sylwia222 5 Napisano Marzec 14, 2021 Witam, piszę z pytaniem, mianowicie, czy istnieje szansa na przyjście mandatu pocztą??? jechałam poza terenem zabudowanym około 110 km na godzinę, później gdy jechałam 40stką, zauważyłam, że jedzie za mną radiowóz... skręciłam w lewo, a oni w prawo, nie mam pojęcia czy wyjechali oni chwilę przed tym gdy zmniejszyłam prędkość, czy jak, nie jestem w stanie przewidzieć. Czy nie zatrzymaliby mnie od razu, bądź nie jechaliby za mną w celu zatrzymania? Bardzo proszę o pomoc, bo stresuję się ogromnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 14, 2021 4 godziny temu, sylwia222 napisał: Bardzo proszę o pomoc, bo stresuję się ogromnie. Niepotrzebnie. Większość radiowozów nie jest wyposażona w wideoradary. Skoro Cię nie zatrzymali to nic Ci już nie grozi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuszo 0 Napisano Marzec 15, 2021 Generalnie w takich sytuacjach muszą Cię zatrzymać. Nie ma powodów do obaw. Być może to była prewencja która i tak nie ma wideorejestratora więc nie ma dowodu sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach