Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olusiak

Ciaza i slub cywilny szybie pytania

Polecane posty

2 minuty temu, AgsAgsAgs napisał:

Bralam slub we wrzesniu zeszlego roku i wtedy nikt obraczek nie wymagal. Ja i maz moglismy na sali byc bez maseczki i maksymalnie 12 osob na ceremoni. Mysle, ze obostrzenia mogly sie zmienic. Wszystko powinno byc wyjasnione na stroniu UC. Zawsze mozna tez zadzwonic do Urzedu i o wszystko dopytac.

Obraczki lepiej kupic u mniejszego jubilera niz w sieciowce. Sa lepszej jakosci. 

Ubrac natomiast panna mloda powinna sie w to co lubi, w czym sie czuje dobrze i atrakcyjnie. Jak lubi ...enki to w ...enke, jak woli kostium to w kostium. Kwiecien bywa zfradliwy i leiej miec w odwodzie zakiet i plaszczyk. Moze nie beda potrzebne a moze beda konieczne.

To nie wiedzialam, ze nie trzeba miec obraczek na ceremonii.

7 minut temu, olusiak napisał:

Czyli życie zaskakuje... A trendy się zmieniają... 🙂 

Życzę Wam udanego i szczęśliwego małżeństwa. Powodzenia. 🙂

1 godzinę temu, olusiak napisał:

Mialo byc, ze rekawiczek nikt nie oczekiwal.:) 

Obraczek jednak tez nie musisz miec. Nie ma obowiazku wymieniania sie pierscionkami. Bez tego slub tez jest wazny.:)

20 godzin temu, Skb napisał:

Czyli życie zaskakuje... A trendy się zmieniają... 🙂 

Życzę Wam udanego i szczęśliwego małżeństwa. Powodzenia. 🙂

Widzialam posta przed edycja. Tak czy inaczej dziekuje za szczere zyczenia prosto z serca. Wiele do mnie znacza 🙂

1 minutę temu, olusiak napisał:

Widzialam posta przed edycja. Tak czy inaczej dziekuje za szczere zyczenia prosto z serca. Wiele do mnie znacza 🙂

Najpierw odpisałem, a później zobaczyłem do kogo... stąd szybka edycja. Róbcie tak by wam było dobrze, a nie bo wypada czy co ludzie powiedzą. W życiu są rzeczy ważne i ważniejsze. Nie watro tracić czasu na rzeczy mało istotne...

Co do obrączek, to sprawdz aobie ceny i modele na stronach sieciówek. I porownaj z jubilerem. Proste.

Z kreacją byłabym ostrozna. Proponuję coś, co będzie mialo.miejsce na rosnący brzuszek. I jednak pasujący plaszczyk. Sama się tak zalatwiłam na swoim slubie. Koniec maja, a temp 8 stopni. Na zdjęciach jestem fioletowa z zimna.