Bogusia19909 0 Napisano Luty 12, 2021 (edytowany) Hej. Chciałabym was wszystkie przeprosić, że pisałam pod różnymi imieniami o lęku o ciąży. Głupio zrobiłam lecz stres, zagubienie i lęk zrobił swoje. Byłam dziś ponownie na becie i wyszło <1.10mlU/ml lecz robiłam to 4 dni przed spodziewaną miesiączką, ponieważ mam dostać 15 lutego niby. Nadal się boję o tą ciążę przez to, że robiłam 4 dni przed miesiączką. Moje piersi i brodawki są większe. Śluz rozciągliwy, kremowy. Dziwne uczucie w jajnikach czasem, lekkie klucia czy coś. Pisałam, że stosunek miałam 13 grudnia. Nie pamiętam dokładnie dnia ale na pewno ostatnie wszelkie srosunku były w grudniu. Potem uprawiałam tylko petting. Edytowano Luty 12, 2021 przez Bogusia19909 Źle napisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Luty 12, 2021 Idź do psychiatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Luty 12, 2021 Nie. Nie jestes w ciazy. Daj juz spokoj i przestan prowokowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 12, 2021 Tak twoja ciąża jest tak wyjątkowa że mimo zaawansowanego wieku nie wykazują jej żadne testy. Szykuj wyprawkę przecież rodzisz na dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 12, 2021 2 godziny temu, AgsAgsAgs napisał: Nie. Nie jestes w ciazy. Daj juz spokoj i przestan prowokowac. A co jeżeli stosunek nie miał miejsca 13 grudnia tylko później ale po prostu na pewno ostatni stosunek był slw grudniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenaB 43 Napisano Luty 12, 2021 Jeżeli nie radzisz sobie psychicznie z konsekwencjami seksu moze go nie uprawiaj? Zarezerowanie wizyty u ginekologa, ktory przepisze ci tabletki zajmie mniej wiecej tyle co napisanie postu tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Luty 12, 2021 11 godzin temu, Bogusia19909 napisał: Hej. Chciałabym was wszystkie przeprosić, że pisałam pod różnymi imieniami o lęku o ciąży. Głupio zrobiłam lecz stres, zagubienie i lęk zrobił swoje. Byłam dziś ponownie na becie i wyszło <1.10mlU/ml lecz robiłam to 4 dni przed spodziewaną miesiączką, ponieważ mam dostać 15 lutego niby. Nadal się boję o tą ciążę przez to, że robiłam 4 dni przed miesiączką. Moje piersi i brodawki są większe. Śluz rozciągliwy, kremowy. Dziwne uczucie w jajnikach czasem, lekkie klucia czy coś. Pisałam, że stosunek miałam 13 grudnia. Nie pamiętam dokładnie dnia ale na pewno ostatnie wszelkie srosunku były w grudniu. Potem uprawiałam tylko petting. Ty jesteś w urojonej ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marzycielka_Monika 480 Napisano Luty 12, 2021 Ty jesteś w ciąży urojonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scalii 3 Napisano Luty 13, 2021 Spokojnie przestań się stresować w ciąży nie jesteś... Zapisz się do ginekologa na wizytę i niech ci przepiszę tabletki... I bęndziesz miała spokój.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 Zrobiłam dziś test i wyszła blada kreska ja już sama nie wiem...... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 13, 2021 Po jakim czasie ta kreska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna_kobieta 55 Napisano Luty 13, 2021 32 minuty temu, Annn2020 napisał: Po jakim czasie ta kreska? Po wczorajszym badaniu bety, która wyszła mniej niź 1,1 mlU/ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 W ciągu 5 min a beta w czwartek wyszła <1.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiosenka 676 Napisano Luty 13, 2021 To jest prowokacja, nawet młoda dziewczyna nie była by tak głupia, żeby nie zorientować się jeszcze ze stosunek 2 miesiące temu (nawet miesiąc ) musiał by dać pozytywną betę, no chyba, ze naprawdę w grę wchodzą tu poważne zaburzenia psychiczne, ale ktoś dobrze doradził, w takiej sytuacji pozostaje tylko psychiatra. Autorko moja rada jest taka, nie rób już bety, ani testów sikanych, a jeśli nadal obawiasz się, ze jesteś w ciąży to umów się na wizytę do psychiatry (nie psychologa), nie potrzebujesz skierowania, wystarczy wyszukać przychodnię zdrowia psychicznego w okolicy, zadzwonić i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 To bym przecież nie miała żył na piersiach, takiego śluzu, plamień zamiast miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 13, 2021 Jak do tych wszystkich objawów odnosi się lekarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 Nie byłam u lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 13, 2021 To na co czekasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 No a sądzisz, że jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariKata 17 Napisano Luty 13, 2021 Przez kolejne 7 miesięcy planujesz robić betę i testy i czekać na urojony poród? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Luty 13, 2021 Nie ważne co ja sądzę tylko lginekolog. Dlaczego u niego nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 To ja nie wiem czemu wychodzi mi blada kreska na teście ciążowym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Luty 13, 2021 8 minut temu, Bogusia19909 napisał: To ja nie wiem czemu wychodzi mi blada kreska na teście ciążowym.. będziesz spamiła tym na forum do twojego urojonego porodu? Ile mamy Ci tłumaczyć, że nie jesteś w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliaj 79 Napisano Luty 13, 2021 będziesz spamiła tym na forum do twojego urojonego porodu? Ile mamy Ci tłumaczyć, że nie jesteś w ciąży! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 No bo gdybym nie była nie wyszłaby mi dziś druga kreska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prokurator 2 Napisano Luty 13, 2021 Lekarze was oszukali, HCG służy tylko i wyłącznie do rzeczy istotnych, czyli odblokowania jąder po długim cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Luty 13, 2021 Twoja beta oznacza że jesteś w ciąży, ba! Nawet oznacza ciążę bliźniaczą, sugeruja to plamienia jak i żyły na piersiach. Z wyniku ciemnych brodawek, to szacuje Twoją ciążę na około 9 tydzień. Gratuluje będzie dziewczynka i chłopczyk! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogusia19909 0 Napisano Luty 13, 2021 To żart czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Luty 13, 2021 Nie. Mówię poważnie. Też tak miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach