Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
AniaZa

Nieregularny cykl, palmienie, niska PTC, staraniano dziecko

Polecane posty

Cześć. 

Mam problem. Otóż brałam tabletki antykoncepcyjne, nie biorę ich już od 21.12.2020, i w tedy też był "normalny" okres. Zaczęłam mierzyć temperaturę. I 15 dc zaczęłam robić testy owulacyjne, wszystkie wychodziły negatywne, temperatura też jakąś dziwna.. A. 7.02 pojawiło się u mnie brązowe plamienie, nic mnie nie bolało, jedynie tak bardzo delikatnie, a wcześniej przy miesiączkach zawsze mówiłam, że umieram 😅 I to plamienie trwało tak 4 5 dni. I nie wiem czy podejrzewać ciąże czy to po tabletkach czy o co już chodzi? 

zrób test ciążowy 🙂 jakich testów owulacyjnych używałaś? ja wspomagam się testerem afrodyta

Dnia 17.02.2021 o 11:45, helena188 napisał:

zrób test ciążowy 🙂 jakich testów owulacyjnych używałaś? ja wspomagam się testerem afrodyta

Robiłam już. Negatywne. Szczerze to nie pamiętam nazwy. Ale osattanio dowiedziałam się, że one mogą być wadliwe i nie są tak czule żeby pojawiła się ładna krecha. Zastanawiam się nad zmianą testów. 

to na mini mikroskopie owulacyjnym spróbuj, nie jest drogi, a trochę posłuży na pewno

Dnia 25.02.2021 o 00:33, Anka94 napisał:

to na mini mikroskopie owulacyjnym spróbuj, nie jest drogi, a trochę posłuży na pewno

Właśnie myślę nad tym 😊

Najlepiej  zrobić test, jednak jeśli wyjdzie negatywny to możesz spróbować testeru Afrodyty, dla mnie mega wynalazek!

13 minut temu, vantiel napisał:

Najlepiej  zrobić test, jednak jeśli wyjdzie negatywny to możesz spróbować testeru Afrodyty, dla mnie mega wynalazek!

Robiłam już kilka testów i negatywne choć na jednym jest blada kreska, więc na dniach zrobię jeszcze jeden, wolę poczekać bo może mam mało hcg, więc póki co daje sobie spokój na kilka dni i później zrobię, może zobaczę dwie kreseczki 😍

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się