Maciejkaa 134 Napisano Marzec 19, 2021 Coś na początek dnia: Siwa się wzięła wczoraj za kiwi, lecz ze siekierą, to trochę dziwi Rąbala równo, ostre kwadraty, lecz nie pomogą na obwis facjaty 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...obiektywnie 1409 Napisano Marzec 19, 2021 Rozpoczal sie nowy cykl we vlogach: "Pyskowki przy salacie na kuchennym blacie". 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotusie 301 Napisano Marzec 19, 2021 7 minut temu, ...obiektywnie napisał: Rozpoczal sie nowy cykl we vlogach: "Pyskowki przy salacie na kuchennym blacie". dobra nazwa dla kolejnego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cencik 296 Napisano Marzec 19, 2021 Już poleciał tamten? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiniMii 196 Napisano Marzec 19, 2021 I od razu wiadomo o kim temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciejkaa 134 Napisano Marzec 19, 2021 25 minut temu, MiniMii napisał: I od razu wiadomo o kim temat Taki był mój cel żebyśmy się tu jakoś znalazły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...obiektywnie 1409 Napisano Marzec 19, 2021 wystarczyla jedna wieczorna wizyta , alko mozna promowac ale juz dyskutowac o tym NIE xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arv2 528 Napisano Kwiecień 3, 2021 Co było na ostatniej stronie, że poleciało. Nie zdążyłam przeczytać. A przy okazji składam teraz, bo potem mogę nie mieć czasu. Dla Wszystkich zdrowych i spokojnych Świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciejkaa 134 Napisano Kwiecień 3, 2021 Dobrze, że nas tu cifem nie wypryskala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esmeralda 2502 Napisano Kwiecień 3, 2021 Co z tymi wątkami dzisiaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cotusie 301 Napisano Kwiecień 3, 2021 wszystko wróciło do "normy", lewek jest, jedzenie na wynos i głupie uśmieszki wróciły, już nagle Sz nie potrzebuje być nostalgiczna i zamyślona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach