ta od malolatow 0 Napisano Marzec 20, 2021 Moja siostra straciła pokarm pół roku temu ,dziecko ma prawie 3 lata a ona nadal pozwala mu ssać pierś jak dla mnie to niesmaczne już .Kiedy jej zwróciłam uwagę że to nie jest normalne to przestała mnie odwiedzać.Czy waszym zdaniem to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Marzec 20, 2021 Nie. nie jest. Ostatnio kolezanka mi powiedziala ze "dala cycusia" dwulatce.. Karmila 6 mc. Nie kumam sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Marzec 20, 2021 Jeszcze 3 latek w domu ujdzie, ale 5 latek w miejscu publicznym to nie bardzo.Tylko ze ja jestem z ciemnogrodu, a ci z postepowego kraju byli zachwyceni a matka dziecka dumna z siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 20, 2021 5 godzin temu, ta od malolatow napisał: Czy waszym zdaniem to normalne? To, że jej zwróciłaś uwagę jest całkiem nienormalne. Ma rację, że Cię nie odwiedza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.Gość 275 Napisano Marzec 20, 2021 1 godzinę temu, emigrantka napisał: Jeszcze 3 latek w domu ujdzie, ale 5 latek w miejscu publicznym to nie bardzo.Tylko ze ja jestem z ciemnogrodu, a ci z postepowego kraju byli zachwyceni a matka dziecka dumna z siebie chyba nie przeczytalas uwaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rzczej_gosc 84 Napisano Marzec 21, 2021 To dziwne. I dla mnie chore. 3latek to juz kumaty przedszkolak. A ona go przeciez nie karmi ( karmienie tez byloby dziwne). Jak dla mnie to siostra nie moze się pogodzic z dorastaniem dziecka i odstawieniem od piersi. 2,5 roku to itak bardzo dlugo. Może w jej przypadku pora pomyslec o drugim dziecku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach