Osikowa 1 Napisano Luty 11, 2021 Spotykamy się już jakiś czas, odnoszę wrażenie, że naprawdę nadajemy na tych samych falach, jest taki fajny flow na każdym etapie, w każdej rozmowie itd... On zawsze pierwszy proponuje spotkania, cały czas pisze, dzwoni, naprawdę wszystko cudownie aż do momentu w którym napisal, że po każdym spotkaniu czuje"niedosyt"... Wraca do domu i ma wrażenie, że znów czegoś nie powiedział, nie zrobił... Ja to odebrałam jakoś tak slabo, aż zapytałam czy to może jednak nie to między nami, zaprzeczył co prawda i powiedział, że to to, tylko po prostu przebieg spotkań nie pozwala zmieścić się w w czasie itp. Sama nie wiem, wierzyć mu, jakbyście to odebrali?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osikowa 1 Napisano Luty 11, 2021 4 godziny temu, KorpoSzynszyla napisał: Pozytywnie. Tęsknota. Dziękuję za opinię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobietka 42 Napisano Luty 11, 2021 Na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Osikowa 1 Napisano Luty 11, 2021 3 godziny temu, Kobietka napisał: Na plus. Dziękuję za opinię, zaczynam wychodzić z błędu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach