Igaaaa 0 Napisano Styczeń 12, 2021 Po jakim czasie udalo wam się zapomniec o swoich bylych? U mnie mija 8 miesiecy nadal za nim tesknie i nie potrafie zapomniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 12, 2021 Czasami nigdy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmotywowanastudentka 1 Napisano Styczeń 14, 2021 Ja jestem po ślubie i mam dziecko a nadal czasem myślę o byłym. A minęło 7 lat Raz na jakiś czas zdarza mi się zajrzeć na jego fejsa - i tyle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Styczeń 14, 2021 Dnia 12.01.2021 o 16:18, Igaaaa napisał: Po jakim czasie udalo wam się zapomniec o swoich bylych? To zależy? Po jednej miesiąc po innej całe lata. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Luty 2, 2021 Dnia 12.01.2021 o 16:18, Igaaaa napisał: Po jakim czasie udalo wam się zapomniec o swoich bylych? U mnie mija 8 miesiecy nadal za nim tesknie i nie potrafie zapomniec. ja nie zapominam, na jakimś etapie Ci ludzie byli ważni, i bez nich pewnie nie byli byśmy sobą .. ale co innego pamiętać a co innego żyć dalej uczuciami do byłych, cóż tu to różnie, czasem szybciej czasem dłużej ... nie ma reguły, i nie liczy się ile się z kimś było ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach