AniaZa 1 Napisano Luty 15, 2021 Cześć. Mam problem. Otóż brałam tabletki antykoncepcyjne, nie biorę ich już od 21.12.2020, i w tedy też był "normalny" okres. Zaczęłam mierzyć temperaturę. I 15 dc zaczęłam robić testy owulacyjne, wszystkie wychodziły negatywne, temperatura też jakąś dziwna.. A. 7.02 pojawiło się u mnie brązowe plamienie, nic mnie nie bolało, jedynie tak bardzo delikatnie, a wcześniej przy miesiączkach zawsze mówiłam, że umieram I to plamienie trwało tak 4 5 dni. I nie wiem czy podejrzewać ciąże czy to po tabletkach czy o co już chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 17, 2021 zrób test ciążowy jakich testów owulacyjnych używałaś? ja wspomagam się testerem afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaZa 1 Napisano Luty 23, 2021 Dnia 17.02.2021 o 11:45, helena188 napisał: zrób test ciążowy jakich testów owulacyjnych używałaś? ja wspomagam się testerem afrodyta Robiłam już. Negatywne. Szczerze to nie pamiętam nazwy. Ale osattanio dowiedziałam się, że one mogą być wadliwe i nie są tak czule żeby pojawiła się ładna krecha. Zastanawiam się nad zmianą testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 24, 2021 to na mini mikroskopie owulacyjnym spróbuj, nie jest drogi, a trochę posłuży na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaZa 1 Napisano Marzec 6, 2021 Dnia 25.02.2021 o 00:33, Anka94 napisał: to na mini mikroskopie owulacyjnym spróbuj, nie jest drogi, a trochę posłuży na pewno Właśnie myślę nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Marzec 13, 2021 Najlepiej zrobić test, jednak jeśli wyjdzie negatywny to możesz spróbować testeru Afrodyty, dla mnie mega wynalazek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniaZa 1 Napisano Marzec 13, 2021 13 minut temu, vantiel napisał: Najlepiej zrobić test, jednak jeśli wyjdzie negatywny to możesz spróbować testeru Afrodyty, dla mnie mega wynalazek! Robiłam już kilka testów i negatywne choć na jednym jest blada kreska, więc na dniach zrobię jeszcze jeden, wolę poczekać bo może mam mało hcg, więc póki co daje sobie spokój na kilka dni i później zrobię, może zobaczę dwie kreseczki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach