xylitol 3 Napisano Luty 8, 2021 Czy jest w tym coś nietypowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 8, 2021 I tak bez seksu z pół roku wytrzymasz bo tylko wtedy mozna ewentualnie związkiem nazwac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 8, 2021 2 godziny temu, xylitol napisał: Czy jest w tym coś nietypowego? To jeszcze zależy ile masz lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xylitol 3 Napisano Luty 8, 2021 2 godziny temu, Elciaa29 napisał: To jeszcze zależy ile masz lat... 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xylitol 3 Napisano Luty 8, 2021 1 godzinę temu, Kulfon napisał: A czy te dziewczyny wiedzą o tym, że jestescie w związku? Nawet bardziej one niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Luty 8, 2021 (edytowany) wspolczuje myslisz ze to zdrowe? Edytowano Luty 8, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xylitol 3 Napisano Luty 8, 2021 40 minut temu, kociełezki napisał: wspolczuje myslisz ze to zdrowe? Mysle, ze nie. Boję się seksu z bardzo wielu powodów i choć o nim marzyłem, to z biegiem czasu widzę na niego coraz mniejsze szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 8, 2021 1 godzinę temu, xylitol napisał: 37 I jak długo one tak wytrzymują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alona 0 Napisano Luty 8, 2021 A dlaczego aż tak bardzo boisz się seksu? Masz jakąś traumę z przeszłości? Jeżeli te związki trwają długo i mimo tego nie ma seksu, to tak, jest to dla mnie dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 8, 2021 9 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Nie, nie ma w tym nic nietypowego. Kobiety potrafią w takich związkach wytrzymać i 20 lat . Serio. Tak mi proboszcz mówił ! Ten seks to taki strasznie przereklamowany. Lepiej z niego całkiem zrezygnować. Potem tylko konsekracja a może nawet beatyfikacja w perspektywie! Racja, trzeba słuchać proboszczu Cześć Szynszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Siurek 814 Napisano Luty 8, 2021 48 minut temu, xylitol napisał: Mysle, ze nie. Boję się seksu z bardzo wielu powodów i choć o nim marzyłem, to z biegiem czasu widzę na niego coraz mniejsze szanse Nie myślałeś, żeby iść np. do terapeuty? Może Twoje lęki mają źródło gdzieś w dzieciństwie, w tym jak byłeś wychowywany, religijności itp.? Bo tak to umyka Ci jedna z lepszych atrakcji tego "zasrranego" żywota, w dodatku taka, gdzie gdy znajdzie się chętna do zabawy drugą osobę, to nie trzeba nic więcej, ani pieniędzy, ani sprzętu (no chyba że ktoś lubi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 8, 2021 15 minut temu, KorpoSzynszyla napisał: Hejka ! Dzisiaj bardziej mopsowato . Taka Mopsila (Mopsoszynszyla) To ja jestem Szpicelcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Luty 8, 2021 1 minutę temu, KorpoSzynszyla napisał: Dobre SzpicElcia MopoSzynszyla też dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jack445 260 Napisano Luty 8, 2021 1 godzinę temu, xylitol napisał: Mysle, ze nie. Boję się seksu z bardzo wielu powodów i choć o nim marzyłem, to z biegiem czasu widzę na niego coraz mniejsze szanse Trzeba przestać demonizować seks. Tak naprawdę jest to naturalna potrzeba, podobna jak jedzenie, czy spanie. Kobiety też tego potrzebują i nie jest to niczym złym. Do tego seks jest okazją do okazywania czułości, których bez tego się nie okazuje. Całe zaloty, gra wstępna, później wspólna bliskość, wyzwalają tyle zadowolenia, że tak naprawdę to każdy tego chce, no chyba, że tego nie zna i sprowadza seks do kilku minut.... to wtedy ma problem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach