Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 Życie. Tak więc po burzliwym I toksycznym związku trwającym rok taka niespodzianka po rozstaniu. Poinformowałam go I cisza. Jak można nie powiedzieć nic, absolutnie nic, jeżeli Twoja ex partnerka , którą jeszcze parę tygodni temu się "kochało" informuje o ciąży?? Dodam, że chyba ma bordeline, bo w związku nie wytrzymałam z powodu emocjonalnych hustawek I chorobliwej zazdrości...Jak można rozumieć milczenie??? Mam Cię w dupie??! Ja się więcej nie odezwę, tylko mnie to męczy...Dodam, że stare konie jesteśmy, a nie małolaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Styczeń 25, 2021 Pewnie mysli że kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 Jeżeli wyslane z badaniami i testami, po co bym miała kłamać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 1 godzinę temu, Bimba napisał: Pewnie mysli że kłamiesz Nie oznaczylam we wcześniejszej odpowiedzi. Była do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Styczeń 25, 2021 5 godzin temu, Exzona napisał: Jak można rozumieć milczenie??? Różnie. Skoro facet jest niestabilny, to milczenie jest zwykłą manipulacją. Jeśli cierpiał na chorobliwą zazdrość, może myśleć, że to nie jego dziecko i się odcina. Skoro się rozstaliście może też sądzić, że to jakaś Twoja zagrywka, albo mieć nadzieję, że wsadzi głowę w piasek i mu się upiecze. Podaj o alimenty i zadbaj o siebie w tej sytuacji... W ogóle jesteś pewna, że informacja do niego dotarła? Mógł przecież zablokować kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnied 7 Napisano Styczeń 25, 2021 Dbaj o siebie i o dziecko. Z dala od ojca. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 21 minut temu, Nenesh napisał: Różnie. Skoro facet jest niestabilny, to milczenie jest zwykłą manipulacją. Jeśli cierpiał na chorobliwą zazdrość, może myśleć, że to nie jego dziecko i się odcina. Skoro się rozstaliście może też sądzić, że to jakaś Twoja zagrywka, albo mieć nadzieję, że wsadzi głowę w piasek i mu się upiecze. Podaj o alimenty i zadbaj o siebie w tej sytuacji... W ogóle jesteś pewna, że informacja do niego dotarła? Mógł przecież zablokować kontakt. Dotarła I przeczytał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 37 minut temu, Nenesh napisał: Różnie. Skoro facet jest niestabilny, to milczenie jest zwykłą manipulacją. Jeśli cierpiał na chorobliwą zazdrość, może myśleć, że to nie jego dziecko i się odcina. Skoro się rozstaliście może też sądzić, że to jakaś Twoja zagrywka, albo mieć nadzieję, że wsadzi głowę w piasek i mu się upiecze. Podaj o alimenty i zadbaj o siebie w tej sytuacji... W ogóle jesteś pewna, że informacja do niego dotarła? Mógł przecież zablokować kontakt. Ok był manipulantem I to mega ale w tym przypadku co może chcieć tym osiągnąć ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Styczeń 25, 2021 Aha, no to cóż. Milczy bo chce, może warto zaznaczyć, że to JEGO dziecko i poinformować iż ma wobec niego obowiązki tak czy siak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 48 minut temu, mokilok napisał: Aha, no to cóż. Milczy bo chce, może warto zaznaczyć, że to JEGO dziecko i poinformować iż ma wobec niego obowiązki tak czy siak. No właśnie ja nie będę się blaźniła ani o nic prosiła. Przedstawiłam fakty i nie mam zamiaru żebrać, tylko jak można być takim bez uczuć?! To chyba psychopata, bo każdy normalny człowiek , by jakoś zareagował...czy źle czy dobrze ale by coś powiedział! Nie sądzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Exzona 4 Napisano Styczeń 25, 2021 1 godzinę temu, Ołówek napisał: Bo to dupek był Zdecydowanie. Jednak człowieka prawdziwe oblicze poznaje się dopiero po rozstaniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mokilok 26 Napisano Styczeń 25, 2021 1 godzinę temu, Exzona napisał: No właśnie ja nie będę się blaźniła ani o nic prosiła. Przedstawiłam fakty i nie mam zamiaru żebrać, tylko jak można być takim bez uczuć?! To chyba psychopata, bo każdy normalny człowiek , by jakoś zareagował...czy źle czy dobrze ale by coś powiedział! Nie sądzisz? Pie....yć "dlaczego". Teraz dziecko jest najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach