adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 A dokladnie to czasem jem indyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudusiek18 1 Napisano Marzec 24, 2021 To dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 59 minut temu, Klaudusiek18 napisał: To dziwne To jak najbardziej naturalne i zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 24, 2021 Czyli nie jesteś weganką ani nawet wegetarianką. Po prostu nie przepadasz za mięsem i lubisz tylko indyka. Jako I ja. Wolę ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 Jestem veganka bo kocham zwierzeta, ale drob to nie sa zwierzeta, tak samo jak ryby. No i nie ma nic zdrowszego niz dobry rosol, jak jest sie chorym. A poza tym uzywam tez veganskich kosmetykow. Wiec jestem veganka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Marzec 24, 2021 2 godziny temu, adga napisał: Wiec jestem veganka. Fajnie, ja też. Czasem nie jem mięsa i pijam wegańskie jogurty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 24, 2021 4 minuty temu, Nemetiisto napisał: Fajnie, ja też. Czasem nie jem mięsa i pijam wegańskie jogurty. to jestes prawie veganka tez 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 25, 2021 Dnia 24.03.2021 o 16:37, adga napisał: Jestem veganka bo kocham zwierzeta, ale drob to nie sa zwierzeta, tak samo jak ryby. No i nie ma nic zdrowszego niz dobry rosol, jak jest sie chorym. A poza tym uzywam tez veganskich kosmetykow. Wiec jestem veganka. A ja lubię kuchnie azjatycką,czy to znaczy że jestem Chinką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adga 1 Napisano Marzec 26, 2021 15 godzin temu, KateZRzeszowa napisał: A ja lubię kuchnie azjatycką,czy to znaczy że jestem Chinką? Prawdopodobnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.and.a 56 Napisano Kwiecień 16, 2021 Uważam, że jesteś Fleksitarianką. Fleksitarianizm, to elastyczna odmiana wegetarianizmu, która polega na jedzeniu głównie roślinnych pokarmów, ale zezwala na sporadyczne spożywanie małych ilości mięsa, drobiu lub ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Kwiecień 16, 2021 Gdzieś ostatnio słyszałam, że powinno się jadąc max 0,5 km mięsa tygodniowo... a Polacy zjadają go ok. 1,5 kg zdecydowanie za dużo więc te 0,5 to chyba podchodzi już pod fleksi wege Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach