BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) https://zapodaj.net/f96ce64d3bec4.jpg.html Edytowano Marzec 20, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: https://zapodaj.net/f96ce64d3bec4.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) Gość siedział kiedyś ze swoją panną przy stoliku. Odprowadził ją, wrócił do lokalu, usiadł obok i objął mnie ramieniem przyszedł jak po swoje Edytowano Marzec 20, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Electra napisał: Gość siedział kiedyś ze swoją panną. Odprowadził ją, wrócił do lokalu, usiadł obok i objął mnie ramieniem przyszedł jak po swoje Ten od bdsm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) 5 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ten od bdsm? Przeskoczylas cały sezon "Seksu w wielkim mieście". Edytowano Marzec 20, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady S 93 Napisano Marzec 20, 2021 7 minut temu, Electra napisał: Gość siedział kiedyś ze swoją panną przy stoliku. Odprowadził ją, wrócił do lokalu, usiadł obok i objął mnie ramieniem przyszedł jak po swoje Jak zareagowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Lady S napisał: Jak zareagowałaś? Przejechałam mu po nodze od kolana w stronę krocza powoli i subtelnie, jednocześnie delikatnie nachylilam się w jego stronę. On od razu nachylił się, a ja wyszeptałam mu do ucha "WPRdalaj". W zasadzie wysyczalam Edytowano Marzec 20, 2021 przez Electra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 Dobrze wybrał, ta blondyna paliła - to tak jakby całować się z popielniczką, fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 3 minuty temu, Electra napisał: On od razu nachylił się, a ja wyszeptałam mu do ucha "WPRdalaj" Jeżeli to naprawdę zrobiłaś, to chyba cię polubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, Druhu napisał: Jeżeli to naprawdę zrobiłaś, to chyba cię polubię. Jak wyszła do toalety wcześniej uniósł piwo w moją stronę. Zignorowalam, a on wrócił na pewniaka przystojny sqrczysyn. Przejechał się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: Jak wyszła do toalety wcześniej uniósł piwo w moją stronę. Zignorowalam, a on wrócił na pewniaka przystojny sqrczysyn. Przejechał się. Nawiazanie do tematu "jakich gości nie tolerujesz". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 11 minut temu, agent of Asgard napisał: Dobrze wybrał, ta blondyna paliła - to tak jakby całować się z popielniczką, fuj. To są moje słowa, nie kradnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Electra napisał: To są moje słowa, nie kradnij. Tak naprawdę to moje, ale ich nie wypowiedziałam po prostu soł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 20, 2021 12 minut temu, agent of Asgard napisał: Dobrze wybrał, ta blondyna paliła - to tak jakby całować się z popielniczką, fuj. Lepsi są piwosze kraftowi, codziennie spać obok pustej beczki po piwie, nie wiem co gorsze. Ja bym się nie mógł całować z kobietą która jest po 3 browcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Marzec 20, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: soł. Krowę do pola gnoł. Edytowano Marzec 20, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Nic się nie zmieniłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 20, 2021 16 minut temu, agent of Asgard napisał: Dobrze wybrał, ta blondyna paliła - to tak jakby całować się z popielniczką, fuj. Ciekawe a elcia pali 1,5 dekady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: Ciekawe a elcia pali 1,5 dekady. Wędzone dłużej trzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, lonelyman napisał: Wędzone dłużej trzyma. Dłużej leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 8 minut temu, Leżaczek napisał: Ciekawe a elcia pali 1,5 dekady. Z czym masz problem Leżaczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 20, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Portfel go boli bo wie ile kosztuje paczka Nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 41 minut temu, Leżaczek napisał: Ciekawe a elcia pali 1,5 dekady. No i ? Coś chciałeś powiedzieć jak już o mnie wspominasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, ptaszek w dziupli1 napisał: Kto się ślinił do kogo? Zgadnij, kto mógł się ślinić do Elci. Leżaczek, czy ja. Na kogo stawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 20, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: No i ? Coś chciałeś powiedzieć jak już o mnie wspominasz ? Ja nic, mi nie przeszkadza jak loszka pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Prawie jak corrida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Ja nic, mi nie przeszkadza jak loszka pali No tak bo to była odpowiedz do Lokiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: No tak bo to była odpowiedz do Lokiego. Teraz wiesz, że ma cie za popielniczke i fuj. Ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 1 minutę temu, ptaszek w dziupli1 napisał: Na Przemasa, ostatnio znowu zaczął ją "kochać". Love story normalnie Panie Skończyła się tragicznie. No dramatycznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 20, 2021 Przed chwilą, ptaszek w dziupli1 napisał: Nie wiem jak się skończyło bo z 10 minut oglądałem kiedyś to Został zabity nożem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 20, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: Teraz wiesz, że ma cie za popielniczke i fuj. Ciekawe. No dobra , ale co on ma do mojego palenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach