie? Szkoda Twojego czasu. Jest wielu, innych, fajnych facetów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Styczeń 11, 2021 Mógł zapić. Niektórzy tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esox 337 Napisano Styczeń 11, 2021 2 godziny temu, Nemetiisto napisał: Tak samo jak on. Prawdopodobnie przestał udawać sam przed sobą, że jest fajnie? Szkoda Twojego czasu. Jest wielu, innych, fajnych facetów. Nic dodać, nic ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 11, 2021 4 godziny temu, Alain_Delon napisał: Mógł zapić. Niektórzy tak mają. Mógł zapić, mieć wypadek, zostać porwany. Jest też wiele, bardziej sensacyjnie brzmiących możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Styczeń 11, 2021 3 godziny temu, Nemetiisto napisał: Mógł zapić, mieć wypadek, zostać porwany. Jest też wiele, bardziej sensacyjnie brzmiących możliwości. Ale przyznasz, że tygodniowy odpał alkoholowy jest zdecydowanie bardziej prawdopodobny niż np. porwanie przez kosmitów celem pobrania narządów do badań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 11, 2021 19 minut temu, Alain_Delon napisał: Ale przyznasz, że tygodniowy odpał alkoholowy jest zdecydowanie bardziej prawdopodobny niż np. porwanie przez kosmitów celem pobrania narządów do badań. No wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marie3 89 Napisano Styczeń 11, 2021 Daj sobie spokój, jakby mu zależało to by się odezwal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach