meganmagda_00709 0 Napisano Luty 18, 2021 Cześć, Jak w czasie pandemii poznać nowe koleżanki do popisania czy pogadania-o wszystkim i o niczym? To nie jest tak, że nie mam znajomych ale ciągle zajęci albo ta znajomość już nie jest taka jak dawniej (nie ma tego flow). Tu na kafe udało Wam się mieć stałe, fajne kontakty/relacje? Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olek80 29 Napisano Luty 18, 2021 może jakieś fora tematyczne, zawsze łatwiej, jak się wymienia poglądy na temat hobby czy innych pasji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzannke 22 Napisano Luty 18, 2021 ja chetnie pogadam jestem komunikatywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gadamdosiebie 17 Napisano Luty 20, 2021 Dnia 18.02.2021 o 14:46, zuzannke napisał: ja chetnie pogadam jestem komunikatywna witam, możemy pogadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bender Bending Rodriguez 13 Napisano Luty 20, 2021 Fajna rozmowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gadamdosiebie 17 Napisano Luty 21, 2021 to nie rozmowa tylko monologi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach