Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Tytułem wstępu, już tu kilka tematów założyłam. Obserwuje męża bo mam wrażenie, że jest nie lojalny wobec mnie. Jak ktoś nie w temacie to: mój mąż jest prawnikiem, ma fetysz folii, fetysz medyczny, przebieranek itp. Odnowił kontakt z koleżanką ze studiów niestety. Pisze z nią na dziwne tematy. Ostatnio znalazłam u niego to: ON: Chory foliowy kosmonauta powinien zostać uspany do zabiegu czy po zabiegu? ONA: Hm..trudne pytanie z rana. PO? ON: Ale co po co? ONA: Odpowiedź na twoje pytanie z godz 7.52 ON: Żeby przeprowadzić zabieg ONA: OK. Nie znam się na tym ON: A tak bez znania się ONA: To ok, niech bedzie przed. W szpitalu zawsze usypiają przed zabiegiem a nie po ON: Masz rację. Po co stresować się ze sie nie uda. Albo przezywac skutki uboczne terapii ONA: Mhm, jakie skutki uboczne? ON: Niedotlenienie ONA: Pamiętam jak zadzwoniłeś do mnie mówiłeś coś o położeniu się do worka ze mną. Konwersacja urwana, powiedział, że musi uciekać do pracy. Potem znowu weszłam na messengera, i tu szok - wiadomości, które on wysyłał do niej z tego fragmentu rozmowy pousuwał. Czy ktoś może mnie oświecić p co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaSkakanka 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Ma fetysz folii. To nic złego. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 czyli to normalne, że pisze o tym z kolezanką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaSkakanka 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Z kim ma pisać o swoich upodobaniach? Skoro ona ma ten sam fetysz to nie widzę problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Ok, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Może jestem przewrażliwiona, ale cały czas mam wrazenie, ze cos jest nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwoli wyjasnienia 104 Napisano Styczeń 17, 2021 Dla mnie tu nic nie jest normalne, sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Tydz temu w weeekend siedziałam z nim, piliśmy drinki. Potem okazało się, że pisał z nią. Była pijana, siedziała u znajomych. Napisała do mnie, że mam się ne obawiać, ona nie spojrzy nigdy pożadliwie na mojego męża...on mi tego nie pokazał. Kilka dni spokoju...i to co tu znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Styczeń 17, 2021 2 godziny temu, Evelona87 napisał: Obserwuje męża bo mam wrażenie, że jest nie lojalny wobec mnie Ano nie jest. Rozmawia i otwiera się przed koleżanką, w tajemnicy przed Tobą. Być może w Tobie nie odnajduje zrozumienia i dlatego ciągnie go na bok, do osoby, która jego fascynację podzieli. Także możesz tylko czekać na rozwój wydarzeń - skoro rozmowy i awantury nie pomogły - albo jakoś skierować uwagę męża z powrotem na siebie. Ale trudno, byś zmuszała się do czegoś, co Ci nie sprawia przyjemności... chyba po prostu kiepsko się pod tym względem dobraliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evelona87 2 Napisano Styczeń 17, 2021 Ja zwyczajnie lubię normlne rzeczy, tyle że naauczyłam się od czasu do czasu chodzić po domu w legginsach skórzanych dla niego bo stękał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach