marcelinka 1 Napisano Styczeń 23, 2021 Wpadlam w Spirale kredytowa...2 kredyty w pl 1 w Niemczech... i duza ilosc niezaplaconych rkow.. Nie wiem juz co robic... mam 5 Euro do konca mca... ktos jakis ma jakis typ? Joncenter odpada bo mam prace na caly etat... i minijob...dzieki za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anton 0 Napisano Styczeń 23, 2021 Potrzebujesz pracownika ? Jak tak napisz jakiego , pomagam taki jak ty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcelinka 1 Napisano Styczeń 23, 2021 Ja potrzebuje pracownika? Moze cos zle zrozumiales.. ja mam prace tylko wydatki wieksze niz przychody.... jaka bylaby ewwnrualnie twoja forma pomocy? Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Styczeń 23, 2021 Jak duży jest twój dług? Pracujesz w Niemczech? Najlepiej iść na współpracę z bankiem, przenieść wszystkie zobowiązania do jednego banku i negocjować obniżenie raty. Co do pieniędzy na spłatę rat nie ma zmiłuj, praca od rana do wieczora, jeśli trzeba zmiana pracy na lepiej płatną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcelinka 1 Napisano Styczeń 23, 2021 (edytowany) Hej okolo 40 tys w Euro wlasnie zmieniam prace...szukam innych mozliwosci... jest coezko bo nawet 1 Euro nie mam, ale udaje ze jest ok... tylko jak dlugo jeszcze...tak w Niemczech... kazdy Bank juz odmawia... Edytowano Styczeń 23, 2021 przez marcelinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malina321 1 Napisano Styczeń 23, 2021 Są doradcy którzy zajmują się takimi zadłużeniami. Tylko współpraca, silna motywacja i dużo pracy Cię z tego wyciagną. Nie poddawaj się. Na co zaciagnełaś te kredyty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcelinka 1 Napisano Styczeń 24, 2021 Jeden na mieszkanie drugi aby splacic 1 , 3 na zycie... i tak wyszlo na to ze nie mam kasy wogole... i do tego mecze sie na wlasne zyczenie z anoreksja. Podziekowqc moge tylko sobie. U doradcy w sprawie dlugow bylam. Polecila 1 nowy kredyt aby splacic inne tylko wszedzie mam odmowe bo mam juz schufe zajeta... takze ogolnie lipa z mojej wlasnej nieumiejetnosci rozporzadzania kasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamawsieci33 70 Napisano Luty 13, 2021 Przedstaw ile zarabiasz i ile dokladnie wydajesz , co do euro. My z mezem jak zbieralismy na wklad wlasny w irlandii nie wydawalismy nic na wlasne przyjemnosci a uskladalismy 35000€ w max 2.5 roku. I nie zarabiamy kokosow. Liczy sie kazde euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach