rycerznabiałymkoniu 3 Napisano Marzec 4, 2021 głównie pytam o cechy charakteru, opcjonalnie można uwzględnić coś na temat wyglądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 Rycerzy bez konia bo za drogi w utrzymaniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 4, 2021 (edytowany) Musi mieć zbroje ? Bo miecz to będzie miał każdy Edytowano Marzec 4, 2021 przez lonelyman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 Podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 Przed chwilą, simply-Roxi napisał: Kochający, czuły, wrażliwy, romantyczny, troskliwy, szczery, odważny, pomocny, rozważny, chętny do rozmowy i ugody, potrafiący przyznać się do błędu, prostolinijny, inteligentny, zabawny, z zasadami podobnymi do moich, kochający przyrodę.... Kolejność przypadkowa. Cały Przemysław. Czego szukasz jak znalazłaś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 4, 2021 Bogatych;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 4, 2021 Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: Widzę dobrze go poznałaś... czyżbyś była już w Łyszkowicach na kawce? To czemu go zostawiłaś? łiła... Na wiśniowce z Dino. Kawa jest dla dam. Ja wolę konkret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 1 minutę temu, simply-Roxi napisał: Jak kawa jest dla dam to i dla dżentelmenów! A wiesz że mój mąż to kawosz wysublimowany! Dżentelmen nad dżentelmenami zatem! Raczej piwosz. Amarena szła w ruch ostatnio. Fajnie było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2088 Napisano Marzec 4, 2021 Sympatycznych z poczuciem humoru : ) 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Marzec 4, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Rycerzy bez konia bo za drogi w utrzymaniu. Ja zdecydowanie z koniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Kobietka 85 Napisano Marzec 4, 2021 Opisuję : I artysta i kulturysta i trochę jak ten aktor i trochę hooligan, konkretny i rzeczowy, gdy trzeba; a gdy trzeba to romantyczny i do tańca i do różańca, spontaniczny i wesoły, ambitny i uparty i kochający nie na żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 4, 2021 33 minuty temu, TwojaMuuza napisał: Bogatych;) Wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 4, 2021 19 minut temu, Kulfon napisał: Żeby mi zbytnio doopy nie zawracał. Musi mało mówić nic nie wymagać i bez dyskusji robić swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Marzec 4, 2021 Wysoki, umiejący słuchać, cholernie cierpliwy wobec mnie, dbający o siebie i formę (sama tak robię ) i dyskretny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda bez loginu 2258 Napisano Marzec 4, 2021 8 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Babcia, zawiodłaś mnie. Myślałem, że napiszesz że koń może być i biały, byle był duży Całkiem rozsądne i niewygórowane oczekiwania Dziękuję Dobrej nocy życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 4, 2021 Korpo Szynszyla idziemy na spacer?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 4, 2021 1 godzinę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Babcia, zawiodłaś mnie. Myślałem, że napiszesz że koń może być i biały, byle był duży Całkiem rozsądne i niewygórowane oczekiwania Widać jacy jesteście tylko walone konie wam we lbach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 4, 2021 Rezolutnych, opiekuńczych, z poczuciem humoru, z początku nieśmiałych, a później pokazujących swoje prawdziwe oblicze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 4, 2021 milych, uleglych, geyow albo kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 4, 2021 Normalnych...Opiekunczy, dobry, rozsadny,pomocny Nie za wrazliwy,cierpliwy,zaradny,wspierajacy, wesoły..Wysoki (180cm),szczuply, z naturalnymi dlugimi wlosami. ☺ Zaden Badboy i inny Cudak :-X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aIenka 0 Napisano Marzec 4, 2021 3 godziny temu, .Kobietka napisał: Opisuję : I artysta i kulturysta i trochę jak ten aktor i trochę hooligan, konkretny i rzeczowy, gdy trzeba; a gdy trzeba to romantyczny i do tańca i do różańca, spontaniczny i wesoły, ambitny i uparty i kochający nie na żarty. Dokładnie trochę poezji, trochę prozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 4, 2021 9 minut temu, aIenka napisał: Dokładnie trochę poezji, trochę prozy nie ma takich albo jest ojdziedz z biczem albo synuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 255 Napisano Marzec 5, 2021 13 godzin temu, rycerznabiałymkoniu napisał: Jakich lubicie mężczyzn? Lubię mężczyzn, których ce...e wysoka kultura osobista. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 5, 2021 Chyba lubią szalonych badboyi któremu wszystko przyjść może do głowy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 5, 2021 (edytowany) 39 minut temu, akimuszki napisał: Chyba lubią szalonych badboyi któremu wszystko przyjść może do głowy.... lubia serio? no raczej tacy nie dają szczescia Edytowano Marzec 5, 2021 przez kociełezki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 5, 2021 51 minut temu, kociełezki napisał: lubia serio? no raczej tacy nie dają szczescia Hmm no właśnie dają kopa tacy adrenalinowy kop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wariete 73 Napisano Marzec 5, 2021 4 minuty temu, akimuszki napisał: Hmm no właśnie dają kopa tacy adrenalinowy kop. Jak tam sytuacja z Agnieszką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 5, 2021 13 minut temu, akimuszki napisał: Hmm no właśnie dają kopa tacy adrenalinowy kop. nom kazdy lubi czasem sensacje nie caly czas wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Marzec 5, 2021 12 minut temu, wariete napisał: Jak tam sytuacja z Agnieszką? Dowiedziałem się jakie pączki Lubi Jak mi auto naprawia drugi raz jadę do Agnieszki z pączkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach