Bimba 2827 Napisano Styczeń 12, 2021 To po co napisałaś że on powinien docenić że robisz dla niego więcej niż ex? Ma z tobą być z wdzięczności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona86.pl 0 Napisano Styczeń 12, 2021 8 minut temu, Bimba napisał: To po co napisałaś że on powinien docenić że robisz dla niego więcej niż ex? Ma z tobą być z wdzięczności? Nikt tu nie pisał o docenianiu czy też wdzięczności. To jego słowa. Ja nie oczekiwałam, że za to mnie ma darzyc uczuciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiona86.pl 0 Napisano Styczeń 12, 2021 3 minuty temu, Transgression napisał: W ekspresowym tempie chłopak znalazł sobie nową dziewczynę Znalazł motywację gdy nie miał gdzie ku.t.a.sa włożyć. Problem w tym, że go nie wkłada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sakura 11 Napisano Styczeń 13, 2021 Może rzeczywiście ma niskie libido. Zdarza się aczkolwiek rzadko, dlatego nie widzi problemu i nie jest w stanie tego wytłumaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach